|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.6.2007 16:20:10   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Evo družinico od ene majčice:

http://www.gorenjskiglas.si/novice/razgledi_-_snovanja/index.php?action=clanek&id=7967

Kaj naj rečem kot: Bravo punca!!!

sem brala v nedelu... no comment, kapo dol user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
18.6.2007 16:24:04   
Gio
da vidim če znam....če pa ga bom kaj posračkala ne mi zamerit

user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
18.6.2007 16:33:18   
Gio
jeeeee,....še eno, lih ker znam user posted image

user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
18.6.2007 16:38:36   
Lejci
Živjo,

Evo nas nazaj z dopusta, tolk ste napisale, da ni šans za vse prebrat!

Mi mamo pa jutri UZ kolkov, smo bli že 2 tedna nazaj tam, pa UZ ni delal. Upam, da bo jutri vse ok, me kr mal skrbi, ker sem za ene par primerov slišala, ko kolki niso bli OK, v porodnišnici pa oba 1A.

Pojutrišnjem pa cepljenje... pa seveda merjenje in tehtanje, kar mene najbolj "matra". Ines zdej že 68 nosi, no se najdejo tudi še kakšni bodiji 56 zraven, majo ful ful različne številke.

GH tut ne vem še, kdaj bomo uvajali, zaenkrat z dojenjem ni problemov. Ko bo pripravljena, oz. ko se pokaže potreba po tem. Svetovali so nam pri 6m, ampak... kar bo, bo.

Mi se mamo tut namen preselit v roku 1 leta, odvisno od situacije... in pa $$$.

A je katera že dvignila v vozičku v polsedeč položaj sedež? Mi mamo quinnyjevega freestyle-a in če dvignem sedež, mi mala dol leze. Tisti pasovi za pripet so mal predaleč. Ona bi pa toook ven gledala.

Nostalgija... ja 1 leto nazaj... mene tut meče za tistimi časi. Pa še tok nosečk je okoli mene, da mi ful lušte delajo. Mi bi tekoj še enega meli, če bi meli rešen stanovanjski problem. Ah...

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
18.6.2007 16:52:21   
erna14
tejle mamici pa kapo dol user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.6.2007 16:56:11   
K_a_t_i
Pazi to - mamica ima šele 32 let! user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.6.2007 17:24:34   
Anonimen
V naši bljižini je tudi ena mamica, ki ima 9 otrok, pa so tudi velikokrat v časopisu in vsem razlaga kako se imajo radi, pa kako imajo vse utečeno, urejeno... resnica je daaaaleč od tega. Ne bom rekla, da je s to mamico isto, ampak ne vem kako se lahko posvetiš tolikim otrokom? Ne vem... mogoče sem negativnega mnenja prav zaradi te mamice iz okolice.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
18.6.2007 19:09:05   
tinaaja
bila v emporiumu, prisla domov s spalko za brino, ceprav sem sla sebi kupit hlace ali dvoje in kaksne tunike .. ugante zakaj nisem sebi nic kupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAOOOOOOOO.. sele zdaj sem dojela svoje razseznosti user posted image user posted image user posted image 2-3 cifre vec imam kot pred nosecnostjo user posted image user posted image user posted image user posted image

alarm, zizaland, pridem nazaj zalovat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
18.6.2007 19:34:13   
*sonchek*
Joj, naš mulc pa govori kot utrgan - že celo popoldne cvili, vriska in njegov besedni zaklad je čez noč dobil vse razsežnosti - ves čas čveka! Vse lepo in prav, če ne bi on hotel, da jaz čvekam nazaj in tako že vse popoldne oba spuščava vse možne glasove - joj, da me kdo sliši, bo rekel, da se mi meša user posted image user posted image

Zdajle imam pa psihične priprave na čebričkanje - me je kar strah, ker mulcu ni blo najbolj všeč, pa se bojim, da bo tulil user posted image Pa tako rad se je kopal....

Tinaaja - nič skrbet, kilce bodo šle tko kot so prišle user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
18.6.2007 19:37:16   
tinaaja
Tinaaja - nič skrbet, kilce bodo šle tko kot so prišle

z milko, sendvici, testeninami ??? user posted image user posted image user posted image

jao, jao, jao.. lacna sem, pa me mine, ko se spomnim na konfekcijsko stevilko ...
imam slabe 3 tedne , da zgubim vsaj 1 stevilko, ker moram nekaj za poroko kupit... bemu

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
18.6.2007 20:02:22   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tinaaja - nič skrbet, kilce bodo šle tko kot so prišle

z milko, sendvici, testeninami ??? user posted image user posted image user posted image

huh, tolo bo šlo pa še mal bolj počasnej dol kot sem mislila user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa čebričkali - skor 5 minutk user posted image user posted image No, ampak mulc se je smejal!!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj je pa ves zadovoljen nagec in brca - pa seveda pogovarja se z ropotuljico (mami je očitno nadomestljiva user posted image user posted image )

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
18.6.2007 20:35:28   
Anonimen
*sonchek* - Jure se pogovarja z igračkami sam samo če je res dobre volje in še to max. 10-15 minut, nato se začne hudo naglas pogovarja - kregat z njimi in na koncu je jok...user posted image

Tinaaja, ti jaz za shujševalno "posodim" Jureta za en teden, tud z ekstra large Milko bodo šle kile dol...user posted image user posted image user posted image   Sicer pa res pravijo 9 mesecev gor, 9 mesecev dol... no, pri nas je šlo hitreje, ampak je postava tako čudna.  Hlače gredo na tesno gor, pa v pasu kr mal čez visi... bo treba malo trebušnjake delat, da bodo mišice spet bolj napete.

Neposredna povezava do sporočila: 3937
18.6.2007 20:50:54   
erna14
user posted image user posted image ojla jaz pa sem bla v vrtcu na sestanku in podpisu pogodbe,pa smo gledal posnetek iz njihovega vrtca in ravno jaslice kako poteka en njihov dan in to je blo posnet na zacetku leta k so mel starsi uvajanje mislm tok cort tooooook hudo lepo da so mi solze prsle na oci k sem se predstavljala kako bom jaz ta dan....mislm tok mi je blo ze zdaj hudo pa k je tko kazal da prvo z mami gor dol ....pol pa jok in potem sta ostala otrok in vzgojiteljica in se valda ostali otroci pa kako se kobacajo igrajo pa pol k jejo kaki packi pa k rokice umivajo mislm za stopit.
nas malcek drugace brez vrocine razen prej je mel37,4 pa mu jo takoj padla je pa skoz bl zaspanckan ni cist dobrovoljcek k ponavad sej se nasmeje ampak se mi zdi tak mal utrujen upam da bo jutri boljse.
no pa da vam povem kaj me je danes vprasal necak ki ima 4 leta,doma imam tazga full velzga krokodila k je on cist nor nanga ga skoz po sobi vlac no pa me tako vprasa erna a kok ma ta krokodil velik rep pa jaz pravm full velizga,pa prav on men a ma vecji rep k jaz lulcka user posted image user posted image user posted image  misl halooooo kaj mu pade na pamet in jaz valda da nima krokodil vecji rep k ti lulckauser posted image user posted image

no zdaj pa mi je lubi naredu sendvicka z sirovko majonezo salamco sirckom in hladno mleko zraven in prav nc ne obzalujem teh vecernih kalorij,vazen je uzitek.tinaaja a si se lacnauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3938
18.6.2007 21:05:15   
draja
Dober večer!

Živa je pa danes zaspala že ob 20:30 user posted image . Pa cel dan je spala, kar je bla pa budna, je bla pa zaspanauser posted image .

Gio luuuuuuuštno punčko imate doma!!!! Ima pa Ela enako igralnico kot Živa!

Tinaaja brez veze se sekirat zaradi kil. Aja, a ne veš - nisi se ti zredila za 2 konfekcijski št.,ampak so po novem obleke drugač označene. Tist kar je blo prej 38 je zdaj 42! Res! Jaz sveto verjamem v to, da so se oznake spremenile in ne moja rit user posted image  (verjem, se ti noben ne bo upal oporekat, če mu boš to teorijo prodala user posted image ).

Sonchek me veseli, da ste se že bolj uspešno čebričkali.

Erna a ste bli pol v vrtec Mojca sprejeti? mi žal nismo bliuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
18.6.2007 21:08:32   
skačica
tud jaz bi požrla zdele celga hudiča pa se tolažim z lubenico, ki prav sede v tej pajsungi.

Smo šli v šoping. Iza je dobila 2 cort klobučka, ene hude kavbojke, 9 bodijev in nastavek za v banjo od Nubija pa še eno luštno ropotuljico.Mati si ni kupila nič,sem pa našla tko luštne balerinke pa je bla prehuda gužva pri blagajni in sem šla z dolgim nosom ven. Bom šla sto posto ponje v kratkem, verjetn že jutriuser posted image

To mamico, ki ima že 10 otrok sem včasih spremljala na MON-u, vsa čast ji.
user posted image

No, tud naša se je kar naenkrat začela pogovarjati, je prav luštna pa tud igračke, ki visijo na igralnem loku,so jo začele zanimat. Res je fajna.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
18.6.2007 21:17:12   
amy26
Tudi naša spi že pol ure in me prav zanima kakšna bo današnja noč.

Ve o hrani jaz pa lačna kot user posted image  najraje bi pojedla kak sendvič z majonezo, kumaricami, ampak žal je treba držati dietouser posted image  kile pa tudi ne gredo kaj preveč dol pa čeprav se ne bašem s hrano kot sem se prej.

Mi pa sploh še nismo imeli UZ nam P sploh ni dala nobene napotnice tak da nimam pojma a so kolki ok ali ne, bo očitno treba spomniti pri naslednjem pregledu ki ga imamo v petek. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
18.6.2007 21:27:36   
tinaaja
Iza je dobila 2 cort klobučka, ene hude kavbojke, 9 bodijev in nastavek za v banjo od Nubija pa še eno luštno ropotuljico.

Potrjeno.. Ti si se hujsa kot jaz! user posted image user posted image user posted image 9 bodijev?????

Draja, ja sem gledala Italjanske cifre namesto nasih a ne user posted image user posted image user posted image Kriza, res kriza.. IN LACNAAAAAAAAA SEMMMMMMMM...  nekako me kumara ni nasitila da-ah user posted image user posted image Imam pa se eno milko doma, karamelo... ker eno sem pojedla preden sem sla v emporium.. Lacnaaaa.... Ja erna - packa, ti ti packa! Ajde, hitr mi prinesi sendvic user posted image

Jjasna, da te ne bom za besedo prijela. user posted image user posted image ja ja, tole z miselinko nad zapetim pasom mi je od danes super dobro poznanoooo... saj ko sem stala naravnost je se nekako slo, ampak bog ne daj, da bi se usedla, nagnila kam user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
18.6.2007 21:34:09   
tinaaja
Draja, Premaman v emporiumu ima bodije na preklop - zgeldajo kul in so kar ugodni. Ce jih se nsi kupila dovolj user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
18.6.2007 21:34:19   
Tekica
Živjo!

Zdaj sem se pa hitreje oglasila, sicer bo spet 150 strani prej natipkanih user posted image
Tejčica - upam, da se boste čim prej pozdravili. Jaz prihajam naslednji petek v Koper, kjer imamo izpite (matr, kako genialne študentke imam! - saj vem, kaj bodo govorile - prej je bla kul, potem je pa mulca rodila, ki ji joka in je vsa neprespana, tečna, zato pa nam nizke ocene daje ... samo, takšne seminarske pa res ne vem, ali naj bi se smejala ali jokala). No, hočem reči - upam, da se kaj vidimo user posted image  Če ne sedaj, pa potem septembra, ko bomo spet imeli rok (za izpite - nisem ponovno noseča user posted image ).

cv105 - Čukova se je pri našem Klemenu zelo zavzela. Jaz imam 4 bratrance s cerebralno paralizo (ena sestrična je že umrla) in si je napisala res veliko opozoril, na kaj vse mora biti pozorna. Sem pa prva ženska v naslednjem rodu z otrokom, tako da smo kar vsi spremljali mojo nosečnost. Sicer pa Čukova zelo jasno pove navodila in vse drugo in ko se mi je pri AD3 kapljicah v lekarni naredilo, da mi je lekarnarka (ki pa je šus babji) rekla, da naj mu dam kapljice VSAKIČ PRED JEDJO (prosim, jaz sem študirala slovenščino, če meni ne kdo reče vsakič, je to vsakič), je znorela in rekla, da se to nikakor ne sme ponoviti. No in nasploh je kar fajn, ima tak naravni pristop.

banja ali čebriček - jaz si nisem znala prav predstavljat, kako naj ga kopamo v čebričku - češ, da nima dovolj trdne hrbtenice na začetku - zato smo kupili banjico in mali noro uživa - brca z nogo - sedaj pogleda naokrog in užge z nogo po vodi, da je vse mokro po kopalnici (in midva z očijem tudi user posted image ).

Pikca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za magistrsko - že kak glas od mentorja (uf, kako bi jaz tudi že končala svoj študij!).

Sezam - ooooo, živjo - sicer tudi jaz upam, da se nam kdaj uspe dobiti na kavi, sem vsaj enkrat na mesec v Domžalah, samo brez malega (ga takrat pazi striček) in dokler ga samo dojim, sem kar omejena.

Res uživam z malim, ampak včasih si pa zaželim, da bi šla sama ven s kolegicami - brez omejitev.

Lep pozdravček vsem in veliko veliko veselja!!!!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
18.6.2007 21:46:59   
Žabika
Tudi to je naša Hana. Na slikici še s sposojenimi očali, ampak to bo naš naslednji nakup!

user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.6.2007 21:54:03   
tinaaja
Hana Re rules user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.6.2007 22:13:37   
draja
Tinaaja hvala za info glede bodyev, ampak trenutno se ukvarjam z vprašanjem, kako prikriti, da sem vsega preveč zadnjič nakuplauser posted image . se neki zgovarjam na različne št., pa da na morju 14 dni ne bomo mogli prat (kar ni čist res, ker imam pol sorodstva na obali user posted image ), pa bla, bla, bla. Glih moj možek zdaj zraven mene na svojem računalniku sešteva vse stroške preteklega meseca in sam čakam da dobim kaj po glaviuser posted image user posted image . Še dobro da je tiste vrste moški, ki se ne spušča v to kaj in koliko rabijo otroci, ampak zaupa svoji skromni, nezapravljivi ženički, da bo skrajno racionalno nakupovala za najino princeskouser posted image . Bogi,se mi prav smili zdaj, ko cele dneve gara, da bomo imeli čim manj kredita za stanovanje, mene pa tele oblekice vedno znova premamijo.

Žabika faca Hana Re. Nujno ji morate kupit takšna očala!!!

< Sporočilo je popravil draja -- 18.6.2007 22:14:23 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.6.2007 22:15:46   
skačica
ja, 9 bodijev. So bli ugodni pa sem jih vzela nekaj na kratek rokav in nekaj na široke naramnice. Jih veliko porabimo, ker Iza zdaj včasih poliva, prej ni nikoli pa slini se full pa vroče ji je in jo zato kar dosti preoblačim. Pa še za na dopust jih bom imela dovolj. A je zagovor uspel??????user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, ne skrbi, ti še nisem konkurenca, proti tebi bi moj mož rekel, da sem šparovnauser posted image user posted image user posted image user posted image

draja- naša je tud cel dan prespala, me je že mal skrbelo, ker ponavadi nikoli toliko ne spi. Je bila pa budna od sedmih do zdele tko da upam vseen na uspešno noč.

žabika- tko cort je tvoja punčka. Meni je pa tale oblekica full všeč.
Sončna očala pa morajo biti kvalitetna za otročka, drugače je bolje, da jih nima. Mi jih še ne bomo kupovali letos, drugo leto pa že, bom pa gledala, da bodo res kvalitetna, kar pa pomeni, da ne bodo poceni.

Nehite o hrani, sem pojedla pol lubeniceuser posted image , sej je bla mejhna, zdaj bi pa še kaj pa ne bom. Treba malo gledat kaj nesem v usta, drugače bom šla namesto dol, gor.
Kr_enamami, ti si tko uspešna, daj napiši nam kaj recimo ti ješ, da kile kar dol letijo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.6.2007 22:22:22   
skačica
draja- tud moj zaupa moji presoji in vsakič pred nakupom slovesno pove, da se v to ne bo vtikal, ker jaz že vem kaj Iza rabi.user posted image user posted image user posted image
Edino dans me je gledal, ker sem iz trgovine privlekla 2 klobučka(šla sem po enega). Sva pa zmenjena, da on varčuje kolikor se da za najino hiško, jaz pa skrbim za gospodinjstvo in Izo. Seveda večkrat tudi on kaj primakne, recimo jutri bo kupil on fotoaparat meni, ta starega pa bo uporabljal on( sicer dela, le en del slike je zamegljen) in za njegove potrebe je dober(sem in tja kak avto slika, da ga objavi na avtonetu). Izo bmo pa slikali z novim, ker hočem imeti lepe in čiste slike. Samo enkrat je dojenček in želim imeti vse poslikano.

Skratka, dobre možičke imamo, da nam takole zaupajo in nam verjamejo kako smo racionalne in varčneuser posted image  No, jaz sem, za vas pa ne vemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.6.2007 22:24:07   
K_a_t_i
Žabika, ta slikca mi je pa tooooooook znana! Je ena bejba zjutri enako nardilauser posted image  Pa navš verjela - ko sem pršla domov, mi je GSM crknil user posted image .

Tinaaja - prid na borovničeve mafine user posted image .

Sonchek - tale slikca je pa ena boljših user posted image .

Dolgčas mi je po Naomi user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime za deklico
joli muca

Katero ime naj ji dam?

Zarja (41%)

Čarna (5%)

Petra (8%)

Klavdija (5%)

Janja (11%)

Isa (30%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!