Tekica
|
Živjo! Zdaj sem se pa hitreje oglasila, sicer bo spet 150 strani prej natipkanih Tejčica - upam, da se boste čim prej pozdravili. Jaz prihajam naslednji petek v Koper, kjer imamo izpite (matr, kako genialne študentke imam! - saj vem, kaj bodo govorile - prej je bla kul, potem je pa mulca rodila, ki ji joka in je vsa neprespana, tečna, zato pa nam nizke ocene daje ... samo, takšne seminarske pa res ne vem, ali naj bi se smejala ali jokala). No, hočem reči - upam, da se kaj vidimo Če ne sedaj, pa potem septembra, ko bomo spet imeli rok (za izpite - nisem ponovno noseča ). cv105 - Čukova se je pri našem Klemenu zelo zavzela. Jaz imam 4 bratrance s cerebralno paralizo (ena sestrična je že umrla) in si je napisala res veliko opozoril, na kaj vse mora biti pozorna. Sem pa prva ženska v naslednjem rodu z otrokom, tako da smo kar vsi spremljali mojo nosečnost. Sicer pa Čukova zelo jasno pove navodila in vse drugo in ko se mi je pri AD3 kapljicah v lekarni naredilo, da mi je lekarnarka (ki pa je šus babji) rekla, da naj mu dam kapljice VSAKIČ PRED JEDJO (prosim, jaz sem študirala slovenščino, če meni ne kdo reče vsakič, je to vsakič), je znorela in rekla, da se to nikakor ne sme ponoviti. No in nasploh je kar fajn, ima tak naravni pristop. banja ali čebriček - jaz si nisem znala prav predstavljat, kako naj ga kopamo v čebričku - češ, da nima dovolj trdne hrbtenice na začetku - zato smo kupili banjico in mali noro uživa - brca z nogo - sedaj pogleda naokrog in užge z nogo po vodi, da je vse mokro po kopalnici (in midva z očijem tudi ). Pikca - za magistrsko - že kak glas od mentorja (uf, kako bi jaz tudi že končala svoj študij!). Sezam - ooooo, živjo - sicer tudi jaz upam, da se nam kdaj uspe dobiti na kavi, sem vsaj enkrat na mesec v Domžalah, samo brez malega (ga takrat pazi striček) in dokler ga samo dojim, sem kar omejena. Res uživam z malim, ampak včasih si pa zaželim, da bi šla sama ven s kolegicami - brez omejitev. Lep pozdravček vsem in veliko veliko veselja!!!!