|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
25.7.2007 18:02:59   
Dajica
Ojla souser posted image !

Jaz imam pregled za sladkor 6.avgusta in tudi meni je sestra rekla, da ni treba, da pridem na tese, da lahko pojem zajtrk, le da ne bi bilo kaj prevec sladkega.

Ko sem brala vase mere trebusckov, me je se moj zamikal in sem si ga sla izmerit in imam 90cm. Najbolj me moti, ko se hocem skloniti, pa me neugoden obcutek v trebuhu opomni, da moram pocepniti v kolenih, ne pa da se sklanjam.

Zaenkrat le toliko, pa se se kaj oglasim.

Lp, D.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   RE: novembrke
25.7.2007 18:22:14   
barika
hvala za lepe želje.user posted image
sej ne vem, a mate ve tak majhne trebuhe, al sem že jaz pravi balon. kakšen teden nazaj sem se merla, pa sem namerla 107cmuser posted image , tak da ne vem. mi pa moj vsak dan reče, da imam večji trebuhuser posted image .
uf hormoni, mene še ne dajejo, so me, pa je blo kr hudo, zdej pa upam da ne bo več tegauser posted image .

lp

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
   RE: novembrke
25.7.2007 19:09:42   
maks
No, vse si že merite, sem šla še jaz; a to si čez popek? Meni pride 97 cm.
Ninocka: to si dobro napisala: tok blažena....; menda pa res. user posted image
Skratka jutri komaj čakam pregled, da zopet vidim svojo user posted image !

Si pišemo....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   RE: novembrke
25.7.2007 19:29:07   
Laubica
Punce zdaj sem si pa še jaz šla merit mojga in je tudi ogroooomen 105cmuser posted image Me bo do novembra raznesloooooo buuuummmmuser posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   RE: novembrke
25.7.2007 19:53:55   
naraščaj
Ojla, jaz se prvič javljam med novembrkami. Poj PDP je 14.11.2007. Ker vidim, da si vse veselo merite trebuščke, sem si ga šla merit tudi sama. Če sem prav zmerla pol je 88cm. Me pa že kar moti, ko se prepognem - me kar boli.

_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   RE: novembrke
25.7.2007 20:01:34   
scubadiver
Ojla naraščaj, dobrodošla med nami user posted image Upam, da se boš dobro počutila med nami

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   RE: novembrke
25.7.2007 20:05:48   
potepinka
Dober večer

Lepo pozdravljene noveuser posted image  barika in naraščaj dobrodošle med nami.

Jaz ko so mi merili sladkor sem morala tudi biti tešč.

Ja punce danes sem bila pri diabetiku,meril mi je spet sladkor in končno 4,4user posted image user posted image user posted image  je rekel da sem ful strogo vzela to stvar,ampak da si lahko privoščim tudi kak kos lubenice,sladoled pač gledat moram na zdravo prehrano da ni treba tako strogo kot sem jaz to vzela.No spravla pa sem sladkor iz 8.8 na 4,4.

1x na mesec bom imela kontrole pri diabetiku in meritev sladkorja potem pa bomo videli kako in kaj.Jaz pa teh 14 dni na natrenu in umetnem sladilo svinjskega mesa nič.No hvala bogu vsaj malo se lahko prekršim.

No moje mere trebuščka 104 cm in +3kg.Pridna se kar sama sebo čudim.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
   RE: novembrke
25.7.2007 20:18:10   
murencek
Punce, držim pesti, da bomo dobro vozile do konca z našimi user posted image .

Hkrati tudi pozdravljam nove čvekice: POZDRAVLJENE!

Ja, glede obsegov trebuha: NE SI MERITI ČEZ DAN, ampak zjutri, na tešče. Tko sem prebrala v knjigi od Pušenjaka). Takrat še ne spiješ nič vode in menda se vsak kozarec vode čez dan občutno pozna! Takrat se tudi zvagite oz. stehtajte.
Jst sm si vzadnje merila obseg v četrtek - 96cm, zdej si ga bom ponovno izmerila jutri in vam sporočim. Kajti jutri že dosežem 27t!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   RE: novembrke
25.7.2007 20:31:37   
scubadiver
joj punce jest sem pa tko jezna nase.. ravnokar sem se spotaknila doma čez en kabel in padla direktno naprej... mislim sicer, da sem najhujše prestregla s koleni in rokami, ne vem pa če oz. koliko udarca je prestregel trebuh user posted image sej vem da so otročički noter dobro zaščiteni, ampak sem se pa res ustrašila.. upam da ne bo kaj narobe... a katera ve na kaj bi morala biti pozorna??'

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
   RE: novembrke
25.7.2007 20:43:04   
mamuška
Uff, scubadiver, pozorna moraš biti na otrokove gibe, na izcedek in eventuleno krvavitev. Pa seveda krče. Ne vem sicer, kako daleč od najbližje urgence (ginekološke!) si,  če imaš blizu se pejd rajš pokazat, Sicer sem parkrat ležala z mamicami , ki so padle, pa nobena ni ne splavila ne przgodaj rodila.


user posted image user posted image user posted image za potepinko in scubo, odlično sta zvozili.  Pozdrav novim nosečkam in dobrodošle.

Jaz imam jutri spet torturo v LJ, upam, da ne bo spet 4 ure trajalo vse skupajuser posted image user posted image user posted image S sabo bom imela še sina, ker ga nimam jutri komu podtaknit in bo šel najprej z mano, nato pa ga bo prevzel ati, ki bo vzel 3 ure dopusta. Upam, da ne bova oba skupaj ob živce. Saj nekaj se mu že da dopovedat, ampak na kak specialen dan je kot sršenovo gnezdo.  Upam, da to ne bo jutruser posted image

Počutje je danes kar ok, pregrešila sem se s sladoledom in mi je slabo za umretuser posted image Ampak tooooooooook se ga mi je zluštalouser posted image user posted image No, za razliko od prejšnjih dni je danesuser posted image fullll aktiven.

GRUŠKA a se vidiva juitri?? Jaz imam sicer ob 13h najprej patološko pri Premru, da naredi meritve pretokov, nato pa pridivjam še v Leonišče. Prepoznaš me po starem rjavem Helexu ruzaku in po tem, da me je veliiiiiiiiiko skupaj user posted image Če me  vidiš, me pocukaj, prav?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   RE: novembrke
26.7.2007 8:54:03   
DEBELUŠKA30
Pozdravljene so user posted image ,
ponovno se javljama (skoraj po treh tednih dopusta) in sicer iz službe!
Ja dopust pa hitroooooooooo mine ni kaj zdaj bo pa treba še cca. tri mesece delat, pol pa.....
Včeraj sem imela pregled pri ginekologu in mi je rekel, da otroka nosim zelo nizko, čisto spodaj, kaj to pomeni? Na kaj moram biti "pozorna"! Ponovno me je naročil naj pridem k njemu v porodnišnico, da mi bo čimbolj natančno izmeril materični vrat, ker se mu zdi "bolj" kratek!
Scubadiver jaz bi obiskala ginekologa oz. kar šla v porodnišnico naj ti naredijo ultrazvok, sem pač bolj paničar glede takih stvari!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   RE: novembrke
26.7.2007 9:16:12   
murencek
Živjo!
SCRUBADIVER, tud jst bi se šla pokazat na UZ. Nikoli ne veš. Sicer pa so nam v šoli za starše večkrat poudarjali, da naj se raje pridemo pokazat, če se kaj zgodi, kot pa da smo doma. Tako smo vsaj bolj mirni. In tudi njim to ni nič odveč.
No, jst sm se dons spet izmerila. Pridelala sem 7 kg do sedaj, obseg imam 97 cm. Ja, včasih v 3t ne dobim nobene kile, pol pa kr naenkrat. Podobno je z obsegom. Enkrat sem v 1t pridobila 3 cm, zdej samo 1cm. Tako da se mi je zanimivo opazovati 1x tedensko.
Nič, uživajte!!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   RE: novembrke
26.7.2007 9:20:56   
Laubica
Moram se vam pohvalit -da smo 2min. popolnoči dobili v družini user posted image  z carskim rezom-Vito
Mislili so ji ga delat 1.8.pa je bila včeraj tako napeta in so jo not peljali in ji naredili carskega(pupica je v trebuhu stala in imela nogice zagozdene v kanalu),takooo sem veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
   RE: novembrke
26.7.2007 9:42:31   
potepinka
Dobro jutro!
debeluška- dobrodošla nazaj

scunadiver-Pojdi se raje pokazat v P boš bolj mirna

No pri meni je pa zadnji tedenuser posted image  tako aktiven da adijo.Začutim na dveh straneh premike kot da bi se z nogicami uprl in ne vem z rokicami premikal.Adijo kako živahen .Pa saj so občutki prijetni samo se spovnem hčerke kako je bila živahna ko je bila mala.

No včeraj smo prišli na idejo če ne najdemo kaj boljšega bo našuser posted image  Mark.user posted image user posted image user posted image  mami je tako vesela.Hči in ati pa še debatirata veš samo če najdeva kakšno dugo ime potem ne bo Mark.Upam da ga ne najdeta.

No zdaj pa sem nakladala,nič lepo se imejte.Pa veste kaj danes si pa privoščim sladoled ker ga nisem jedla že 14 dni

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   RE: novembrke
26.7.2007 9:47:30   
tintin
Debeluška30 - dobrodošla nazaj!
Scubadiver- pojdi se raje pokazat...nikoli ne veš...
že35- čestitke....
No midva sva se pa premislila (in končno določila ime) za morebitno user posted image in sicer ne bo Zala ampak Maša. Za fantka ostaja izbor enak:)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
   RE: novembrke
26.7.2007 12:04:04   
Dajica
Dobro jutro vsem skupaj, oz. ze kar dober dan!

Tudi midva ze imava izbrano ime za najino puncko in sicer bo Kaja! user posted image

že35- cestitke tudi z moje strani user posted image

Pa se eno vprasanje imam, a 3d slikice delajo povsod? Sem pozabila vprasat mojo G. Pa kdaj v katerem tednu je najprimernejse?

Lep pozdravcek!

D. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
   RE: novembrke
26.7.2007 12:09:11   
TANTRA
Pozdravljene,

Scubadiver, zaradi mirnega občutka se pojdi pokazat zdravniku. Načeloma je otroček v trebuščku kar dobro zavarovan, nikoli pa ne veš, kaj lahko kakšen hiter premik, udarec naredi.

Pa sem si šla merit trebušček...Danes točno 25 t. .Hmm. obseg..99 cm in pridelek kg 9...Ojoj, nisem se že nekaj časa vagala...Se pa sama sebi zdim kot balon, le  kaj šele bo...
Sicer sem nekje brala, da so najnovejše raziskave pokazale, da je porast teže največji pri tistih, ki imajo indeks telesne mase pod normalo.
Ah se ne bom nič sekirala, pri prejšnjih nosečnostih sem se pri obeh zredila 18-20 kg....Obakrat shujšala pod prejšnje kg in tudi tokrat bom... Važno, da je otroček zdrav.
Sicer pa jem malo, sladkarij skoraj ne ....Po moje sem polna vode, saj veliko pijem...Sladkor pa imam ok.

Pozdravček in držite se...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   RE: novembrke
26.7.2007 13:37:00   
maks
Pozdravljene! In je za mano pregled! Vse super, do sedaj sem se zredila za 7 kg, opravila glukozni test in je tudi ok.
Je pa user posted image  velik in močan! Kar 1010 g! Tako da po tednih prehiteva, zdaj korakam v 27 t , user posted image  pa po kilaži 29 t. Edino 3d ni mogla narediti zaradi lege! Očitno mi ta 3d kr ni usojen! Eno sliko sem dobila, pa še na tej se z rokico skriva! Ima glavico lepo dol, nogice pa pod prsmiuser posted image , nismo ga pa prav dobro videli, ker gleda v nostranjost oz v križ! Pa tko ga je bzala, da bi se kaj premaknil. user posted image  Pa se ni dal motiti!
Naslednji pregled imam 23 avgusta.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
   RE: novembrke
26.7.2007 15:07:41   
barika
evo me, po 7 urah v ZD sem končno doma. 4 ure sem bila v laboratoriju, zaradi sladkorja (bajej e prenizekuser posted image ), potem pa  še 3 ure pri svojem G., s tem da sem dobla še piko v rito, ker sem RH0-. je pa moj mali zelo živahen (in ga tudi večkrat čutim na 2 straneh trebuha hkrati). se je pa že obrnil z glavico dol.

jutri dobim izvide, tak da jutri kaj več...

btw, a je katera iz celja??


lp

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   RE: novembrke
26.7.2007 19:58:48   
scubadiver
hvala za nasvete drage punce... no za urgenco se potem vseeno nisem odločila, bejbi pridno brca tako da me ne skrbi več. Moja modrica bo pa že izginila user posted image
Maks kako so ti pa določili težo otročička??? men ni povedal niti koliko je velik, kaj šele koliko tehta...


_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: novembrke
26.7.2007 21:25:16   
mamuška
NAš user posted image je danes pokazal boljše rezulate in če bodo taki tudi v torek, me bodo gledali  1x tedensko. Upam, da bo res tako. Danes sem vse skupaj opravila rekordno hitro, v 3 urah patološko in še redno ambulanto, kar je dobesedno čudež. Junak je velik za 26. teden (jaz sem natanko 22 t 5/7), tehta med 720 in 750 g, bučko ima veliko 59 mm, bušija 204, skratka vsi se malo za glavo držijo. Vem, da je prijateljica rodila hčerko v 26. tednu in je bejbika tehtala 720 gr, danes je že ornk 2-kilašica user posted image . Sicer je bila Premru kar zadovoljna, Geršak pa tudi, to je itak ena taka zlata duša, da človeku kar malo dol pade, ko se z njo pomeni. Čeprav smo dete gledali pred eno uro, ga je morala pogledat še ona, ker je to "moj poseben frocek", da je šla mirno na dopust. V glavnem, človeku kar toplo rata ob takem odnosu.  Če bo votrek izvid ACM v redu, bom imela do 10.08. mir, takrat pa se moram javit pri Pušenjaku, ki nadomešča Premrujevo.  Zredila se nisem nič (hvala Bogu!!) , test za glukozo me pa še vedno skrbi.  V glavnem, danes sem malo pomirjena!!

Scuba, super, da je vse ok,  že35, čestitke za prirastek, vsem pa eno mirno noč.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
   RE: novembrke
27.7.2007 8:08:58   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro,
a je katera za user posted image , meni tako "prija"!
Nobena mi ni odgovorila na kaj moram biti posebno pozorna, če otroka nosim prav nizko oz. čisto spodaj!
Kako na to vpliva moj položaj dela; osem urno sedenje!?

Pa lep sončen dan!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
   RE: novembrke
27.7.2007 9:09:26   
nicolina
Dobro jutro, še jaz vam pošiljam eno user posted image .

Mamuška, sem vesela za tebe, le da bi bilo še tako naprej user posted image user posted image user posted image
Debeluška 30, ne morem ti kaj pametnega svetovat, ker nimam nobenih izkušenj, bo sigurno katera druga kaj več povedala user posted image user posted image

Jaz zdej šibam v trgovino, po sadje, vodo, sladoled... ker pol bo že prevroče

Lep dan vam želim...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   RE: novembrke
27.7.2007 9:20:53   
murencek
Živjo!
DEBELUŠKA30, jst sm imela v začetku nizko lego. Moram biti bolj vodoravno, ne smem nič nositi iz trgovine, na sprehod po ravnem pa lohk hodim, kolikor hočem (samo 1x/dan, zjutri, grem ven iz 4. štuka, saj ne smem hoditi po stopicah).
No, pri meni se je otroček dvignil, a še vedno delam vse tako kot prej (ja, 2x/teden tudi telovadim po DVD-ju od Vzajemne - vaje so sproščene, mirne in mi odgovarjajo). Pa Keglove vaje delam vsak dan - po 300x (tako so naročili v šoli za starše).
Drugače pa ne ležim tolk kot se zdi - cca 1/2 dneva sem na nogah, če štejem sprehode, pa kuho, pa če še kaj delam. Ja, tud pri seksu je bolj suša. Sicer mi je G dejal, da lahko seksam, kolikor hočem, a mi enostavno ne paše. Ko sem poskusila, ni šlo, tako da zdej komaj čakam obdobje po porodu, ko bom spet zalaufala. Ja, kakšni romantični filmi, kjer spotoma ležejo med rjuhe, mi gredo res na živce user posted image . Takrat se kr ujezim, kdaj bom spet na konju!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
   RE: novembrke
27.7.2007 9:25:48   
murencek
Aja, DEBELUŠKA#=, še to. Jst sm zdej že 5 mesecev v bolniški. Tudi zaradi nizke lege. Mal še posurfaj pri Pušenjaku. Mislim, da je rekel, da sedenje in vožnja z avtom ne vplivata na dolžino MV. Lohk pa G rečeš, da ti je sedenje napor in da ne moreš več. Ker kokr vidim pri sebi, izkoristim vsak trenutek za vodoravni položaj in mi pomaga!
Je pa tud tko, če se mali ne dvigne do 28t, potlej se moraš paziti. No, pri meni se je dvignil, tako da ni več take panike. Se pa še zmeri pazim - sej veš, preventiva...
Pa srečno! Držim pesti!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?