Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
FSM - ime Fikret je v južnih delih Balkana popolnoma navadno ime in ga otroci tam sigurno ne bi zbadali. Zamisli si kako bi slovenske otroke z imeni kot so Ažbe, Andraž, Miklavž, Kajetan inpd v Bosni, Nemčiji, Franciji... čudno gledali.
Eni starši so pač moderni in otrokom dajo francoska imena, drugi so pač tradicionalni.
V našem naselju je moški z imenom Čoko Roko (Čoko je ime, Roko pa priimek). Lahko preverite v telefonskem imeniku. V firmi imamo fanta z imenom Gjaka, na splošno pa se mi zdi hecna večina npr. albanskih imen, ker jih v Sloveniji pač nisem navajena. Ampak spoštujem tuje kulture in njihov pomen imen.
Osebno pa še vedno vodi Jamezdin, Metin poslovni partner.
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Meni so tuje zveneča imena izredno lepa zaradi svoje mističnosti. V vrtcu kamor hodi Žan je tudi fantek z imenom Hariku oz. nekaj takega, meni je kar težko izgovorit še bolj pa sklanjat, mi je pa ime zelo zanimivo.
My point Veš kako je fajn, ko moraš vsakemu 3x ponovit, kako ti je ime in potem še črkovat, kako se to napiše in se potem še prijazno nasmehnit tistemu glupemu pogledu, ko te že skoraj pomiluje... Vem kako je to, ker sem imela nekoč tak "čuden" priimek
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Sama razmišljam o preimenovanju iz imena Tina v Nalin
Vidš... jst sm tut hotla postat Kerensa... ime bi blo na K, pa moj priimek je na K, pa od Kamikaze priimek je tut na K... mogoče bi potem, ko bi postala KKK, res še kdaj videla kakšen K tut u živo...
Ampak sm zaenkrat sam še pr razmišljanju... čepraou ma tut ime Kerensa svoj pomen... kukr Nalin...