lutiropan
|
Dobro jutro! Mi smo bili pa od petka pri meni doma, včeraj zvečer smo se vrnili. Smo ta srednjega sinka dol pustili za en teden , pri bratu.Saj konec tedna ga pripeljejo nazaja, ker pridejo na obisk, pa tudi oratorij se začne v nedeljo. V soboto je imel mož piknik službeno, no, tudi otroci ,žene so bile zraven. Najprej so se ustavili v eni viski kleti, kjer so imeli pripravljene narezke in degostacija vin, potem so imleli kosio,ob 15 h pa se je začela dirka na Racelandu. So zakupili čas od treh do sedmih in so za njih organiziraril gokart tekmovanje, pa žar varianta za jest. Bilo je super, naš ati je dobil pokal za tretje mesto, so otroci ful navijal in bili potem ponosni na atija. Oni so potem z avtobusom šli nazaj proti Gorenjski zvečer okoli devetih, mi smo pa pri mojem bratu še ostali in se šli v nedeljo pa kopat na bazen. Tudi Kaja je bila navdušena, to je kar vriskala pa brcala v vodi.... Danes me pa čakajo cunje, pa pospravljanje . Bom kasneje se še kaj oglasila, pa prilimam še kakšno slikico. Jaz sem za gibigib. Drugače pa mogoče tudi raje med tednom, no če ne bi šlo, pa tudi sobota lahko ostane, samo raje vidim dop. saj popoldne računamo na obiske. No, spet sem zadolgovezila, pozdravček vsem .
|