*bubi*
|
OK, res mi ni jasno, kaj dela patronažna 2 uri pri nekom? V LJ je bilo vse tak na hitro. PA ne rečem, zelo se je potrudila, lahko bi vprašala karkoli, bi mi vse odgovorila. AMpak je bilo vse strictly buissnes. Zakaj to pišem.... lani poleti sem imela slabo izkušnjo s to patronažno pri nas. Bila sem ravno na obisku pri sosedi, ko je prišla patronažna, pa sem še malo ostala, da sem tačas animirala starejšega fantka. OK, v max 10 minutah je naredila, kar je imela za naredit, potem pa se je vsedla in začela klepetat.... o vsem. Predvsem o njenih službenih zadevah, o družinah v okolici..... Mislim, halooooo! Ampak jaz sem medtem že odšla, to mi je potem ta mamica povedala, kakšne "novičke" vse izve. No, mimogrede je dala tudi mene na tapeto, pač kot mamico, ki je izgubila otročka in živi "tu nekje" Patronažna seveda ni vedela, da me je 10 min prej videla v živo in da se midve poznava. PA KAJ ZA BOGA IMA ONA O TEM OKOLI ZA GOVORIT? Tak da se mi je totalno zasrala. In zdaj vem, da bom imela z njo opravka samo toliko, kot bo potrebno. Saj si nisem niti face zapomnila, mogoče ne bom naletela na njo. Na žalost pa sem čisto zgubila zaupanje v te ljudi.