|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
10.2.2007 15:49:05   
pika79
Živijo,

Mene pa zanima SISI koliko si plačala poštnino in koliko časa čakaš na dostavo,...ker je tudi meni ta voziček in ta komplet super všeč,...:)))

A to pomeni, da gredo teli Jaguarji iz prodaje, pa da se ga splača zdaj hitro kupiti?

lp

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
10.2.2007 21:47:02   
Anonimen
Spet nekaj o Jaguarju 3
9.2.2007 19:28:34   

pink2  user posted image
Zanima me, ali ste se pri tem vozičku večinoma odločile za športni del in zimsko vrečo, ali ste nabavile tudi košaro za začetek? Jaz imam nabavljen voziček in zimsko vrečo, ker me je takrat trgovka v Arielu prepričala, da je športni del dovolj trden in primeren za novorojenčka, danes pa sem bila slučajno v Arielu in slišim eno drugo trgovko kako enemu paru razlaga, da je dobro vzeti košaro ali prenosno vrečo (ki ima tudi trdno dno), sedaj sem pa seveda v dvomih če sem se prav odločila?

 
RE: Spet nekaj o Jaguarju 3
9.2.2007 20:19:39   
cmrucek 


 Mi smo imeli samo športni del in letno vrečo, ki jo uporabljamo sedaj pozimi. Rodila sem junija, in smo spodnji del vreče uporabljali tudi poleti, ampak ko sedaj gledam nazaj, mislim, da to ni bilo potrebno. Če boš rodila nekje poleti, ne rabiš košare, če pa pozimi, je pa za premislit... se mi zdi, da bi tista prenosna košara čisto zadostovala - sem jo tudi jaz imela ogledano...


RE: Spet nekaj o Jaguarju 3
9.2.2007 23:03:59   

frufru  

Jaz mam samo zimsko vrečo, ki je iz termovelurja,  pa je čisto dovolj. Če je mrzlo, ga daš pa še v pajacka. Samo meni je Lovro v obojem zašvical. Če ga je treba kam zanest se pa sedež itak odmontira. No torba je za nošenje bolj komot (lažja od sedeža) Tisto košaro je pa čisto brezveze kupovat, zlasti če maš torbo.

RE: Spet nekaj o Jaguarju 3
10.2.2007 0:01:00   
Bonni

Zivjo,

Tudi jaz sem kupila ta vozicek. Rodim pa julija. O kosari sploh nisem razmisljala zaradi poletja, nisem pa natanko vedela, katero vreco naj kupim zraven (saj je bilo potrebno misliti tudi na zimo). Po dolgem pogovorjanju s prodajalno v Arielu smo ugotovili, da je še najboljše, da kupim zimsko vrečo (brez trde podlage), ki je dajša in bo otročku sigurno še prav pozimi, trdo podlago pa naredimo sami doma (baje jih veliko tako naredi), da bo mali sigurno ležal na ravnem. Torej, vzela sem mere te vezane plošče, ki je v trdi vreči (sporoči, če rabiš), in to je to. Ko bo otročiček rojen, jo bom položila v voziček, pokrila z dekico in bo. To je zaenkrat moj plan, ki pa se seveda lahko še spremeni, če najdem še boljšo rešitev.user posted image

Pa en lep nosečniški pozdrav,

lp


RE: Spet nekaj o Jaguarju 3
10.2.2007 18:19:41   

Pink2 

Hvala punce za odgovore! Vidim, da ste se kar vse odločile tako kot jaz, sploh pa hvala že izkušenim mamicam, res ste me potolažile. Rok imam maja in me glede mraza ne skrbi, zasekirala sem se predvsem zaradi trdega ležišča, vendar sedaj razmišljam da bom uporabila tako foro kot Bonni, zato bi ti bila zelo hvaležna če mi sporočiš mere te vezane plošče.

lp
 


< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.2.2007 21:50:15 >

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
10.2.2007 21:53:33   
skačica
Če katera želi kupiti še Jaguarja Traxxa 3 imajo še enega modrega v Arielu v Mozirju. Jaz sem si ga kupila še prav čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
11.2.2007 19:40:47   
Sisy
Hojla punce!

No tako,malo sem prebrala še vaša mnenja,predloge in ostalo....Da je cena za adapter za v avto takšna kot je sem kar predvidevala zato bomo našo štruco za začetek v avtu kar privezovali. Naročila bova kar originalno lupinico (tudi ta je na ebayu samo 90 EUR):

user posted image

Pika79- spraševala si me kako je s poštnino in ostalim...Na žalost je tako da v Slovenijo ne dostavljajo,moraš nekoga poznat recimo v Avstriji (nama je moj sodelavec zrihtal da nama vse skupaj pošljejo na naslov od njegovega kolega v Celovcu) in v tem primeru je cena za poštnino le 5 EUR, midva ga morava it torej iskat v Celovec kar pa tudi ni tako slabo...Bom vsaj še skočila v nosečniški oddelek njihovega H&M-ja user posted image ...

Torej,midva sva naročila tale komplet ki je stal 219 EUR (pri nas je samo voziček 80.000 SIT !):

user posted image

Tega kompleta pa žal na ebayu ni več,

imajo pa še tele 2 kompleta:

user posted image


in pa tegale:

user posted image


Oboje je zelo ugodno zato se ti splača naročit.Kolikor jaz vem pri nas teh modelov ni več (so jih razprodali prejšnji teden).

Sama sicer rodim avgusta in sploh ne vem če mi bosta košara in zimska vreča prišli prav, a je bilo vse v kompletu tako ugodno da sploh nisem razmišljala o nakupu,sem kar naročila.

Moj sonček se rodi avgusta tako da nekako vseeno upam da bom pozimi vseeno uporabljala košaro in zimsko vrečo...ali pa ne user posted image  kaj pa vem,je najina prva bebica tako da sploh ne vem a škratek v par mesecih zadevo preraste ali ne user posted image



_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
12.2.2007 14:06:12   
Bonni
Pozdravljene user posted image ,

Pink2, takoj ti posljem podatke o trdi podlagi, samo da jo zrisem na Photoshopu in prilepim (ker je potrebno zrezat se luknjice za pas in je to težko opisat z besedami). Upam, da mi bo uspelo do jutri. Me daje lenoba user posted image  ...

Sisy, a tale lupinica je od Houck-a ali od Maxi cosi? Ce je od Maxi-ja je res ugodno in jo prek e-baya naročim tudi sama user posted image . No, jaz sem se namreč odločila, da bo lupinica sigurno od Maxi-ja in jo bom tako kot Sisy pritrjevala s pasovi.

Lep dan, čeprav je deževen user posted image  ...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
12.2.2007 14:39:09   
pika79
Hvala SIsy za podatke,...imam teto v Trstu, tko da bi se dalo urediti,...:)) Si pa res dobila dober komplet,...mi je full všeč, ker je tudi košara še v isti barvi,...:))

Jaz imam rok prej 15.6. pa sem tudi že kupila sicer rabljeno košaro in voziček, za začetek,..za kasneje pa iščem še voziček,..tko da jaz sem se kar za košaro odločila, čeprav pravijo, da poleti ne rabiš, ampak je za otročka baje zelo dobro da leži na trdi podlagi,..tko da je košara super, sploh pa za tako ceno,...:))

lp in srečno zaenkrat

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
12.2.2007 17:27:51   
Sisy
se strinjam ...mogoče je res bolje da otroček na začetku leži v košari...Samo da mu ne bo poleti vroče user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 12.2.2007 17:31:53 >


_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
12.2.2007 17:28:46   
Sisy


Pika79 imam najnovejše informacije...In sicer da se zmenit tudi za dostavo v Slo-samo dogovorit se moraš-najbolje jim pisat po majlu ko oddaš naročilo......Poštnina 30 EUR user posted image  Tako da dobiva voziček kar na dom user posted image  Tko v info....user posted image


< Sporočilo je popravil Sisy -- 12.2.2007 17:29:18 >


_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
13.2.2007 10:34:03   
pika79
Hello SISY,

Ja to je pa res super,..sam zdej bo H&M odpadel user posted image , glede vročine poleti ne vem, ampak bi mu bilo vroče tudi v vozički, košare imajo po mojem boljše materiale, manj umetne,...sej ne vem mogoče, pa letos poleti ne bo take vročine,..user posted image

Mi smo bili ravno včeraj na UZ in bomo imeli punčko, tako da se zdaj ne morem odločiti glede vozička, pa še moj pravi, da sem že čisto zmešana kar se vozičkov tiče, tko da bomo mi še malo počakali, ampak definitivno mi bodo prišle prav informacije o ebayu,...tko da tenksuser posted image user posted image ,...:)))

Sisy pa veliko sreče v nosečnosti in še potem,...,...sem bila full vesela ko sem videla tebe in poopsi tudi na teh forumih,..user posted image user posted image user posted image ...:))
pa lp in velik velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
13.2.2007 17:24:33   
Sisy
Pika79-bravo za punčko user posted image  Tut jsz si jo potihem želim....user posted image  čeprav mi je načeloma čisto vseeno samo dabo dete zdravo....

Drugače pa komaj čakm da mi dostavijo voziček,bom kar s praznim dirjala po stanovanju do avgusta user posted image



_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
13.2.2007 20:18:37   
pika79
Ti si kr privošči dirke, tudi jaz sem že razmišljala, da bi nečakinjo z mojim vozičkom (s košaro) kdaj na izlet peljala, ker me prav zanima kako to zgleda,...:))) Sam, da nisem edina neučakanka,..jst bi kar kupovala, pa dude pa cunje (pa jih bom full dobila),...kr neki, pa tolk je lepo zdej ko že čutim brce,..mislim noro noro lepo,..

Tudi jaz sem si potihem želela punčko,..načeloma mi je bilo pa vseeno in bi bila tudi fanta zelo vesela,...ampak tko sem še bolj, upam, da se niso zmotiliuser posted image user posted image

Mi bomo trije 15.6.07, malo pred vami,...

lepega dojenčka imaš na slikici,...

no pa lp

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
16.2.2007 11:51:13   
Bonni
Zivjo,

Pink2, v mojem albumu je slikica z merami za trdo ploščo. Upam, da jo boš našla, da je dovolj razločno narisana in da ti bo kaj pomagala. Sem jo hotela prilepit sem, pa mi ni uspelo.

DRugače pa pri meni nič novega. Po novem moram svojo mamo malo bremzati, da ne začenja na veliko kupovati za svojega bodočega vnuka. Zaenkrat imamo samo voziček, ki veselo počiva na zaprtem balkonu user posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
17.2.2007 13:48:39   
Pink2
Bonni, najlepša hvala za tako natančen načrt in idejo. Še naprej ti želim lepe priprave na prihod malčka...

lp

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
17.2.2007 15:16:23   
Bonni
Malenkost!

In ... hvala enako! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej ...

(odgovor članu Pink2)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
22.2.2007 15:41:19   
Sisy
Evo punce,sporočam da sem danes dobila voziček ki sem ga naročila preko ebaya...Tko da vse ki vas skrbi takšen način naročanja-vam zagotovim da ste lahko brez skrbi user posted image  Dobila sem točno vse tisto kar sem naročila,v originalnem pakiranju,nepoškodovano...Voziček pa je naravnost čudovit user posted image

Zdaj bom pa do avgusta user posted image furala v vozičku user posted image user posted image user posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
23.2.2007 12:35:16   
ksenjak
Sisy - ali mi lahko poveš na kateri internetni strani si ga kupila? Jaz iščem pa nič ne najdem.

Hvala in lp

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
23.2.2007 14:05:12   
Sisy
hojla Ksenja, tukaj imaš link direktno do teh vozičkov:

http://search.ebay.de/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.de%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=traxx+jaguar+3&category0=

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
24.2.2007 12:30:40   
incabinca
Mene pa zanima nekaj gleda Marlina 4 - ali obstaja možnost, da tako naštimaš da lahko otroka vidiš, da ni stran od tebe obrnjen?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
24.2.2007 13:03:19   
Sisy
mislim da se da, nisem pa sigurna...poglej semle:

http://www.ariel.si/meni/prod_prog/traxx/marlin_4.htm

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
24.2.2007 13:05:22   
Sisy
Incabinca-sem šla še enkrat prebrat karakteristike Jaguarja in Marlina-na žalost pri Marlinu nikjer ne piše da se da enota obrnit v obe smeri...

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
24.2.2007 19:50:00   
frufru
Pri marlinu se sedeža ne da obrnit, da ga vidiš. Sem zvedela od ene mamice, ki ga ima, zato smo mi kupili jaguarja

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
27.2.2007 20:16:39   
incabinca
Ja jaz pri nakupu v bistvu na to nisem bila pozorna, zdaj oa imam zaradi tega kar probleme, ker bi mene moj user posted image na vsak način rad videl.... bomo pa vedeli za naslednjič ;)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
28.2.2007 14:19:00   
tejči77
Tinaaja, kaj se da maxi cosi pritrdit na Taxxa, Jaguarja?
lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
28.2.2007 19:33:47   
Bonni
Pozdravljene,

Tejči77, ti kar jaz odgovorim. Ja, MC gre na Jaguarja, samo moraš dokupit adapterje (to so eni plastični nastavki), ki stanejo okoli 4.000 sit (sorry, sem še pri tolarjih).

Tinaaja, zate pa vidim, da spadaš k Marčevkam. Želim ti lep porod in zdravega otročička, pa prosim, poročaj, kako se bo obnesel voziček. Me prav zanima ... Do julija je še dolgauser posted image

LP

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Voziček Traxx Jaguar 3
3.3.2007 8:36:44   
Nogavica
Marlin se ne da obrniti tako, da vidiš user posted image . Tudi mi smo zato kupili Jaguarja.

_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?