Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
zanima me če ste rodile pred PDP-jem ali čez rok. se mi zdi da vedno več žensk (vsaj kot vidim pri prijateljicah) rodi čez rok. tudi sama sem rodila 8 dni čez rok.
jaz sem rodila 8 dni čez rok. Pri meni so malo predolgo čakali, saj sem bila na dan poroda že skoraj čisto brez plodovnice, pa še otroček se je že pokakal v njej, kar ni uredu.
Rodila sem sina s prenizko porodno težo,s pomočjo vakuma, ker je bil sam prešibak, da bi si pomagal na svet, pa še dušil se je v času samega poroda. Danes je star 10 mesecev, hodiva na FTH 1x tedensko in na dva meseca na kontrolo v RA. Nič kaj lepa izkušnja, za v bodoče vem, da grem v porodnišnico na rok (če prej ne rodim) in zahtevam, da mi sprožijo porod.
Me pa zanima če ima kakšna podobne izkušnje in če mi lahko da kakšen nasvet?
19 dni pred PDP-jem. Nekaj dni pred tem je bila na CTG-ju ravna črta, otrok visoko, MV nič skrajšan ali zmehčan, jaz pa po besedah g. "zabetonirana" - no, smo se pa na hitro odbetonirali (rodila sem namreč v roku 3 uric)