skačica
|
hojla! Tinaaja, odgovorila na ZS. Še enkrat hvala . Naša mala pa se zdaj obvezno zbuja okoli pol treh in ne zaspi več nazaj do jutra- sita ali lačna,samo še drema in gode. Torej se ponoči ne zbuja zaradi lakote,ker sem jo fino nahranila,ona je pa vseeno gledala kot čukec . Kako izgleda spet mama pa raje ne bi. Men tud korektorji ne hasnejo več .Je pa mož obljubil,da jo popoldne prevzame, da si mati privoščijo en lepotilni spanec. Jaz bi tud kake fotke objavila pa jih je treba zdaj pomanjšat, to je pa zame že cela umetnost in znanost . Zakaj mi jih pa prej ni bilo treba? Smo bili mi včeraj tud 1 mesec stari in sem jo seveda pofotkala od spredaj, zadaj, s strani, zgoraj, spodaj,..... . Ma, sej jo vsak dan. Kaj boste danes kuhale? Jaz bom ocvrte šampinjone, riž in solato. Če mi bo Iza pustila dihat. Do sedaj je bila ves čas nalimana name, sedežna velja samo 5 minut, jaz naj pa v tem času skočim pod tuš, pospravim postelje, stanovanje in še posesam pa po možnosti še pripravim kaj za kosilo . No, pa sem ugotovila, da sem vsemogoča,ker mi vse to včasih tud rata Diploma pa čaka na ugodnejše čase-enkrat maja začnem. Drugače smo pa ful srečni,ker bodo prazniki in bomo lahko ves čas skupaj. Napovedalo se je nekaj obiskov,ampak ni panike,jih bomo vlekli kar v Gaj in bomo imeli še izlet. No,zdaj pa grem delat plan kako bom danes kaj naredila z Izo v naročju.
|