Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa kot jaz razumem Pušenjaka, se splav dela res v izrednih primerih - če gre že prav za raka na MV in ne za spremebe celic! Tukaj bomo vse punce stisnile pesti in boš videla, da se bo vse razpletlo tako, da boš novembra vesela mamica! Mora se!!!!!
Ampak bo že - sej ga hitr ruknem, pol pa hitr vodo čez, da gre. Drugače se je pa tudi meni zadnji teden apetit malo ustavil, oziroma mi bolj paše sadje, kar me zelooo veseli, drugače bi se do poroda spremenila v vrečo sala.
No, bejbe, lepo se mejte v tem lepem dnevu! LP, Špelka
.
potepinka, da bo vse ok!!!
!!!
peljal na večerjo in sva prišla pozno domov in sem samo padla v posteljo.
tako priden, da je lahko čist vse takoj zmerla, pa še pomahal nam je in se mal praskal po glavi.
Je sicer kar trajalo da sem nasla utip in malcka in sem se ze bala da pri meni ne bo šlo ker imam preveč zaloge po trebuhu za hude čase, pa sem ga le našla. In me je čisto pomirilo. Se mi zdi da sem slišala tudi premike. je to možno? vmes je utrip preglasilo kot da bi nekdo v enem sodu čofotal. misliš da bi to lahko bli premiki? nikakor mi ni žal dinarčkov za tele zvoke. Mislim, da najbolš da grem kar takoj kupit novo baterijo
srčni utrip pa je bil na NS 159