naraščaj
|
Dobro jutro še od ene lenobe. Spala za en drek, nisem več štela kolkrat sem šla na WC, ko pa sem proti sedmi zjutraj zaspala, pa so začeli na sprednji strani bloka ružit, kjer delajo rondo, na drugi strani pod oknom spalnice pa so KOOOONNNČČNOOO začeli s postavljanjem odra za menjavo strehe. Kljub temu, da so me zbudli, sem vesela, da se vsja kaj premika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Če se pa sekiraš zaradi lenobe pa naj te potolažim da je pri meni isto. Čist tkoaj se zmatram. To je prav grozno in se mi potem že začet nič ne ljubi. AMpak ti imaš vsaj vse pripravljeno, jaz pa praktično nič. Pa še prebelit moramo, pa nakupit kar še manjka, da lahko potem preperem cunjice, tko da me čaka še kar veliko dela. Da niti ne omenjam ogromnega kupa perila ki me čaka. Se podpišem pod tole. Pa saj nam bo ratalo pravi čas, ane??? Da naju ne bo kaj prehitelo. No zdaj me je klicala sestra, da pride z mularijo na kavo, ker mora še na pošto. Moj pa je že odpeketal, saj je mogel nekaj za šiht nekomu peljat, pol pa gre k mojim strašem, da bo preštrihal kinderpet. KONČNO!!! Ga bo preštrihal na rumeno - oranž. Najverjetneje, če si ne bo kaj premislil. Mi je šel ful na živce, ker je bel. Drugače pa je po včersjšnjem mirnem dnevu zelo živahna, kot na fronti že od kakih 4ih zjutraj. Mislim, da je spet počes obrnjena. Tak akrobatski rokenrol izvaja, da je men že kr smešno. Pa me moj sprašuje, če gre z njim, ker je namreč dobil občutek, da bo kr ven prišla. No se beremo kasneje. pa hvala za kavico, zaj jo grem tut jaz kuhat za sestro (no pijeva kapučino na mleku - obe anti kofetarce).