|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.8.2007 22:18:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jjasna, ali bo pol ta test, ki ga je nam dala delat povedal, ali je preobcutljiva? zdaj mi je pa gulp naredilo pred drugim cepljenjem.

Meni se zdi, da vas je dala na ta pravi test, sam nisem pa zihr. Dej poglej na MON; http://med.over.net/forum5/list.php?37

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7751
16.8.2007 22:19:00   
thaiss
Ameli Njoki & Janez  user posted image

huda kombinacija

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
16.8.2007 22:27:37   
Žabika
Anja: a ti bi rada nove slikice??? Nove bodo pri šestih mesecih, stare so pa gor.

No pa še tole napišem, pol pa res grem. Glede imunoloških testov. Kar se tiče testiranja za Igg faktor, nima veze kdaj se testira; pred ali po cepljenju, ker ta faktor otrok ima v zadostni količini ali pa ne. Res pa je, da po prvi dozi cepiva ne more priti do usodne reakcije, se pa pomanjkanje lahko kaže s povečano reakcijo. Zato tudi pravijo, da je treba otroka po prvem cepljenju opazovat, mu merit vročino, ... in potem o tem poročat P. Pri mojem bratrancu je šlo za malomarno ravnanje staršev in P in skupaj je naneslo, da je po tretji dozi cepiva ostal na ravni 6 mesečnega dojenčka in pri 14 letih zaključil svojo pot. Njihov naslednji otrok je bil testiran pred prvim cepljenjem; testi so pokazali enako insuficienco Igg faktorja in tako ni bil cepljen, ker bi verjetno lahko prišlo do podobne reakcije. No žal pa tudi njega ni več med nami, saj se je sam odločil in šel kot angelček delat družbo starejšemu bratu in še dvema mrtvo rojenima dvojčkoma. Ja prav ste prebrale. Grozna zgodba.user posted image
No, v kolikor pri otroku zdaj odkrijejo znižano raven Igg-ja, se kri do starosti enega leta večkrat kontrolira, saj naj bi organizem sam začel proizvajati večjo količino tega faktorja. Ko je faktorja zadosti izvedejo naslednje cepljenje na PK, da je otrok pod nadzorom.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
16.8.2007 22:28:23   
K_a_t_i
thaiss, sem prej pozabla napisat - letos bom mela 2+3 let (obračam po potrebi) user posted image . pa ti kr prid kdaj, sej če je do lokacije 1 ura, je pa to res mala malca!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
16.8.2007 22:35:13   
A-N-J-A
Kati-a veš da sem na vodi čutila da jo bo ena poznalauser posted image .A bratec je janez,jaz sem pa mislila da je fotr,k so se neki pogovarjal.Ampak je pa res ta malo vlekla za rokice k enga orangutančkauser posted image .Ja ta mala je stara 4m .

žabika-ja nove slikce bi radauser posted image ,saj si rekla 15-ga.No bom še mal počakala.Zgodbica o bratrancih je pa resuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
16.8.2007 22:36:05   
Anonimen
Naomi wbuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7756
16.8.2007 22:36:31   
A-N-J-A
Kati a tok si že starauser posted image ,jaz bi rekla da si ene 2+6user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
16.8.2007 22:46:27   
K_a_t_i
Oh, Anja - častim naslednjič user posted image . Ja, Ameli z mamico pride včasih h januarčicam na kavico. Jst se pa itak povsod zraven štulem, sam da se dogaja...
Zdej pa res grem spat!!!
Nočko

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
16.8.2007 22:47:23   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

thaiss, sem prej pozabla napisat - letos bom mela 2+3 let (obračam po potrebi) user posted image . pa ti kr prid kdaj, sej če je do lokacije 1 ura, je pa to res mala malca!

Kati, kaj se sekiraš, lahko te po čike pošljem user posted image  user posted image  jaz imam 2+9 ( ne obračamuser posted image user posted image )
Pa kaj nebi ve raje prišle ritke namočit pa kofetka na plaži srkat!!! Eno urco pa ste tuki!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
16.8.2007 22:49:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Kati, kaj se sekiraš, lahko te po čike pošljem user posted image  user posted image  jaz imam 2+9 ( ne obračamuser posted image user posted image )
Pa kaj nebi ve raje prišle ritke namočit pa kofetka na plaži srkat!!! Eno urco pa ste tuki!!

A 92?!user posted image  K jst mam tko obrnjeno user posted image , da je prva > od druge user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
16.8.2007 22:56:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

A 92?!user posted image  K jst mam tko obrnjeno user posted image , da je prva > od druge user posted image .

ti se kr tolaži pa obračaj, meni še ni treba user posted image  user posted image  šlik šlakuser posted image  user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
17.8.2007 0:05:06   
sezam
ta mala je za pozret lustna v njih

Pol pa pokaž slikco, da še me ocenimo, če je res user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
17.8.2007 7:06:58   
draja
Jutro!

Me je Živa nahecala in telovadila v postelji, ko sem pa vstala in jo šla previt, je pa takoj nazaj zaspalauser posted image . Zdaj pa ne morem več spat.
Včeraj sem vas samo prebrala, za pisat pa mi je zamnjkalo energije. Pa sem bila cel dan gost pri mami in mi tudi kuhat ni bilo treba. Očitni sem res en velik lenušček.

Tinaaja držimo pesti za fajn izvide. Pa RES super se mi zdi, da vas je P poslala na te teste. Boš vsaj vedela pri čem ste.

Naomi WB!

Ostalega pa se zdaj ne spomnim za pokomentirat.

aja, moram mal mojega možeka pohvalit: sem šla ob 5-ih po dojenju na WC in ga najdem na računalniku, kako dela za službouser posted image . Bogi revež, ima očitno spet ful dela, pa se nič kaj dosti ni potožil. Mu bo treba kaj dobrega skuhat čez vikend, ker pri njemu definitivno drži pregovor, da gre ljubezen skozi želodecuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
17.8.2007 7:31:08   
tinaaja
kot ponavadi ... rana ura, zaspana mami. kok casa clovek normalno funckionira, ce spi v kosu max 2 uri? user posted image user posted image mala se kar zbuja in nimam pojma, kaj narest. zdaj jo dam zmeraj k sebi in se doji v pojstli, vecinokrat papa, vcasih pa se moram sam mal pocartat, da zaspi nazaj. moj pravi, da naj neham v leze dojit ponoc, ampak ravno zaradi tega lazje funkcioniram cez dan, ker takrat tudi jaz dremam. ko dojamem, da je zaspala, jo dam nazaj v njeno pojstlo. ampak cez 2 uri je auf user posted image

draja, vidim, da si podobno kot jaz dostikrat v hotelu "mama" user posted image   midve se - v nasprotju z najstniskimi leti- dobro razumeva in mi je ful lustno bit z njo. Sicer imava zelo razlicna mnenja o veliko zadevah, ampak tko je. nor - prijava leta vceraj - sem rekla, da grem kupit vecjo flasko za brino, pa pravi, da saj mi ni treba vec dajat ji za jest, da ne bo debela user posted image user posted image user posted image user posted image   sem mal ven padla user posted image ampak haloo, kwa a  naj se vseden z njo zvecer in ji recem: mala, ves, danes dobis samo 60ml, da ne bos debela, je zate dobro user posted image dieta v prvem letu zivljenja.. pa vem, da mami ni tko mislila, kot je zvenelo, ampak vseeno, vcasih kaksno tko biksne user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
17.8.2007 7:33:18   
draja
user posted image  Čestitke Ela (Gio) za 5 mesecev! user posted image

Pa dobro bejbe kje ste vse? A ste vse bolj večerne čvekice, zjutraj pa vse spite al kaj? Brez veze. Je tako lepo poletno jutro zunaj, da boste vse zamudile. No, sej če boste pred računalnikom kot jaz ga boste tudi zamudileuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
17.8.2007 7:40:08   
draja
A evo Tinaaja je aufuser posted image . Svetovna izjava tvoje mamiuser posted image . Sem se prav nasmejala.

Evo, sem se spomnila par stvari, ki jih moram od včeraj pokomentirat:

Pikca svetovni video Žive in Jerneja - sem ga še mojmu pokazala, da ga mal navdušim za drugega otročka in je bil vidno stopljen ob Živini skrbi za bratca.

Sezam a Ana ga pa v jok spravi, da ga lahko tolaži? user posted image user posted image user posted image  ma res so posrečene tele "velike" sestre.

Žlička mi jemo (zaenkrat samo še D3 kapljice) s kovinsko - tisto mini žličko, ki se dobi v barih za kavo mešat, imamo pa za kasneje kupljeno slikonsko od Chiccota - tako ki je zavita, da otrok lažje sam je. Se spomnim, da je tamau bratec ful lepo jedel s tako žlico, z navadno pa dolgo ni šlo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
17.8.2007 8:00:40   
erna14
jutro

zabika-full grozna zgodba mislm zdaj me je pa res strah 3 cepljenja.kaj je pa blo z tamalim kaksne rerakcije je imel pri prvem in drugem cepljenju da so tako malomarno to spregledaliuser posted image user posted image

joj kar se tice pa debelosti jaz sem za zajtrk zdele pojedla pastetko kozarec mleka pa za sladico eno veliko kremsniro.packa debelauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
17.8.2007 8:13:55   
thaiss
jutro
jaz bi še spala oz. sploh ne vem če sem spala 3 ure; pa ne v kosu user posted image  Zdej je s tem spanje že ´tumač´
Ni mi jasno, kako lahko od 21h - 1h spi kot top, brez joka stoka itd od enih naprej pa katastrofa??
Čez dan tudi ne spi veliko, okoli 10h pol urce in po kosilu 2 urci... kupim 8 ur spanja v kosu!!!!

nujno rabim liter user posted image da priem k sebi, iščem družbo, katera se mi pridruži na kofetu???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
17.8.2007 8:16:28   
amy26
dobro jutro
se že pakiram za na morje, bo treba kup enih stvari vzeti, pa pere se že prvi stroj perila

obljubljena slikica našega novega vozeka -marela, slikano brez Ele ker ona je bila takrat v drugem vozičkuuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
17.8.2007 8:19:00   
thaiss
amy user posted image  user posted image  vozek!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7770
17.8.2007 8:39:59   
tinaaja
Ni mi jasno, kako lahko od 21h - 1h spi kot top, brez joka stoka itd od enih naprej pa katastrofa??

enako, prvo rundo spi ene 5 ur. jaz pac pametna, pa ne grem ob 9 spat, ampak ob 11 user posted image ampak ne morem it ob 9 spaaatttt.. user posted image user posted image zdaj imam uno projkecijsko uro, da me se predem se dvignem iz pojstle kap rukne, ko vidim, da je minila sele ena ura, pa je mala ze auf user posted image Thaiss  - matr si zahtevna, jaz bi bila ze s 5 zadovoljna. moram it spat cim prej z brino.

amy, zdaj mi po barvi vozicka konkuriras. a se da lok sneti?

moj se zbudi s ful glavobolom.. in me klice prejle, da ima glavobol z razlogom... obe tablici so mu ukradli z avta.. je ze na delu - policija, UE,... zapop... meni so jo lani s kongresnega parkirisca (placljivo) tik pred filharmonijo user posted image in sem se pocutila kot buksel it na policijo to prijavit.. un pa temu primerno zdolgocasen user posted image user posted image

s patronazko imamo date naslednjo sredo - uvajanje GH user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
17.8.2007 8:44:59   
thaiss
user posted image Thaiss  - matr si zahtevna, jaz bi bila ze s 5 zadovoljna. moram it spat cim prej z brino.

zaprav alpa nič user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
17.8.2007 8:52:56   
amy26
amy, zdaj mi po barvi vozicka konkuriras. a se da lok sneti?

Tinaaja, seveda se da, torej snameš lahko dol kolesa, lok-prostor za prigrizkeuser posted image , strehica

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
17.8.2007 8:56:10   
amy26
enako, prvo rundo spi ene 5 ur. jaz pac pametna, pa ne grem ob 9 spat, ampak ob 11

Tinaaja, tudi jaz se sprašujem zakaj ne greš prej spat, če ti Brina spi prvo rundo pet ur, to je proti nam luksuz, ker pri nas prvo rundo spi tri ure če imam srečo 3,5h, pol pa kokr kdaj zbujanje na dve uri ali manj ali pri slabih dnevih na 15,20min. 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
17.8.2007 9:03:07   
draja
Amy ful dober vozičekuser posted image . Pa marele so itak zakon, sploh za na morje.

Tinaaja jaz te pa po svoje razumem, da ne greš prej spat.Ne vem, sem ista, zvečer mi je tolk fajn bit pokonc, pa mal TV, pa mal z mojim debatirat, pa mal računalnik, pa tuširat, pa to in ono, pa me sploh ne vleče v posteljo. Sicer mi dost več spimo zdaj kot pri vas, ampak vseeno sem danes že od 4:45 zbujena, ker po doejnju sploh zaspat nisem mogla nazaj, ko pa sem bila glih na tem da me pobere, je imela pa Živa dost spanja.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!