|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.8.2007 7:42:12   
slumpo
Žabika...vse nanjlepše tvojemu cukrčku...

Fixes...mi jih tudi uporabljamo...malo kombiniramo sicer z milerjevmi (piši kao govoriš)....ampak so uredu ...ma sej ne vem kaj naj več napišem ker sva se pač za te odločila, nimamo kakršnih ko0li težav in pol smo jih kar obdržali.

naša noč...porazno...naš bogi malček palček je imel drisko in sva z atijem 2 ure dežurala ob njem ko je bil brez pleničke...ga je tok zvijalo in bolel ga je trebušček in zelo se je napenjal da je bil čisto bel na koncu....nato pa je od onemoglosti čisto megek zaspal...pred tem pa je ves čas migal in jamral...ma bogi moj sine...jaz pa celo noč nisem zatisnila očesa ker sem se bala zaspat če bi mu še kaj blo. pa sem ga stalno opazovala.

ja tako da naju danes tudi ne bo v Zadvor pa sva ravno imela namen prit, ker ga bom še malček opazovala in če ne bo bolje bomo šibali k zdravniku.

mejte se lepo na čveku

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7651
16.8.2007 7:48:11   
Anonimen
Jutro!

Mi smo danes še kar spali, se nismo budili ravno vsako minuto. Sedaj pa sva že nekaj časa pokonc in greva sedaj na sprehoda, dokler še ni vroče.

Slumpo, bodi vaš mali. No, upam da bo danes bolje in vama ne bo treba okoli dr. skakat.

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7652
16.8.2007 8:06:06   
draja
Jutro!

No, mi smo fajn spali, zdaj pa že cvilimo v ležalniku in opazujemo mamico, ki gleda v ekran, namesto v Živouser posted image .

Srečanje naju ne bo, ker dobimo celo gardo obiskov s primorske, pa itak je spet mal prevroče za z našim avtom kam it.

Tinaaja srečno danes na cepljenju, boš videla, da tokrat ne bo hude reakcije. Že zato ker bo daddy doma in veš, da Brina ne bo svoje tečkaste plati pred daddyem pokazala. Vseeno ena user posted image  za vas.

Slumpo držim pesti, da bo z Anejčkom vse v najlepšem redu in ga ne bo več mučil trebušček.

Jjasna banane??? Svašta!

Anja, Pikca dobre izjave vajinih punčk. Pa itak da je mamica dolgočasna, pa babica fuuuul bolj zanimivauser posted image , pa Ela je itak najlepša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7653
16.8.2007 8:14:35   
Žabika
tinaaja: jaz mislim, da imajo elastiko samo Classic in Confort Plus. Vse ostale so stari modeli in so brez. Pa srečno danes na cepljenju in po njem!

Pri nas so se noči ustalile. Hana se zbudi po šestih urah, poje, spi naprej naslednjih 6 ur. Sem pa zdele jo podojila, pa sem rekla, jo dam samo malo nazaj v posteljico, da poštimam perilo in je zaspala nazaj kot top. Res je zaspanka. Čist po očiju user posted image .

Je pa dobra stran tega, da se mi je nekaj noči bolj na pogosto zbujala, da imam ful mleka ponoči in zjutraj, tako da si iz druge dojke, na hitro lahko spumpam veliko mleka. Zaloga v zmrzovlaniku se tako hitro povečuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7654
16.8.2007 8:17:52   
thaiss

Jutro,

naša nočuser posted image user posted image user posted image   od 1h pa do 5h je Matia stokal, pa se premetaval... in ob 5h je bilo zanj konec spanjauser posted image

TINAAJA a čakaš poštarja???user posted image
eno user posted image  za Brino!!

Vse naj naj TAJA-pocka in JAKA- snorklja
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7655
16.8.2007 9:02:25   
amy26
Tinaaja, ko prideta domov ji daj hitro obkladek tam kjer je bila pikica, jaz sem zadnjič dala kar obkladek alkohola in pol vode na gazo in ji jo gor prilimala, to sem naredila ene 3x v dnevu in pol naslednji dan še 1x, tamala ni dobila vročine pa tudi tečka ni bila kot sem pričakovala, ker v drugo je ponavadi hujša reakcija kot v prvo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7656
16.8.2007 9:15:07   
Anonimen
Tinaaja, tko kot ti je rekla Amy je meni svetovala pediatrinja. Sam na gazico ne smeš dat samo alkohola, ampak mora biti razredčen z vodo, nam je rekla, da naj te obkladke delamo še naslednji dan po cepljenju in zamenjamo gazico po vsakem previjanju.

Vse najboljše Taji in Jaku!

Oooo, Jure je nekaj "skuhal" v pleničke... šibam...

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7657
16.8.2007 9:28:25   
erna14
thaiss-nimam pojma iz kje soplenice,sm sam v reklami vidla da je akcija
tinaaja-srecno
caj za prebavo-tole pa deluje nas tamal zdaj kaka 2-4 dni vceri je kakal 3 krat je bil pa 4 dan
kofe-a je kdo za kavo na bowlingu jaz nimam avta namrec pa ne moram dalec ali pa v gostilni zibert pod kostanjcki

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7658
16.8.2007 9:36:21   
skačica
dobro jutro!user posted image

Tud naša noč ni bla ok, se je že ob polnoči zbudila in potem sem jo dala v svojo postlo, kjer je jamrala in dremala in zizala do treh, ko je spet trdno zaspala in sem jo prestavila v zibko. Ob šestih pa spet dojenje in sva potem nekak še spali do devetih- seveda v obrokih, s stalnim bujenjem vmesuser posted image

tinaaja-user posted image user posted image user posted image za Brino, je fino, ker bosta imele očka zraven. Jaz ne grem nikamor več brez moža, sem tako veliko bolj sproščena.

pikca- smešna je vaša Živa. Valda je babica bolj zanimiva kot mamicauser posted image user posted image .

Zdele pa letim v trgovino po zajtrk pol pa pisat diplomsko, da bom lahko popoldne za nagrado šla mal v šoping.
Kuham nič, jemo kitajca. Moja sestra ga še ni in že zavija z očmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7659
16.8.2007 10:14:55   
erna14
ravno kar sem se pogovarjala z eno prjatlco je rekla da so ji na fizioterapiji v siski rekel da  ne sme met naslonjalo na prvi stopnji v vozicku dvignjeno vec k 10 minuser posted image  tamal je star pa 7,5 mescov in sele zdaj ga je lahko zacela dajat v sedec polozajuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 7660
16.8.2007 10:19:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ravno kar sem se pogovarjala z eno prjatlco je rekla da so ji na fizioterapiji v siski rekel da  ne sme met naslonjalo na prvi stopnji v vozicku dvignjeno vec k 10 minuser posted image  tamal je star pa 7,5 mescov in sele zdaj ga je lahko zacela dajat v sedec polozajuser posted image

Težko verjamem! Mogoče je pa za "prvo stopnjo" mislila povsem pokončen položaj user posted image  Pa a je s tamalim vse ok? K bodmo realni - nekateri pri 9m že hodijo, ne pa da sedet ne bi smeli!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7661
16.8.2007 10:25:07   
draja
Erna jaz bi bila takoj za bowling center, smao moram žal k mami, ker pridejo sorodniki Živo pogledat. Glede naslonjala v vozičku je pa tko, pediatri ocenjujeo tudi razvitost vsakega malčka posebej. Npr. za mojega nečaka so že davno rekli, da je dovolj razvit, da ga lahko že čist posedajo,pa je rojen 23.3.2007, za kakšnega drugega pa to še odsvetujejo. Se pa tudi mnenja različnih pediatrov in fizioterapevtov ful razlikujejo.
Samo normalno razvit otrok naj bi pri 6-ih mesecih lahko že samostojno sedel in sigurno ne velja na splošno za vse, da pri tej starosti ne smejo imeti dvignjenega ležišča. Odvisno od otroka do otroka.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7662
16.8.2007 10:42:50   
erna14
draja-ni panike ti sam uzivi bova sle kak drug dan ti sam povej k bos mela cas
kati-ja sej jaz sem tud to rekla da drugi napol ze pr teh mescih hodjo kaj sele sedijo.glede naslonjala je bla zh vozickom v siski in je fizioterapevtki pokazala vozicek pa je rekla da je lahko z naklonom sam 10 min drgac mora lezat skos aja hodi pa na fizioterapijo zaradi tega kler naj bi bil tamal prevelikuser posted image  velik je bil 3 tedne nazaj 74 cm tehtal je pa mislm da je rekla 9300 neki tazga.sam tole je men mal....ker k smo se zacele pogovarjat glede pasenja kravc jih je on asele lahko zacela pri 6 mescih ker so ji rekl da otrok tako prevec obremenjuje hrbtenico k pase kraveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7663
16.8.2007 10:46:20   
erna14
a to potem pomeni da so vsi nasi tamali pretezki moslm men je to za 7 mesecnika cist ok velikost ce je nas pri 5 mescih velik 68 in tezek 8 kg in skor vsi njegovi vrstniki so nekje tuki eni mal manj ani malo vec ampak......sej pravm tole men ni ravno cisto

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7664
16.8.2007 11:05:10   
Anonimen
Zivjo,

pa je sla polovica melone... v moj zelodcek.MMMMMMM. Nasa tamala se je pa cist napalila na zlice in na kozarce. Ko vidi, kako jemo. hoce tudi ona svojo zlico in kozarec. Potem jim pa damo kozarec in pije ven, samo vsebina ji ni prevec vsec, dela take face zraven, da umres od smeha. Isto z zlico user posted image
Kako simpaticna sta Anej in Katja v videotih user posted image

Avtosedez in kengurujecek -
a je katera ze mislila na pravi avtosedez? Nasa princeska je ze prevelika za lupinico. A katera ve, a je treba za naslednji avtosedez ze orng sedet?
kaksne kengurujcke ste pa kupili? A se kengurujcka uporablja ze takrat, ko ne sedi? a ni bolje pocakat, da sedi?

BTW. Thanks za link od TT zlick.. pa ravno te smo ze kupili user posted image . Romajo v smeti... ocitno je res pomembno, kje so stvari izdelane in se bomo izogibali stvarem Made in China ipd...

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7665
16.8.2007 11:26:39   
Pikca
ojla,
pravkar uploadam en video, pa kr traja... joj s čim se jaz ukvarjam, ko bi se mogla z magistrsko ukvarjatuser posted image , ko me pa zmeri kej narajcateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7666
16.8.2007 11:35:39   
tinaaja
no, smo doma. ko sem povedala za reakcijo po prvem cepljenju, je samo napotnico za pregled imunoglobinov napisala. ko smo povedali, da je oci na dopustu zaradi cepljenja, pa je gor napisala nujno, tko da danes zvemo, a bomo cepljeni ali bomo odlozili. ostalo na pregledu kul, ceprav bolj na hitro. da je osvojila ze nekatere zadeve za starost 6 m.

zizaland klice

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7667
16.8.2007 11:51:09   
erna14
nasga tamalga je neki popikal ma na licku eno veliko rdeco piko pa na nosku in na sredini celauser posted image  bozcek
tinaaja jaz sm pozabla kako reakcijo ste mel prvic ce se ne motm ni imela vrocine kaj je bilo pa ostalouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7668
16.8.2007 11:53:34   
Pikca
evo se je naložilo, da vidimo, če dela:

http://www.youtube.com/watch?v=RRFouxTA9Q0

http://www.youtube.com/watch?v=U-9ov8LImVM

me kliče...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7669
16.8.2007 11:59:06   
tinaaja
Pikca, joj sta lustna user posted image :) morda bo pa Ziva pevsko kariero ubrala zaradi bratcauser posted image

Erna, prvic smo imeli 5 dni joka, nerazpolozensti, zaprtje, napenjanje... vrocine ni imela, jedla in spala je OK. Slisi se ne grozno, ampak meni je bilo user posted image Test naj bi pokazal razvitost imunskega sistem in ali je bil morda krivec rotarix, ker je neobicajen odziv na cepljenje. Tko da opcije so: cepljenje odlozimo, cepimo zdaj samo di-te-per-polio ali cepimo oboje.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7670
16.8.2007 12:00:12   
tinaaja
TINAAJA a čakaš poštarja???

postar je pustil obvestilo user posted image ker nas ni bilo.. zdaj pa cakam, da bo ura 2, da grem lahko iskat user posted image user posted image me ze podplati srbijo user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7671
16.8.2007 12:00:16   
erna14
pikca-to sta tok lustna,ce se jih kdaj navelicas jih lahko k men prpeles jih bom z veseljem uzelauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7672
16.8.2007 12:04:39   
erna14
tinaaja-u ja zdaj se pa spomnm joj upam da boste mel dobre rezultate pa da ne bo mela kake reakcije od cepljenja,ceprov mene je tok strah 3 cepljenja k je mel pr drugmu vrocino prvega je pa prespal ubistvu cel dan je pancov,ceprov ne vem kaj naj ti napisem da je bols da jo cepjo al da jo ne v vsakem primerbi blo bols da so izvidi uredu ne gledde al jo cepjo al ne.kdaj pa zveste rezultate

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7673
16.8.2007 12:12:01   
tinaaja
cepit moramo, tko da boljs prej kot kasneje. okoli 13 dobimo. bomo naredili tko kot recejo user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7674
16.8.2007 12:29:55   
*sonchek*
Vidim, da se pogovarjate ravno o cepljenju - mi bomo stari 6 mesecev, pa še vedno nismo bili 2. cepljeni user posted image
Ko bi morali biti so se nam ravno pojavile krvave nitke v blatu, pa smo vse skupaj preložili, potem pa je še P popihala na dopust. Zaenkrat smo naročeni 31. avgusta - torej takrat, če bomo zdravi.

tinaaja - user posted image za Brino

jjasna - sem hotela danes priti, pa je imela mami cel kup opravkov v mestu, tako da mi je bilo potem že prepozno (ker nimam avta s klimo user posted image ). Za jutri sem že nekaj zmenjena, če pa zmenek odpade, pa se prišibam na vaš/naš konec, drugače pa drug teden ok?  user posted image

Zdajle bova pa poskusila cvetačo (skupaj z bučko, ki jo ima rad) - upam, da bo jedel...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Ime za fantka
butt3rfly

Katero ime vam je najlepše?

Filip (49%)

Jonas (7%)

Leon (31%)

Samuel (13%)

Število vseh glasov: 519

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!