Anonimen
|
Meaa, jaz sem ekspert za ritke, ker smo jo imeli v živo res čisto ožgano 1,5 meseca. Lahko da so gljivice ali pa je že tako vneta, da bi rabili antibiotično kremo. Glej, jaz ti priporočam, da kupiš naslednje; garamicin - antibiotična krema, ki dela čudeže, ampak dobesedno, z njo lahko mažeš sam parkrat dnevno (mislim, da se jo dobi tudi brez recepta, mi smo imeli recept, ampak smo jo morali vseeno plačat); praška pasta, da z njo mažeš kadar jo ne z antibiotično kremo, potem pa za kopanje kupi kalijev permanganat, da razkuži ritko in deluje protibakterijsko in protigljivično (http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_izdelki/izdelki/0030/0030/0021). No, imela sem tudi Pasto di Fissan, tisto ki jo ti želiš, pa nam na žalost ni pomagala, niti ni pomagala krema od Mustele, pa Canesten, pa Daktarin,... milion krem ampak pomagalo nam je samo kar sem napisala zgoraj. slumpo - ideje; toplice, karti za Špas teater, opero (pač kar imata rada), bon za VIP savno (npr. Otelo v Domžalah ima to enkratno). polet z balonom, fotoalbum za 30 let skupnega življenja in za vsako leto poiščeš najbolj hecno fotko in zraven napišeš komentar, kakšen izlet (Dunaj, Slazburg, Bavarski gradovi), tečaj kašnega jezika,...
|