|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   reklama za kavo od Santane - je res tako zdrava
28.1.2007 12:09:30   
Moyca_
kaj mislite, je res tako zdravo kot pravijo, naj bi imela več antioksidantov od soje, zelenega čaja, rdečega vina,....

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ...
28.1.2007 12:15:20   
Anonimen
Ne vem,če je to res,ampak jaz jo imam najraje.Kupujem jo že dolgo in se mi zdi boljša tista v zeleni embalaži,kot tista v rjavi,čeprav so obe dobre.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2007 12:26:13   
Marogica
Sem malo "pogooglala", ker sem sama kofetarica:
1. Kava vsebuje: niacin, kalij, magnezij, dosti antioxidantov
2. Nova študija(leto2005) je dokazala, da kava nima negativnih vplivov na pritisk, puls, sladkor v krvi, kot je bilo do sedaj rečeno.
3. Nove študije dokazujejo tudi, da se pri ca 6 skodelicah kave na dan zmanjša risiko raka na prsih za 70%.
4. Zmanjša se verjetnost Parkinsonove bolezni ali pa "zavira" pri tistih, ki jo že imajo, ker se vzpodbuja nastajanje Dopamina (snov, ki je v živčnih celicah).

SEveda pa ni pisalo za Santana kavo, ki jo v tujini sploh ne poznajo, temveč za kavo na sploh.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2007 12:33:05   
Anonimen
Jaz sem velika kofetarica in se med nosečnostjo iz kave skoraj diplomirala user posted image .

Tri do štiri skodelice kave med dosečnostjo dokazano nimajo nobenih učinkov na otroka.

Če vam kava paše, jo pijte. Jaz jo spijem veliko, zbolim vsakih sedem let, razne viroze, prehladi, migrene in ostale vsakodnevne bolezni so mi španska vas.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 13:58:38   
nejcko
Jaz sem turbo kofetarica in tudi zelo redko zbolim, pravzaprav sem lani prvič v življenju dobila potrjeno diagnozo kakšne bolezni sploh( pljučnical), le prehladi so pri meni kar pogosti - no, tukaj imajo pa geni prste vmes, kamor niti kofe ne sežeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 14:34:00   
Moyca_
user posted image user posted image ok, ker sem jaz tudi kofetaricauser posted image user posted image velika

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2007 15:31:21   
Tejči
Jaz pa sploh ne pijem kave, bolana sem pa tudi zelo zelo malo, tudi prehladov nimam, le tu in tam kak glavobol-pa še ta je zaradi stresa (ponavadi po kakem izpitu). No, pa sedaj sem dobila vodene koze..ampak to ne šteje, neuser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nisem na vrsti za spanje ali romantiko
Na vrsti so prvi koraki, prve besede in prvi šolski dnevi. Jaz sem na vrsti za crkljanje in uspavanje. Da zdravim s polj...
Ali vi in vaši otroci zaužijete dovolj bel...
Zdrav življenjski slog - večina ljudi najprej pomisli na gibanje in dovolj spanja. Pogosto pozabimo na uravnoteženo preh...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (48%)

Sem zadovoljna. (28%)

Je kar v redu, vend (24%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!