polma
|
Pozitivke! Sem bila živčna ko , ker sem mela nuhalno svetlino. Res, cel teden me je ubijalo. Kaj čmo, EMŠO dela svoje ! Jap, zelo me je blo strah, ker sem vidla kako starost matere vpliva na kromosomske napake , ker midva sva tak al tak zdrava ampak- leta, leta so problem !!! No, vse je v redu!!!!!!!!!!!!! čakam sicer še na krvne rezultate. dvojni presejalni test, al nekaj takega. Na to preiskavo so me kar direktno napotili, ker mi pripada- spet leta !!! Ja, ta stare mamo marsikaj zastonj!!! in sem se bala, da bom kompletno sesuta še teh 14 dni do rezultatov, ampak sem začuda se pomirila, ker rezultati NS so bli res dobri-za moja leta !!! Aja! NS sem delala v porodnišnici in tako sem spoznala znamenitega dr. Pušenjaka! Zanimiv, prijeten, topel človek. Pa veliko bolj droben, kot sem si ga predstavljala. In mlad, po mojem-okol 40. Je kar pošteno 2krat potolkel po trebuhu da se je obrnil. Kdo bi si mislil, da se to sme-tako močno udrihat po trebuhu! Zdaj vsaj vemo, da so dojenčki res zavarovani tam not- Sploh pri meni, ki sem lepo obložena ! No, je ves čaz zelo migal in jaz sem se komaj zadrževala da se ne bi krohotala. Sem si mislila-takle mali človeček, ki ga sploh še ne čutim, se lepo mirno razteguje in telovadi tam not , mislim pa to je smešno za počit!!! Kar miga in miga! Noro!!!! Skratka- imam se dobro, sicer mi je še vedno vsak večer slabo-tam okoli 11ih in moram pojest košček kruha s sirom, pa je bolje. Ampak živčna pa nisem več in to je super. Ker prejšnji teden sem bila res slaba. Pozitivke, uživajte!!!!! Sploh pa ti, andreja2000- si že na porodniški, kaj? joj, še malo, pa bo polna hiša vonjavic po dojenčku...mnjam !!! UŽIVAJTE VSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|