Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že več kot eno leto in se nč ne prime. Čakalna doba za pregled je 3 mesece, zdej pa sem slišala da je treba na izvid čakat še en mesec. Je to res? Torej vse skupaj 4 mesece, da izveš na čem si???
Hvala za odg. in da bi vse čim prej zagledale svoje
! 
Zaradi tega seveda tudi ne morem zanositi. Zanima me edino, koliko časa se čaka na izvide teh hormonskih preiskav
. Glej-znak povišanega prolaktina je izcedek iz dojk. Meni se je poznalo tudi na telesni teži, ker se nisem samo zredila, ampak sem bila vsa polna vode-če me je kdo prijel za roko so se mi poznali prsti, zatečena sem bila. Da ne rečem, da sem bila tako utrujenam, zbita, da sem mislila, da je z mano konec. Kar se tiče ščitnice, sem imela zadebeljeno, to se pozna kot izboklina na vratu. zdaj imam ščitnico tudi ok. Taki so znaki, recimo. Če imaš karkoli od tega vsaj približno veš.