Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
....no, bil je samo eden, tako da ni panike.... Moj je rekel, da sem bila čisto
sva ravno z nakupov. Sva sla v Leclerc pogledat, pa sva vzela banjico + ostalih nekaj stvari. Potem pa gledava v katero vrsto bi se postavila in hodiva, hodiva, pa zagledam napis "rezervirano za invalide in nosecnice". Pa recem, lej, greva tukaj, k sm glih noseca.
Sem misnla, da je mogoce vrsta bolj sirsa al kaj??
Pa me zagleda prodajalka in nekaj rece, pa sem misnla, da je rekla, da zapira blagajno ali kaj podobnega. Pa vseeno stojiva z mojim
Pa kot bi vedeli, da sem ze komaj stala, so me ze noge bolele... Tko da v Leclerc bova pa se sla.
.
ampak imamo nego novorojenčka II. to so mi zdi pa preveč pomembno. Sej bom že zdržala, čeprav sem pošteno zaspana
. Vsem želm prav lep dan.
,jaz njemu-če bi rad da ga prijavim za nadlegovanje,sem mislila da bo mir ,ne-on če sem za sex-mene skoraj kap-mu odpišem da ga bo jutri moj mož višji inšpektor obiskal,on-če imam vročo luliko,.