draja
|
No, mi smo imeli pa zdaj prvič 1 uro joka in stoka preden smo zaspali . ma nimam pojma kaj ji je bilo - al je bila preveč utrujena za zaspat, al jo kaj muči, al pa se je navadila na joški zaspat, ker zadnje 3 večere je bila tolk zmučena, da je zaspala že med dojenjem. No, na koncu je bil jok že tolk hud, da je padla ziza . Joj, jaz upam, da je ne bomo zdaj razvadili in bo znala sam tko zaspat, saj je zdaj 4,5 mesecev vedno lepo sama zaspala. Smo pa probal rižkota. Razlog: zgolj moja radovednost. Sem si načrpala 20 ml mleka in naredila malo bolj tekoči rižko in mala je bila navdušena!!! prvič se je skremžila in ven pljunila, potem pa je tako odpirala kljunčka, ko je šla žlica proti njej, da je še slikat nisem uspela . Sam zdaj mam pa problem - se mi ne da vsak dan črpat mlekca, tko da mogoče bomo še malo počakali, po drugi strani, pa ji je bilo očitni res všeč in je mogoče že pripravljena na malo rižkota pred kopanjem in dojenjem. No, bomo videli. Slumpo joj, pol pa res ne vem, kaj bi lahko pomagalo. Upam, da bo kmalu bolje. Jjasna zate pa sploh nimam več tolažbe. Kako sploh še funkcioniraš? Pa dobra si da po taki noči najdeš energijo za 2 uri igranja z Juretom. Jaz bi omagala že po 10-ih minutah. Upam, da bo po mlaju bolje spal.
|