majrim
|
melaverde...ponavadi začne ob 9,30...včeraj ko sem gledala sploh ni bilo še datuma...imajo to grdo navado,da dajo zadnji trenutek ven .....saj jaz tudi vozim,ampak opažam,da me zadnje čase full tišči...nič kaj prijeten občutek ni,glede na to,da sem full rada za volanom,tako,da zadnje čase kar prepuščam dragemu volan-s težkim srcem seveda .. ..pripravljeno??...no ja,mislim,da imava vse,kaj pa vem...na srečo imam sosedo,ki je rodila 4 mesece nazaj,pa mi ona malo svetuje in pomaga z vsem...jaz sem tak kekec,ker si sploh ne morem predstavljat...sem pa včeraj tudi kupla plenice,v primeru,da bi nas kaj presenetilo...pa da moj dragi ne bi bil preveč zgubljen,ko bo sam doma ...v bistvu se komaj zdaj prav zavedam,da prihaja 3 član v družino,ko se vse bliža h koncu in me že malo daje trema,pa strah,panika...zdaj že take brce daje ta naša Neža,da me včasih kar pošteno zaboli ...pa še moj jih čuti,če je zjutraj prilepljen name:)))))))))))) ...no ja...bomo videli,če se bom dobro počutla,a kak dan krkra nama sigurno ne uide...mogoče tudi septembra spet...bomo videli,kako bom kos situaciji ... zgleda,da smo spet same ostale tukaj al kaj???