Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dobis, da se bos bolje pocutila. Ni prav, da te zdaj obremenjujeo s vsem!
Pridna si!

,kdaj pa imaš ti rok?
potem pa spet začnem 1.8.in moram SPET na lov za pomočnico frizerko,ker sem sama-groza
bil zadnji mesec fulllll dolg
!
. Sem avto ruknla, no pravzaprav felno in gumo - še dobro, da imava kasko. Pa moj si je glavo poškodoval na bajti
Jaz sem dve leti nazaj imela tako smolo, ko je bil tudi petek trinajsti, samo v januarju. Sem se tudi zaletela v enega dedca prvo, pol mi je doma slika padla iz stene, proti večeru mi je pes skočil skoraj na enega mimoidočega, ki se mi je preveč približal in pol na koncu so mi še ukradli iz avta felne tako, da popizdiš....
Kaj ga moram spomniti ali je dal tebi sam od sebe?
če mu bo le uspelo bit doma da ne bo na furi.Komaj čakam,da bo imel dopust da bo vsaj malo z nami.
zunaj na sprehodu pa sma kar na hitro pobegnila nazaj domov. Je že veliko bolj znosno kot zunaj. Zdaj pa bom šla malo posesat stanovanje in sčistit, pol pa uživat in lenarit
Samo koliko sem se pozanimala povejo vsakomur, ki pokliče ali pride v porodnišnico kje si in vse ostalo....Halo, meni se to ne zdi prav? A nimamo mamice pravice, da imamo mir pred obiski vsaj dokler smo v porodnišnici in, da se navadimo na