Peli
|
No da se malo javim. Mam res ful mal časa, še dobr da sm doma. Včeraj sm peljala bratranca na Jesenice na en pregled, pa je šel cel dopoldne, pa še mal popoldneva, potem pa sm mela cunje za zrihtat, pa mal pospravt, zvečer še obiski...Danes sva šla še do moje sestre k je tud Miklavž nekej pr njej pustu, popoldan mormo še do moževe sestre...jutri mam čiščenje, popoldan praznovanje, v petek pa Miklavževanje v gasilnem domu...v glavnem ful pestro. Aljaž kaže na vse igrače in pravi "pakok" - da mi je prinesel parkelj, potem ga še oponaša, tako da vpije "beee,buuu...", no dobil je tud motor na akumolator ki pa je zakon, nanj pa pokaže in reče "klauš" - samo tega je kao Miklavž prnesu . No, z motorjem se veselo vozi po stanovanju, in seveda ne zna šofirat, tako da bomo kmalu brez vogalov, pa omare obtolčene...dobr da mamo same stare, da jih ni škoda... Sploh ne vem a nej grem kej kuhat , najbolš da še počakam - Aljaž mi je šele mal čez 13h zaspal in bo do takrat, da se on zbudi, že vse pocasto... LP
|