|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo?
8.11.2007 18:51:27   
*ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Čakaj, *ajetam*, kaj je zdaj to? A ne boš šla tudi do endokrinologa? Kar se pa tiče teh novih tablet- itak nimaš kaj zgubit, dokler te kompletno ne pregledajo, skratka vse. Ej, zdaj sem se spomnila-meni je enkrat G delal tut hormonsko sliko, pregledal mi je spolne hormone, pa so bli ok. Mogoče je pr tebi v tem fora. Skratka- pri nezmožnosti zanositve se vedno0 pregleda tudi prolaktin. a to si ti že opravla?

ja sem že bila pri endokrinologu. dala sem že vse mogoče preiskave čez...
saj zato me jezi da zato ne naredi kaj konkretnega ne da me skos samo s tableti filajo... ki OČITNO ne pomagajo
imam mikroprolaktinijo tako da ne rabim zdravljenja v tej smeri. ostalo je vse ok razen pco imam...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.11.2007 18:53:21   
*ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ne se sekirat, no, *ajetam*, boš vidla da nama hitro mineta 2 tedna! Evo, zdaj sem se odločla, da se tudi meni ne bosta vlekla, ker jaz čakam na nuhalno svetlino in se mi  je zdelo daaaaleč. Ampak zdaj pa ne več!!! To bo 1,2,3!!!

user posted image ja jaz imam malo več kot 1 mesec za čakat....
sej bo hitro minilo. vem... ampak me jezi ker skos samo nekaj čakam... in jem tablete...
pol bom prišla na uz in bom spet kej mogla čakat.jojjjjjj
se tolažim s tem da bm pozabila to muko ko bom user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.11.2007 12:01:42   
ALENKA101
ojla punce

kao ste kaj?
kar nekaj časa nisem bila na strani, zaradi pomanjkanja časa. zdaj sem vse lepo prebrala in sem na tekočem z dogajanji. vidim, da se stvari spreminjajo.

naj vam povem, da sem danes malo žalostna, ker sem dobla spet to pre... user posted image . pa sva bla ta ciklus tako pridna v user posted image , pa vseeno nič.user posted image  user posted image .

upam,da bo drugič več sreče. mislim, da je zadeti glavni dobitek na loteriji lažje, ko zanositi.

punce, lepo se mejte, vse po vrsti vas pozdravljam

uživajte

user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 728
10.11.2007 21:26:02   
metuLJchy
Halo, halo punce! Naj vam sporočim veselo novico - danes je prišla moja user posted image . Boli me trebuh za znoret, pa sem hapyyyyyyyyy - ker, itak sem vedela da ta cikklus NE MOREM zanosit, ker zdaj mi je jasno da s previsokim prolaktinom ne morem. Torej nosečnost je bila že v štartu izključena, user posted image pa zgolj zaradi ljubezni. user posted image  je prišla v 1 mesecu in ne kakor prejšnji mesec po 2 mesecih, kar je že napredek. Torej zdaj upam, da se mi je od merjenja zadnjega ta presneti prolaktin še znižal, in da mi bo enkrat končno zaboga pustil prit do ovulacije! Ker če pride do ovulacije ....lahko upam!! Ok, sem vam mogla razložit, da ne boste čudno gledale zakaj se veselim te ruske tete.

Toliko z mojega večernega javljanja, sončka punce in čim lepšo nedeljo!

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 729
11.11.2007 17:31:35   
jadrnica
sem se tok špikala z inekcijami in imela drugega dela polno, da e sploh nisem mogla so RR dokopat, ampak danes sem in brala cel popoldne RR.
pot -čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ime oskar mi je pa full lepo, res. Vso srečo za naprej, druge pridemo pa prej ali slej za tabo, kajne drage pozitivke !!!!
no jaz sem vsa v oblakih, ker sem napihnjena kot balon user posted image user posted image user posted image od teh inekcij, v torek pa imam punkcijo, poročam kakšno bo stanje, sem pa blazno dobre volje, moram rec, da še sama ne vem zakaj :)

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.11.2007 17:25:40   
metuLJchy
Punce moje, jaz sem pa danes tako žalostna, da že cel dan jočem. Namreč moj nono je tako bolan, da ni nobenega upanja, da bo bolje. Včeraj sem šla ga obiskat, pa je cel čas spal...že 3 dni se ni zbudil, samo spi...bolan je že dalj časa, zadnji mesec je šlo samo navzdol, saj vsi vemo kaj nas čaka, a vseeno boli. Pred 2 mesecimi mi je umrl ta drugi nono, samo pri temu mi je še dosti huje, ker sem bila dosti bolj na njega navezana, pa cel čas mu je razum zelo dobro delal in je točno vedel kam to vodi..v petek bo imel rojstni dan če bo po sreči. 89 let. Samo patronažna sestra je danes rekla, da ga verjetno ne bo dočakal. Sem morala dati to ven, v tem preseljenem okolju žal ni blizu nikogar ki bi razumel, še moj je našpičen in tečen ves dan. Nono moj, rada te imamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
14.11.2007 17:40:04   
andreja2000
metLJchy ja,to je res žalostno in vem kako to boli,saj sem sama že izgubila vse stare starše.Posebaj sem bila navezana na staro mamo,ki se je žal lani poslovila,saj me je del otroštva vzgajaa prav ona in bila moja druga mama......user posted image
Prav je,da pišeš o svoji bolečini in jo deliš z nami,ker ti bo tako vsaj malenkost lažje.Vem pa, kakot ežke čase sedaj preživljaš in vedi,da sem v mislih s tabo.Težko je,ko nam ljubljena oseba pred očmi tiho odhaja,vendar žal je to del narave in življenja in kakorkoli je,nas to močno prizadene in boli.
Bodi močna,draga moja in tvojemu nonutu želim vse najboljše in upam,da vsaj nima kakšnih bolečin.
Zate in tvojega nonota user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 732
14.11.2007 19:22:24   
polma
Hej, metuljchy...
Mojega nonota že dolgo ni več...
Ampak čutim da je ves čas z mano...
Res, neverjetno je to, kako se mi z nono prikazujeta- včasih ju prepoznam v pogledih neznancev, včasih me na oba spomne vonj, okus...
Vedno bomo skupaj...
Nekoč bomo celo skupaj zrli na svoje praprapraprapravnuke...
Tako je življenje...
Tako mora bit...
Drži se, bodi močna v teh trenutkih...
Me bomo mislile nate....

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.11.2007 19:29:02   
citrončica
metuLJchy,
user posted image user posted image user posted image ,
drži se,
kot ti je že Andreja napisala, je žal tudi to del življenja,
tudi pri nas se je stara mama pred enim letom poslovila, tolažim se le, da se je rešila bolezni in da smo bili ob njej....,
tako da poslovi se v miru od nonota in tudi jaz upam, da nima bolečin...mislim nateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 734
14.11.2007 22:39:11   
jadrnica
metuljchy user posted image user posted image user posted image
ja tud mojega nonota nobenega ni več, ampak razumem kako je to, ker sm bila tudi sama na enega zelo navezana, pa nas je njegovo počasno ugašanje čustveno čisto zdelovalo, vse po vrsti, najbolj pa mojo mamo. ampak to je del življenja in moramo to žal sprejeti.
predlagam pa ti, da daš svoja čustva čimbolj iz sebe, ker če jih človek potlači, sploh ne doživi dogodka in tlačenje čustev nekej ven udari, kar ni dobro.

to, pa da čutiš bolečino ob njegovem odhodu tako zelo močno, pa menim, da samo pomeni, da imaš  veliko user posted image , kar je izjemno plemenita stvar in kako si ga imela rada

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 735
15.11.2007 11:51:16   
metuLJchy
Punce hvala vam za vaše besede. Nono je danes zjutraj žal umrl. user posted image user posted image  Upam, da ga čuvajo angeli

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
15.11.2007 12:17:12   
ALENKA101
ojla punce

moje sožalje metulchyuser posted image user posted image user posted image . vem kako je to če izgubiš ljubljeno osebo. praviš, da ti je patronažna rekla da e verjame, da bo dočakal svoj rojstni dan, vedi da se ni zmotila. tudi sama sem v tem poklicu in vem kako je če si vsaki dan pri hiši in se navežeš na človeka, vidiš kako počasi ugaša..., vedi da je pri umiranju najpomembnejše to, da človeka ne boli. res se je težko sprijaznit z usodo, tolaži se s tem, da se je rešil vseh muk in trplenja, in da ga čaka lepši del v raju. upam da ti je v tolažbo to da te razumemo in mislimo na tebe.

drugače punce moje, tudi smrt je del našega življenja in z njo se moramo sprijazniti tako kakor z smrtjo.

fajn se mejte

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
15.11.2007 12:18:48   
ALENKA101
drugače punce moje, tudi smrt je del našega življenja in z njo se moramo sprijazniti tako kakor z rojstvom

Neposredna povezava do sporočila: 738
15.11.2007 13:01:38   
polma
Ljuba metulJchy, sprejmi moje iskreno sožalje.
Tvoja polma

Neposredna povezava do sporočila: 739
15.11.2007 14:31:43   
suzugov
punce, res nisem vsega prebrala, ampak za kar pa sem, pa lahko rečem le: super ste!!

naj potrdim: pozitivne misli pomagajo!! in naj še vam povem, da sem bila pozitivna, se poskušala čim manj obremenjevat in spraševat in nama je uspelo! sem srečka user posted image v 5. tednu...

vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

Neposredna povezava do sporočila: 740
15.11.2007 15:01:12   
maja24
Ja Suzugov čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa dobrodošla novauser posted image .

Želim ti najlepših 9 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 741
16.11.2007 9:10:56   
metuLJchy
Punce hvala vam za vaše besede, že če nekomu poveš ti je lažje. Ja, smrt je del življenja in nihče se ji ne izogne. Kar je konec koncev prav in naravno. Ko pa umre ljubljena oseba vseeno boli. Saj jaz se zavedam, da je nonotu zdaj lepše verjetno. Ker zadnja 2 leti se je večali manj matral.  Začel je hujšati, nakar so ugotovili da je rak. Samo je bilo že prepozno in ni hotel na obsevanja. Na nek način ga razumem. Pred tednom dni bi ga lahko še enkrat v bolnico poslali - da bi mu z infuzijami in podobnim še za kak dan podaljšali trpljenje. Pa sta se nona+moj tata odločila da ne. Ker je preveč trpel na vsaki vožnji v bolnico, ker je bil že tako sit teh bolnic, tega da ga telo ni več ubogalo. Res so bili mučni tej meseci zanj in za nas. Je pa dočakal lepa leta. In imel lepo življenje. Z nono sta bila tako lepo usklajena, čeprav sta bila skupaj več kot 50 let sta se imela še vedno rada...vsakič ko slišim pesem od Adija Smolarja "daleč, daleč je za naju pomlad...daleč ko dekletu sem govoril rad te imam..." se spomnim nanju. In to kar sta imela je veliko. Tega čas ne izbriše. Kakor ne bo izbrisal spomina nanj. Alenka res vsaka ti čast da opravljaš delo patronažne sestre. Jaz ne vem če bi zmogla, in občudujem vse te močne ženske. Sem se hotela pred leti vpisat na šolo za socialno delo, pa sem sama pri sebi prišlado sklepa da ne bi zmogla - ker bi me bolečina vsakega zlomila.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 742
16.11.2007 15:02:55   
jazzz27
metuLjchy, moje sožalje. Dnevi bodo minevali, bolečina pa bo odhajala, spomini pa ostajajo. Vedno bodo pri tebi.
Mogoče pa mora lučka ugasniti, da se pri tebi prižge nova...

Neposredna povezava do sporočila: 743
16.11.2007 15:05:55   
jazzz27
suzugov, čestitke. Želim ti lepo nosečnost in zdravegauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 744
16.11.2007 15:35:06   
citrončica
MetuLjchy,
iskreno sožalje,
tole ti je zelo lepo jazzz27 napisala:

Mogoče pa mora lučka ugasniti, da se pri tebi prižge nova...

in res je vsaka stvar za nekaj dobra...drži se!!user posted image user posted image user posted image

suzugov,
čestitke!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 745
16.11.2007 15:40:59   
andreja2000
metuLJCchy moje iskreno sožalje,drži se,smo v mislih s tabo!user posted image

suzugov čestitke!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
23.11.2007 19:56:44   
andreja2000
Pa je ta tema bila spet na drugi strani.......user posted image

No,punce,kje ste vse.....user posted image
Jaz sem končno spet prišla do rr.Sem v popolni zagnanosti v razna dela,danes sem barvala sinovo sobo,pa je prišla ven roza barvauser posted image ,ma joj,sin je bil čisto user posted image .Ja,kaj pa si zmišljuje neke barve......,ma ja,potem sem še enkrt šla barvat no in sedaj vsaj roza ni večuser posted image .Ja,pa ravno v njegovi sobi mi barvanje tako spodleti.....user posted image user posted image user posted image ,saj drugače pa mi kar gre!user posted image

Ja nič punce,lepo vas vse pozdravljam in vam pošiljam veliko pozitvnih misli.Mislite nase in imejte se rade,saj veste,da ste edinstvene in tako fajn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
27.11.2007 9:58:27   
polma
Pozitivke!
Sem bila živčna ko user posted image , ker sem mela nuhalno svetlino. Res, cel teden me je ubijalo. Kaj čmo, EMŠO dela svojeuser posted image !
Jap, zelo me je blo strah, ker sem vidla kako starost matere vpliva na kromosomske napake user posted image , ker midva sva tak al tak zdrava ampak- leta, leta so problemuser posted image user posted image user posted image !!!

No, vse je v redu!!!!!!!!!!!!! čakam sicer še na krvne rezultate. dvojni presejalni test, al nekaj takega. Na to preiskavo so me kar direktno napotili, ker mi pripada- spet letauser posted image !!! Ja, ta stare mamo marsikaj zastonj!!! in sem se bala, da bom kompletno sesuta še teh 14 dni do rezultatov, ampak sem začuda se pomirila, ker rezultati NS so bli res dobri-za moja letauser posted image !!!

Aja! NS sem delala v porodnišnici in tako sem spoznala znamenitega dr. Pušenjaka! Zanimiv, prijeten, topel človek. Pa  veliko bolj droben, kot sem si ga predstavljala. In mlad, po mojem-okol 40. Je kar pošteno 2krat potolkel po trebuhu da se je user posted image obrnil. Kdo bi si mislil, da se to sme-tako močno udrihat po trebuhu! Zdaj vsaj vemo, da so dojenčki res zavarovani tam not- Sploh pri meni, ki sem lepo obloženauser posted image !
No, user posted image je ves čaz zelo migal in jaz sem se komaj zadrževala da se ne bi krohotala. Sem si mislila-takle mali človeček, ki ga sploh še ne čutim, se lepo mirno razteguje in telovadi tam notuser posted image user posted image , mislim pa to je smešno za počit!!! Kar miga in miga! Noro!!!!

Skratka- imam se dobro, sicer mi je še vedno vsak večer slabo-tam okoli 11ih in moram pojest košček kruha s sirom, pa je bolje. Ampak živčna pa nisem več in to je super. Ker prejšnji teden sem bila res slaba.

Pozitivke, uživajte!!!!! Sploh pa ti, andreja2000- si že na porodniški, kaj? joj, še malo, pa bo polna hiša vonjavic po dojenčku...mnjamuser posted image !!!

UŽIVAJTE VSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Neposredna povezava do sporočila: 748
27.11.2007 10:35:34   
citrončica
polma,
super za tvoje lepe rezultate,user posted image user posted image ,
zdaj je pa čas,da začneš max uživat, ne??user posted image

Andreja, še malo...in ti še sobo barvaš, pa ti znese??dobra si, vseeno pazi nase!!user posted image

tudi vsem ostalim...
pozdravček in sončka...vsaj pri nas je!!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.11.2007 15:19:23   
metuLJchy
po krajšem premoru je tudi mene spet prineslo med vas user posted image

andreja, miklavžek se bliža in tvoja punčka bo zdaj zdaj tu! Kako je šlo to hitro, vsaj meni se zdi. Ti želim čim lepši še ta zadnji del nosečnosti.

Polma, sem zelo vesela, da so rezultati zelo dobri -  to čakanje mora biti kar zoprno. Ampak tako fajn punce kot ste mora iti vse ok...

citrončica, kako pa gre pri vas, detajle sem že takrat ko sem bila na morju zgubila..

kako ste ostale punce, florite in alejinad ni nič več med nas...upam, da sta v redu..

jaz sem še vedno malo žalostna zaradi nonota, je pa bolje...bolečina bo odhajala, spomin pa bo ostal. Sem pa bila zdaj 5 dni v dalmaciji user posted image , moj je imel službeno pot dol in me je vzel s sabo. Mi je prav pasalo, da sem malo preklopila od teh bolj temačnih zadnjih tednov. Veste kaj sem sanjala cca. 10 dni nazaj...da ko bo polna luna, da se mi uresniči želja po user posted image  luna je bila v soboto, kaj pa vem, morda pa je kaj na teh sanjah...sem namreč ravno nekje na sredi ciklusa. No, to je bila ena taka neumnost, ma sem vam jo zaupala.

Punce imejte se čimlepše, pa tale naš forum moramo spet malo oživit!

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?