Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 10:32:46
ur+sa
uf , pomoj ste klele same nosečke
jest, sem pa mislila, da sem mela prejšnje dni O, pa se mi zdi, da jo mam zdej, k me špika v jajčnikih...
drgač znakov nič...samo na cajte mi je nenormalno slabo, pa full sem napihnjena ..komaj hlače zapnem... zdej mam gor kavbojke, pa mi kar inso udobne...me kr preveč tišijo.... upam na , da ni le kaka ZRDIITEV
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:00:24
pina-1
he he ur+sa tudi meni so kavbojek tesne, pa vem dobro zakaj . sem se zopet na neko glupo dieto spravla,d a možgane malo odklopim ob BBT in čakanja na 17.
SI me spraševala če bom takrat delala test. Sigurno ga bom tisti dan delala. Sej že komaj čakam. Sem full živčna in nervozna v tem obdobju. Po moje samo zaradi psihe. Pa dkozi na WC letam gledat če je še vse "brezbarvno" čeprav je temperatura še vedno ista.
še -10 dni.....
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 11:37:46
zorica
Jaz sem se odločila da bom delala test.Mogoče pa bo takrat ko mi pokaže - se vlila.Verjetno je res spet samo psiha.In če bo to pomagalo bom pač reskirala,...
Kupila sem si CB in bom test delala sedaj, čeprav ni jutranji urin.Ker če bi bila bi moral pokazati saj dva dni zamuja
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:17:39
ur+sa
GO Zorica, GO GO GO
upam, da boste 17. tut navijale zame, da je ne bo... pa poj k bom test delala , da končno zagledam , niti nevem kako to zgleda... (da vsaj enkrat okusim)
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 12:39:27
zorica
Tako punce, bila sem na malici in sproti naredila test ki je na žalost negativen
Sicer pa sem že vnaprej vedela da bo tak, ampak vseeno začnem upati, ko mi začne zamujati.Kaj čemo se še očitno ne da priti in se je odločila da malo zaj....
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 13:00:19
neja2007
Pozdravljene,
tokrat se vam oglašam prvič. Par mesecev že spremljam forum in moram priznati, da je super.
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki M v tem mesecu ne pričakujem. Čeprav ob branju teh sporočil ugotavljam, da sem kar optimist, saj je za naju to še le 2 mesec poizkušanj.
RE: M ne prikačujemo v februarju... 7.2.2007 14:49:42
zorica
Punce hvala vam da me bodrite naj ne obupam. Saj nisem obupala, pač nisem noseča.Še vedno trdno verjamem, da bom dočakala mesec ko bom res srečna .In prav čutim da ne bom več dolgo čakala.
Tudi svojega moža sem dolgo čakala, zato pa imam sedaj najboljšega moškega na svetu.Enako verjamem tudi za .Za vse obstaja svoj čas, in očitno še ni čas, da bi postala .