gruška
|
BRAVO MURENČEK , čestitke vsem tudi od nas..... Pa se je začelo............ Naraščaj, jaz ti ne morem nič pomagat glede knaufa... Nisem z vašega konca, pa sem mojga vprašala, če tam kaj pozna, pa tudi ne.......Upam, da vama uspe zrihtat........Probaj poiskat kaj prek interneta..... Jaz imam skoraj vse pripravljeno, kupit moram samo še eno majhno kapco(56) za iz porodnišnice, ker so 62 res prevelike za te male štručke. Vse ostalo lahko zavihaš, kapca pa se mora prilegat....... Ostalo imam, tudi torbo za v porodnišnico imam pripravljeno in v omari že polno drugo torbo, ki mi jo bo moj prinesel, ko naju bo prišel iskat.....Čakam še, da prijateljica vrne lupinco, pa jo moram še oprat..... Če me kaj prehiti, mi jo bo oprala sestra... Tolk se pisale o hrani - jaz sicer imam apetit in bi jedla vse po vrsti, ampak imam pa še posebej manijo na naktarine, in to zelo, zelo trde, da hrustajo kot jabolko...... tud 10 na dan bi jih pojedla... Zdaj pa grem dat spat "tavelka dva", pol bova pa z mojim sobico za dojenčico "zrihtala" - bordure morava nalepit........ Me zanima še glede unga čaja iz malinovih listov - kje ste že rekle, da se ga kupi? Se moram pozanimat, če je sploh pametno, da ga pijem, ker sem bila do zdaj vedno že 3 tedne prej odprta 3cm, zdaj pa imam še slabih 5 tednov? Da se nebi slučajno še prej odpirala, ker bi rada vsaj 2 tedna še zdržala........ Uživajte, nočko!!!!!!!
|