azarmitra
|
Pozdravljene so Sem vam kar malo fouš tistim, ki ste na dopustih. Pri nas zaenkrat bolj švoh kaže. Mogoče jeseni, al pa za kakšen vikend. Sicer pa tako težko prenašam vročino, da ne vem kako bi bilo na plaži. Verjetno v eni globoki senci s hladno limonado No to gre pa tudi doma Debeluška30 tudi meni se je že to zgodilo, pa ko sem se malo pomirila, je blo pa takoj bolje. Včasih mi pride en tak hecen občutek, da sploh nisem noseča, pa nič me ne tišči, pa trebuh je manjši, pa mali nič ne brca, no sploh je vse OK. Pa mal paniko zganjam, kaj je narobe. No sam se kmalu pomirim ko se razgrajaček zbudi in spet hoče razštelat moje črevesje in mehur Jaz pa imam malo drugačen problem - če mu sploh lahko tako rečem. Zadnji teden se mi dogaja, da več kot 15 minut ne zdržim na sprehodu. Zakaj? Preprosto zato, ker me po približno 15 minutah hoje tako močno prime na taveliko potrebo, da komaj zadržim do doma. Pa lahko grem na WC preden grem od doma, pa se mi vseeno zgodi isto. A ima katera podobne izkušnje? A je možno, da mali tako pritiska na črevesje ko hodim, da to pospeši peristaltiko? Malček baje že od 16 tedna počiva obrnjen na glavo. Vidim, da že pridno nakupujete. Naju sicer to čaka v avgustu, ker so se štiri sorodnice ponudile, da mi podarijo praktično vse kar so kakšno leto ali dve nazaj rabile za svoje navihančke. Bomo videli, če bo še kaj manjkalo, pa gremo potem po nakupih. Pridne bodite in pobožajte svoje trebuščke!! Azarmitra & mali "brcek"
|