|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kar nekaj nas je
5.8.2007 15:49:35   
Pinokio
Janeja.........hvala za vspodbudne besede....................mi imamo sum na alergijo na KML in mora bit 1m na dieti in to mleko je full grenko in ji moram dajat sladkor not.................14 dni nazaj se je spet začela redit...........hvala bogu ima še od prej zalogo, ker prej 1 m ni bilo težav.............ko sva prišli domov mi je pojedla po 120ml in je bila težka 1980g........zdaj pa od 70 do 100.........tudi ona ne bi pojedla, če je ne bi hranla tako, da ji tiščim cucelj v usta...................ona pa je lačna, ampak kot, da bi jo bolel neki in ji zravn hrešči v črevesju.................na UZ je rekla, da ma full zraka v trebuščku in  črevesju...............nič kaj takega niso ugotovili in bolje, da jo jaz doma hranim tako, kot pa sestre v bolnici, ki če ne gre napolnejo veliko brizgalko in otroku, ki zravn joka brizgajo mleko v usta............ne moreš si predstavljat kako to grozno zgleda...........na naši tega niso prakticirale, sem pa vidla.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kar nekaj nas je
9.8.2007 20:45:27   
Janeja
Pinokio - kakšno stekleničko pa uporabljaš? Glede na to, da praviš, da ima v trebuščku veliko zraka, bi mogoče poskusila s flaško od Nubby-ja. Ima spodaj tak "ventil", ki sproti, ko otrok pije spušča ven zrak in ga otrok zato ob pitju dosti manj dobi v trebušček. Pri Lei je tudi ta steklenička prinesla kar veliko spremembo pri polivanju.


(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kar nekaj nas je
9.8.2007 20:56:18   
Pinokio
Ojla...............zdej mamo mamove in je dosti bolje.............prej pa chiccotove pa aventove in je bla katastrofa..............veš, da bom probala tud to...........hvala ti, zlata si!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kar nekaj nas je
9.8.2007 21:19:58   
Janeja
Ja mi smo tudi začeli z Aventom in je bila res katastrofa. Nubbijeva steklenička pa je res super. Kupila sem pa tisto s širokim cucljem, ker je bila že od prej pač navajena na Aventovo stekleničko in jo je takoj sprejela brez problema.

Poskusi, upam da bo vidna razlika in dosti manj zraka v malem želodčku.

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kar nekaj nas je
10.8.2007 8:41:46   
user
Eno vprašanje bi imela za vaju,moja Lara(800g,33d zdaj 2550,47)pa ima probleme z dudo.Včasih jo zna dudlat včasih pa samo odpira usta pa je nezna primit in se samo  razjeziuser posted image .Sem že menjala dude pa nič.Ko se nahranima poje svojih 50 ml ampak ona bi še kar naprej dudlala.prej sma se hranili na 4 ure 50-70 ml,zdaj so nama v posvetovalnici svetovali na 3 ure 50 ml.                                                                              Lep pozdrav

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kar nekaj nas je
10.8.2007 12:57:28   
Afnica
Larina mamica, mi2 se tudi poznava iz bolnice, a ne?
 
No, glede dude...mi imamo probleme, ker je ta duda, ki jo imata že stara in obrabljena, pa zavračata novo- čeprav isto, ampak je še trda in jima ne paše. Mislim pa, da če je noče, če se jezi, da ji že ne paše. Jaz je ne bi silila. Zdej ne vem, če imate probleme z novo ali s staro dudo?
 
Glede hrane. Naša Lana je, ko smo šli domov pojedla 50-60ml na 4 ure. V posvetovalnici so mi rekli, da naj njo, ki je še precej manjša od bratca, zbujam na 3 ure. Hmmm...kam pa pridem, da ju hranim vsakega ob svojem terminu? In je seveda nisem zbujala. Hranim jo enako kot bratca, na 4 ure. Enako kot v bolnici. Plus, minus pol ure,  ne kompliciramo, sej se oglasita.
 
Moraš pa seveda količino obroka postopoma povečevat, saj pupika raste in rabi vedno več. In to, da ko je flaša prazna, še vedno duda, je znak da bi ona rade volje pojedla več kot ji daš. Jaz bi na tvojem mestu dala 70ml/ obrok. Pa boš videla koliko poje. Obroke pa...če je lačna na 3ure, drugače na 4. Sej otroček sam najbolj ve. Pa tudi dovolj glasne signale dajejo, ko so lačni. user posted image  Tudi nam paše en dan bolj, drugi dan manj. Ko boš pa videla, da 70ml z lahkoto poje, pa spet malo dodaš.
 Mi smo z aptamil pre prišli že do 150ml pri Lanu in 120 pri Lani. Zdej, ko smo na aptamil 1 pa pojesta kakšnih 30ml manj. Najbrž je bolj nasitno. Ponoči spita tudi po 5ur skupaj. Zbudita se kot sta lačna. Redita se lepo. 1,5kg na mesec. Smo bili pohvaljeni.
 
 LP

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu user)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kar nekaj nas je
10.8.2007 12:59:42   
Afnica
Aja, pa še to...tvoja Lara ima 2550g in poje 50ml. Lan je imel 2560g ob odpustu in je 70 ml pojedel z lahkoto. Mu je bilo premalo. Pa smo hitro malo povečali. Pridobivata pa lepo, kot sem rekla 1,5kg na mesec oz. 50g/dan.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kar nekaj nas je
10.8.2007 22:39:16   
Pinokio
Mogoče je pa navajena na dudo iz bolnice.............jaz sem ji tud kupla od Mama, Aventa, Chiccota na koncu pa sem našla v Mullerju od Baby nova dude, točno take kot na EINT-u in takoj jo je vzela in tud zadržala, ker druge so ji padale ven iz ust, ker ni mela še tok močnega sesalnega refleksa.....pa še poceni so.....mislm, da je okoli pol evra!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kar nekaj nas je
4.9.2007 13:19:44   
annie
Ojla!

Najprej želim vašim user posted image da se naj še naprej lepo razvijajo in rastejouser posted image . Naj povem, da sem tudi jaz bila nedonošenček z 1100 g in 38 cm dolžine, rojena v 28. tednu. Takrat so mojima staršema rekli marsikaj, da bodo ne vem kakšne vse posledice, ampak je z mano vse ok, razen tega, da slabše vidim in nosim očala. Tako, da pogumno naprej user posted image . Sedaj sem stara 24 let sem sama user posted image . Najbolj me je bilo strah, da bi tudi sama lahko prezgodaj rodila, ampak sedaj sem že v 38. tednu in z možem komaj čakava, da vidiva najinega sončka user posted image . Pa lep pozdrav vsem in držim pesti za vaše user posted image !! user posted image

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?