Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mene je tudi malo pomiril. Zdaj samo upam na to, da ničesar poleg cist ne najdejo na UZ v porodnišnici.

, samo v bistvu sem kar zadovoljna, da me je poslala na drugo mnenje, če je mislila, da je nekaj narobe, pa ni konec koncev nič, kot pa da bi mislila, da je vse ok, me nikamor poslala, pa bi kaj bilo narobe.
. In tudi jaz sem morala na dodatni pregled k strokovnjaku za te zadeve. Bila sem seveda 14 dni čisto paf. Skoraj vsak dan sem jokala... Potem pa tisti ginekolog gleda in gleda glavico našega pikeca in reče: "In kaj vaši ginekologinji tule ni všeč?" Mislim, saj sem resnično hvaležna, da ni nič, ampak tisti strah... Tudi meni je G rekel, da je moja G očitno zamenjala neke odboje od maternične stene, ker je bil že v 20. tednu v glavični vstavi in tam je maternica ožja, potem pa lahko UZ pokaže kakšne lise na glavici, ki pa so samo posledica odbojev??!! Sedaj, v 26. t se je spet obrnil v medenično vstavo, in tudi moja G na UZ ni videla ničesar več. Tako da...
Sem se sladoleda nažrla. Resno.