Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
šihta.
bom kar v ordinaciji zavriskala in sporočila celemu svetu da bom mamica hi,hi kajti nič več ne morme skriti,da raste v meni novo bitje.Punca do sedaj sta bile dve nosčenosti ravno usodni ena v 8t1dan druga pa 8t2dni,danes pa sem 8t4dni če danes slišim srčeka sem pa zmagala do avgusta.
8t4dni
bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa čakam. sej bo tut moja prišla se ne dam.
in greš v nov boj? Ne obupat, veš...
. Zdaj mamo lepo belo odejo
.
!
. Na hitro sva se z malim oblekla in sm šibala v vrtec ga dobesedno vrgla v učilnico
v trst, pa ne v šoping, šla sva na grad miramar, pa nato še ene par vasic nad trstom si pogledat...za finiš pa še v portorož na kopanje v bzen z morsko vodo. Tako da sem zdaj že čisto
in ni več od mene, jutri pa lahko kakšno slikico z izleta dam gor, da vam dam kakšno idejo za krajši izlet.
! Mrzlo za znoret!