skačica
|
sezam, super za ok rezultate, upam da bodo tudi krvni testi enako pokazali. Revček mali, ker so ga pikali. Najbolj me jezi, ko kakšna sestra žilo "išče" in rovari s tisto iglo not po koži. Halo To še odraslemu ni prijetno kaj šele otroku. Bošček mali . Jaz bi se sigurno zraven jokala. No, od današnjega spanja ni bilo nič, ker se je v uri in pol 4x zbudila in se nazaj full dolgo uspavala, tako da je vse skupaj morda spala pol urce, ostalo je visela na zizi. Je pa vmes tašča tako ropotala spodaj s krožniki kot da jih meče v steno, tast loputal z vrati, nekdo zvonil na vratih in potem še tako naglas čvekal s taščo kot da sta na tržnici Sem se od besa zjokala. Iza pa valda v vsem tem šundru ni mogla zaajat. Zdaj je tašča prišla gor, sem ji povedala, da imajo na žalost tud dojenčka v hiši in je rekla, da bosta s tastom bolj pazila, Izo je pa za nelaj minutk nesla na luft. Prvič!!!! Tast pravi, da mora bit Iza dosti na sončku, da bo dobila vitamin B Japajade, kakšen vitamin B neki . Včasih misli, da je doktor, farmacevt, fizik in kemik v eni osebi, v resnici ni pa nič od tega. No, sem se skašljala. Čedalje bolj si želim, da v roku enega leta pobašemo kufre in gremo pa ne na parcelo od mojega fotra(mimogrede, mu je kar malo težko dat pacelo za hčerino hišo)ampak na nevtralno ozemlje . Spet mi bolj blok diši. Mož pride pozno, ima po službi še sestanek potem pa morava še Izo skopat, sama je ne morem, ker treba tudi glavico umit.
|