barba
|
Ja, Peli še vedno sem pridna v službi! Trenutno imam največ težav z eno, ki je pri nas na poskusni in hodi lagat stvari o meni direktorju. Direktor mi sicer zagotavlja, da meni 100% verjame, ker mi je hotle poturit res hude stvari. Ženska je stara 32 let in dela same štale. Pravi šef, da bo v kratkem letela, sam da morjo tko zrihtat, da nam ne bo kakšne tožbe uvalila, ker skoz teži, da smo netolerantni in kao ne znamo sprejemat drugačnih. Zbloda od ženske, ni kaj! No, jamranja dovolj! Jst sicer z Meto nisem hodila na telovadbo, z naslednjim pa vrejetno bom. Sem tud pred to nosečnostjo hodila 2x na teden na aerobiko, v pon. pa začnem z aerobiko za nosečnice. Se mi zdi fajn, da sem v formi, ker bistveno lažje zdržim domačin in službeni tempo. Bo še katera hodila v Megacenter na aerobiko za nosečnice? AjdaN - ti čist verjamem, da ti manjka časa. Sej se boste "ulaufal" in tamala dva se bosta tud navadla. Mi mamo v vrtcu tud manjšo krizo, ker je Meta kar naenkrat začela grist. Ta teden je pogrizla že 3 otroke. V prvo je blo zarad igrač, včeraj pa zato ker se je en fantek zrav nje na tla vsedu. Sploh nevem kaj naredit? Smo se doma vse pogovoril in ona ve, da ne sme, pa še vseeno lih to nardi. Ima katera kakšno idejo? Lutiropan - jst mam tud sestrico, ki je od mene 19 let mlajša. Takrat me je skor kap ko so povedal doma, zdej mi je pa OK. Se ji pa pozna, da je najmlajša in je razvajeno ko Grem delat ......