Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
? 
. Popoldne sva šla z
na
v Trbovlje. Malo prej sva pogledala en film in verjetno bova še enega. Kaj pa naj drugega?
Dobrodošla med nami.
?
Sam je hudič k nimam še prevoza, no do takrat bi ga skor da mogla met. Sam bom še voznik začetnik pa...uuf raje ne. Ej Angie..ti bi šla....deeeej noooo. Bo pomoje kr fajn. Pa če bi šle me tri, bi blo prav supr ...ha kaj pravte???? Lah pa še katera od zasavčank.. dejte no punce...se bomo mal družl, pa počvekal. Obožujem druženje in spoznavanje novih ljudi.
A sprejemaš € al še kej SIT-e?? Mam še cel šparovc kovancu.. mogoče bi pa zbrala tist drobiž skup-sej, kaj pa je to, 2 MIO??
In veste kaj mi gospa doktor reče?! Ja lekadol vzemte, pa toplo brisačo si ovijte okrog vratu. Da bi jo..... No, potem sem pa končno dobila kolegico, ki je fizeoterapevtka in je rešila zadevo. Je bolel ko sto
. Pa lupčka ji dej v mojem imenu
, ker imam dežja že vrh glave. Jutri moram it v laboratorij, v sredo imam ginekologa in v četrtek pa pregled v Ljubljani. Bo kar pester ta teden. Upam, da bo vse uredu. Kaj kej počnete? Midva z
....
vsekakor ga bo treba vpisat v glasbeno...... vse kar je glasbe na temo harmonika obožuje
..... so ga že prvi dan v porodnišnici s tole podoknico zastrupel