Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...zdaj pa nas je zadelo na polno!!! Že 15 dni smo zaprti v hiši zunaj pa sije sonce in ženske že regrad nabirajo, mi pa kuhamo vročino tudi do 40. Za zanoret en teden gripa, kašelj , ušesi,in vročina dobili smo hikoncil in ga jemali skoraj cel teden pri tazadnji dozi smo spet dobili vročino!!!!! In to kr takoj 39 kar 3 dni. Jz sm rekla zdej je pa temu konc hočem da, da BOr kri in vodo , da se ne bomo v nedogled filali z temi antibijotikami ki očitno niso pomagali. Počakala sem na izvide in ga.zdravnica reče da je to viroza in očitno se je ponovila...hallloooo. Povrh tega pa mi še pove da je slabokrven...pa me je skor kap ker sem si jz to grozno slabo predstavljala. Potolažla me je da baje ni tak kritično ima hemog. 104 tak da je glih na meji!!!! Sirup legofler mu je dala sam jz mu ga nebom devala ker je grozen , tudi to sem ji sporočila pa mi je po telefonu svetovala pesin sirup endovital.