Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
je na enem seminarju, tako da sem sama in se mi prav nič ne ljubi...nič hudega.
Res ne bi rada uničila kompletka, ker ga nameravam obleči moji
za iz porodnišnice... Kaj pa če cel stroj barvanih cunj, ki jih navadno perem na 40, operem na 30? Kakšna dilema...

, vse bo uredu, mi smo s tabo.............
pa sploh ne vem zakaj....
Te nalepke so samolepilne, samo odlimas jih s papirja in prilimas na steno. V tem kompletu je bilo okoli 50 nalepk, vkljucno z malimi nalepkicami, kot so metuljcki, pa rozice, cebelice... Cena pa okoli 15 evrov. Kupila sva jih v Baby centru. Ce boste kupovale, samo povprasajte prodajalko o nalepkah za na steno. Imajo razlicne motive, meni osebno so bile te z medvedkom Pujem najbolj vsec. Imajo pa tudi razne trakove (kot tapete) z otroskim motivom, ali pa....uf, tezko razlozit, najbolje da greste same pogledat, pa da kej kupite, ker res dobro izgleda na steni.
in to prav pride. Pa še moja poslca je take živo rumene barve, bo kr fajn pasala zraven.
. Tu pri nas je kr suša.