Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ja kaj? hudo dobra bejba, stara okol 20, rajši malo manj uf, ko sem bila jaz stara 20, je bilo še tudi vse na mestu, zategnjeno, upiralo se je gravitaciji, noben špeh se me ni držal. danes pa...ostaja samo spomin, da sem nekoč imela tak trebuh
Uh ja, tole je res nefer. Jaz v življenju nisem imela takega geštela, pa sem krepko garala za to, še celo zabluzila sem zaradi tega, pa nič od tega... se že celo življenje sekiram zaradi tega. Samo je pa res, da sem mimo tega srečna - imam moža, ki me ljubi, zdravega otroka, upam, da bo drugi, ki je na poti, tudi, pa dva kužka, smo na svojem... saj ni tako hudo, tud če mam 15 kil preveč. Samo jaz bi lažje živela, če jih ne bi bilo.
Jaz sem bla vedno debeluška, čeprav mi tega nihče ni rekel. Mami je rekla samo, da pač rada jem. Nato sem shujšala za več kot 10 kg in so mi govorili, da sem presuha.
Sedaj spet hujšam, ampak imam manj, kot v srednji šoli. Tako, da Spliš - to zame ne velja.
vedno rečem, da mam srečo, da moja prebava še kolikor toliko deluje, ker se res ne bi mogla it kakšnih stradalnih diet, kr umrem, če ne morem jest kadar se mi zlušta. Hja sej tud postave nimam take kot ta suhica...no njen trebuh mi je všeč, roke in noge ima pa sigurno presuhe... meni je všeč ženska postava ki je bolj polna, nabita, ženska, ne vem bolj športna, naravna, ni mi všeč postava sestradanih bejb...
moj trebuh bi pa definitivno rabil par vaj na dan , pa noge kakšno turo v hrib na dan, pa roke par deset sklecov na dan , pa kakno pizzo na teden manj
Men pa niso vsec ne kopalke, ne ocala Postavo mam pa jst tako brez telovadbe in brez photoshopa. Ok, edin bokov nimam, josk pa niti nism gledala velikosti
Pri 17,5 .. :
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 25.2.2007 14:09:49 >