Alina_alin
|
Jutro! Po dolgem času se spet oglašam, sem bolj zgodnja in vam tokrat ponudim štajersko Najprej Celjankam za srečanje. Ajtak, imaš pa isto bluzo kot jaz . Pa še eno vprašanje imam zate: če se ne motim, si pisala, da hodiš v Baby1One... Kje pa je ta trgovina v Gradcu? Murenček, čez jogi lahko daš nepremočljivo rjuho. Jaz sem dala nepremočljivo rjuho, čez pa še navadno rjuho. Nepremočljiva pride v poštev, če ti ful poliva, ali ful lula in plenice ne zdržijo. V glavnem zaščita za jogi. Imaš pa take, ki jih lahko pereš samo na 40 C in take, ki jih pereš na 100 C. Mi takih problemov nismo imeli, ampak rjuho pa vseeno. Jaz sem jo takrat kupila v Ikei, imajo tudi v BC; pa še verjetno kje. Sicer mi je komisija odobrila bolniško do konca meseca, do nasl. pregleda, ki ga imam 29.8. Takrat imam obljubljen UZ, da vidimo ali se je posteljica že dvignila. Prejšnji teden sem imela 2 dni drisko in sploh prvi dan sem še zraven bruhala, tako da sem bila čisto fertig. Potem pa še zraven pazila našo aktivno malčico. Sem ji rekla, da me boli želodček in je prišal k meni, in rekla: Jaz dala lubčka maminemu želodčku, da nič hudega ne bo mami... Sem se skor stopila. Drugače pa sem imela včeraj bolečine v žlički oz. čist pod prsmi. Saj ne vem boljše opisat. Konstantna bolečina, ne krči. Ima katera kaj podobnega? Danes zjutraj je bp in se mi seveda ne mudi k zdravniku. Pa seveda me vsak dan vsake toliko časa bolijo te medenične kosti, ko se raztezajo. Eh , bo že. Sem zdaj malo pojamrala. Drugače sem kupila v soboto en debel pulovrček iz pliša za . Prejšnji teden pa pripravila omaro (komodo) za (spraznila,da je prostor za obleke) in razsortirala oblekce od prvorojenke. Sedaj pripravim spisek, da vidim, kaj še moramo dokupiti. Lepo bodite, čuvajte se!
|