kekec in mojca
|
Dobro jutro! Moja srčka še spančkata (kak sta luštna!), pa sem prišla malo na klepet. Frutka, BB bo ta teden v vrtcu, razen v sredo. Ati se mora učit, pa še naslednji ponedeljek gre zadnjič v vrtec v to skupino. Čez počitnice bo doma. Vsi se veselimo, da bomo spet skupaj, sproščeni (ati malo manj, ker se bo še kar naprej učil za izpite, samo bo imel več časa, kot ga ima zdaj!), pa na morje bomo tudi vmes skočili, samo še ne vem, kam in kdaj. Kdaj pa ti misliš rodit? Boš malo pohitela in rodila nekje od 5. - 10. julija, da te bom lahko prišla v SG gnjavit in ti delat družbo, ko bo Lili nonstop spala? Trnuljčica, kako dolgo mislite bit na morju? Lyra, čaki ko bosta tvoji dve rožici začeli govorit... kak bo takrat luštno! Si predstavljaš najstništvo? Dvojni vložki, dvojne šminke, dvojna ličila, dve zaljubljeni najstnici... Ne, ne bo vam dolg čas!!! Glede posteljice pa ti svetujem kar potovalni. Sta čisto ok, otroci noter dobro spijo, pa če boš šla kam na pot, ju lahko zraven vzameš. Pod pogojem, da imaš OGROMEN avto!
|