Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...

, mi je škoda evrov za nove.
Pričakujem spodbudo z vaše strani, saj je doma nisem najbolj deležna. Moj
lahko poje vola, pa bo še vedno suh in moram priznat, da ni ob mojih naporih niti najmanj kolegialen. Nosi domov razne sladkarije, pa čips, pa na pizzo me vabi... Ga bom kar
. Shujšati mislim 10 kg, če pa več pa še tolk boljš.
ni hotel pojesti jabolke za malico in kdo zopet igra kanto za smeti? Ja mami, seveda. Sej če bi bilo samo jabolko ok, pa je bilo zraven zmešan še sojin puding. Pa res nisem zanalašč. Je bilo čist avtomatsko
, saj veste v stilu- stran pa že ne bomo metal! Joj, joj kaj bo z mano?! Če bo šlo tako naprej se ne bom nikoli znebila tah odvečnih kilogramov
. Se bolj prah na njih nabira, kot da bi bili v uporabi. Kaj naj naredim sama s sabo, da ne bom tako strašno lena? V času, ko še nisem imela malih dveh, sem vsak dan nekaj delala- fitnes, aerobika, tek na trimu, rolanje, plavanje... Sem bila vedno fit, zdej pa špehec tuki, mal mi dol visi tam, vse mehko...