Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. In od takrat jih nisem več kupovala. Sem pa ravno ugotavljala, da so ene izmed Lidlovih (ampak ne Cien) ful fajn, so tudi tako elastične na bokih kot Active fit. Samo ne vem, koliko je najmanjša številka.

) je šel v kanto.
Mi je pa škoda tako drage plenice vreč v koš. Hvala bogu sedaj, ko ima dvojko ni več izpuščaja. Vendar je moje zaupanje v to znamko drastično upadlo. Tako da jih jaz ne bom kupovala. Najboljše so od Muellerja.
Nikoli premočile, nič težav z kožo. Pa čeprav je včasih plenica grozno polna, ko prespi noč po 6 ali 7 ur. Kot včeraj.
Bomo videli, kaj bo danes ponoči
gledala Pamperske v dm, pa so bile poljske. Vedno imamo nemške Active fitke, pa vseeno premočijo občasno. Danes smo dosegli rekord. Premočile so 3x in to podnevi.
ravno vrnila s sprehoda. Smo se podali do knjižnice na Pobrežju. In je bila zaprta. Sem gledaja v petek odpiralni čas in je pisalo, da delajo dopoldan. Sedaj pa zaprto. Je možno, da so vmes spremenili odpiralni čas? Ali pa sem jaz vedno bolj slepa. Nekaj od tega.