Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
imajo ostali...

. Na linku iz ene danske strani (sam nobene specifikacije
. Skačica, kam se ta torba namontira?
.
. Ko je pa že znala sama stat, je pa vstala, pa stopila na konc postelce v kot in začela rukat pojstlco, da sem mislila, da se bo razletela (posteljca seveda). Tako, da nismo tega preveč prakticiral. Smo ptem sedel pri njej in jo božal, kadar pa le ni šlo in ni šlo zaspat, pa ej pristala pri nama (še sedaj je sem pa tja kaka taka noč
Ziher bo z veseljem usta odprla
tudi vam! Vidim, da nas je kar lepo število imelo burno noč!
, je Lina malo prej zaspala (20.00) in je spala v taveliki postli do 23h, dokler se midva nisva spokala spat, pol sem jo prestavla v njeno postlo in je spala do 1h, poll je bla pa katastrofa, bujenje vsake 30 min, pa vriskanje, pa ne nazaj zaspat.... Sem ji potem dala malo čaja za spit in je zaspala ko sem jo pa dala nazaj v njeno postlo se je pa spet zbudila, tako da sem imela takrat vsega dost in sem jo popokala zraven sebe in je zaspala do 8h.. - jaz sem pa spala skoraj z eno nogo na tleh
za Bora, pa bravo za najdenega
ampak midva itak dol popadava kadar se Jure odloči, da je blo dost sranja in da gre spat!
. Voda in kri o.k., pregled bolj hiter, sedi super, pravi da bo kmalu na nogah, da je močen. Čevljčke pa pravi, da naj ne kupujemo dokler ne bo zares hodil, da ne bomo preveč hiteli (itak nismo mislili)...se pravi spomladi, prej pa doma štumfe s štoparji, zunaj pa kakšne copatke. Me veseli, da ne navija za kakšne trde cicibanke. Je pa še rekla, da bomo ful težko najdli čevlje zanj, ker ima široko nogo. Njen sinko ima tudi široko, ampak manj kot naš, pa je rekla, da komaj najdejo kakšne primerne.