Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Prosim priskocite na pomoc. Pred casom sem ze brala na tem forumu, ko so mamice objavile najbolj prisrcne verze, ki jih napisemo ob rojstvu otroka znancem, prijateljem, bliznjim.
Prosim, ce ima katera kaksen lep verz oziroma obliko sporocila, ce ga lahko deli tukaj z nami (ali pa mi posljen na ZS).
Mamici v veselje in atiju v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos, dne... ob... velik ... in težek... Vaš ....
Minilo je mesecev devet, zdaj končno prikukal/a je na svet, težek/a_____g, visok/a_____cm z imenom________, danes (dne......) polepšala nama je življenje.
Ker bila je prava lunca, rodila se je punca. Ker na puncah svet stoji, veseli punce smo prav vsi. Dne......., težka.....g, visoka.....cm in zdrava (ime otroka) se nama je rodila.
to je nekaj!bi pa tudi jaz se priporočala za kakšnega še!