Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nejc je bil tako priden in se je igral s kockami, pa na vsake toliko je prišel do mene pokazat kaj je naredu in reku:" Tuko mami." in potem sem rekla bravo in mu ploskala. On je pa plosku nazaj in se smejal na vsa usta. Joj kok je luštn tale moj cukrček.
na tedne si bla res pridna- ja tudi pri meni je bla druga čisto drugačna od prve
pa sem obakrat nosila punci.
tiste ki ste že bile na morfo-po 20t- a je katero firbec matru kaj bo?
.
.
, no pravijo pustimo se presenetiti, 15.10 imam prvi UZ in mojega doc. dr. ki me je operiral da vidimo kaj bo rekel, kakšen riiko imam s 3
, smo pa bli predvčerajšnim in včeraj vseeno zunaj, smo pa vsi že cel teden prehlajeni, maladva kašlata ko nora. Danes pa smo se bolj notr držal, pa mi maladva kr znata popestrit dan. Aljaž je iz legokock sestavil bazen, pa potem vanj vlil "vodo" iz kahle ja zdej že dolg ni kej ušpičil...
. Dobr si se zdej tole spomnla za tortico!