arabela*
|
pozdravljene punce. Se najprej opravičujem,ker me ni bilo nič na forumu.Sem bila polno zasedena .sem pa zato tak malo površno preletela vaše poste . Pri nas nič novega.Še vedno čakamo prve brcike,ki pa jih ni in ni.Trebuh pa je že ogromen.Vreme je danes res fajn za lenarjenje.Jutri pa imam organizirano varstvo za tamalo,z namenom,da bom pospravljala. Me res zanima,kako. Trnjulčica,vidim da si še doma.Pa saj po eni strani je bolje,da je čim dlje časa na toplem otroček. K&M,glede našega spanca ti povem,da bi naša Aneja vsak dan spala do desetih,jo moram včasih budit.Je pa res,da gre zelo pozno zvečer v posteljo.Tako dolgo gleda risanke,da imamo potem vsak večer ceremonije okoli spanja.Je pa že od drugega meseca naprej spala celo noč nekje od devetih zvečer,pa zjutraj do devete,desete.Je bolj po meni Vidim.da se punce pogovarjajo,kako niso imele svojih popadkov.Jaz sem jih imela prvič dva dni zapored,sicer rahle.V porodnišnico pa sem odšla,ko sem bila že 7 cm odprta.Sem čist do konca čakala,ker mi ni bilo not za ležat.Pa sem se preden sem šla še lepo navečerjala,stuširala.Nato pa v kopalnici zapazim malo krvi,tako da sem bila pa potem prisiljena it not.Kako pa bo sedaj pa nevem.Upam da podobno,čeprav bom sedaj imela malo več vožnje do porodnišnice.Bomo morali it kakšno urco prej
< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.4.2008 18:24:58 >