Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 28.2.2007 17:32:33
tjaga
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Obseg moje riti že resno konkurira moji telesni višini (ker sem bolj pri tleh), še bolj pa me moti moj večno nosečniški trebuh, ki je bil nosečniški tudi v tistem času, ko sem se lahko pohvalila z najnižjo kilažo in lepo postavco (razen trebuha, seveda) Mer pa raje ne povem, ker me je sram, so pa to res MEEEEERE.
Veš kaj, pretiravaš. Zdaj si se predstavila kot da te je lažje preskočit kot obhodit.
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 28.2.2007 19:39:35
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* tistih 4cm pod popkom je mal čudno, saj pri eni 180cm bejbi in eni 152cm bejbi v razmerju znese čisto drugače. eni meriš pas skor pri sramni kosti, drugi pa mal pod popkom
Jaz imam 152 cm (v višino ) in 4 cm pod popkom imam dejansko že boke. V našem gospodinjstvu pa ne premoremo šiviljskega metra, tako da vas ne morem razveseliti z mojimi merami. Z onim rumenim tesarskim lesenim bolj malo zrihtam .
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 28.2.2007 21:43:04
Moyca_
čeprav grem sedaj na beljakovinsko dieto, sva se danes odločila s trenerom, tako da bodo moje mere hitro drugačne ker imam sedaj tega zadost aja, imam pa 60 kg
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 28.2.2007 23:55:50
* Mateja *
Jaz tud nimam metra pri roki, sam a si ve predstavljate kako zgleda ženska ki ima mere 90 60 90? Jaz sem med suhimi in imam boke in nejoške tam tam v cm, sam 60 okol pasa, take so une MUHA ŽENSKE, ne vem no, jaz si ne predstavljam!!
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 1.3.2007 11:15:08
filipinka
Ojla, mislim, da sem jaz dala v eni od prejšnjih tem tole idejo o merah. Ker me res zanima kolko kaj merite druge ženske. Jaz sem podobno kot Raho: Po porodu: -ene 90 kg -pas kak meter pa pol - rit kaka dva metra , eh saj ne, je pa blo ene 120 cm
Najbolj suha sem bla lani septembra-točno 2 leti po porodu: -55kg -pas 64cm -rit 91 cm
Ne boste mi verjele, ampak, če tri dni bolj jem (beri žerem) se mi takoj pozna cm ali dva v bedrah in riti , v pasu pa sem bla itak vedno presuha-proti riti in nogam!
No in danes: -59-60kg -pas 68 cm -boki 96 cm
Naj še povem, da ne spadam med velike! Čao! Še nekaj me žre...Sem debela?
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 1.3.2007 11:23:49
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *
Jaz tud nimam metra pri roki, sam a si ve predstavljate kako zgleda ženska ki ima mere 90 60 90? Jaz sem med suhimi in imam boke in nejoške tam tam v cm, sam 60 okol pasa, take so une MUHA ŽENSKE, ne vem no, jaz si ne predstavljam!!
Jaz sem dolgo imela 60, pa okoli bokov tudi okoli 90, samo okoli jošk je bila bolj kriza (v minus).
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 1.3.2007 12:10:31
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka
Ne boste mi verjele, ampak, če tri dni bolj jem (beri žerem) se mi takoj pozna cm ali dva v bedrah in riti , v pasu pa sem bla itak vedno presuha-proti riti in nogam!
isto je pri meni
RE: j.lopezovke! Kolk merite okoli riti ? 1.3.2007 13:39:41
Anonimen
Aja, zdej smo že pri kg in merah pred in po porodu. Ja OK...sej mi ni nč nerodno, sam da mi ne bo katera fouš Lopezovskih mer
velika (pred, med in po porodu): isto. 170 težka pred/med/po porodu: 57 kg/84/78 kg, trenutno pa 58-60 kg (odvisno od dneva pa od tega kolk pojem in popijem) obseg bokov pred/med/po: 96/108/97 cm obseg okoli prsi pred/po: 84cm/gromozanske/89cm (sem se včeri še enkrat izmerila z modrcem vred) Pas pred/med/po: 74 cm/nimam pojma, ker meter ni bil dost dolg/75cm (odvisno kolk se najem in napijem) No pa dejmo še obseg stegnov -eno dlan od pregiba noge- 53 cm
Ja, nč, glede na pas imam boke kar konkretne, rit pa temu primerno veliko. Za hypoxi terapijo nimam zato pa veselo nategujem ritne mišice s pilatesom.
P.S., pa ne gremo se zdej tukej kera je debela, ampak za to, da smo ponosne na svoje J.Lopezovske obline, ker take kot smo smo seksi za znort
(ok, sej suhice so tut seksi, le da nimajo tako lepih ritk )