Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hladilno mazilo Galenskih laboratorijev. Do sedaj še ni imel vnete ritke. Zelo dobro pa je Bepanthen mazilo - uporabila kmalu po rojstvu, ko se mu je v gubi "luščila" koža. V enem dnevu je bila zadeva pozdravljena.
Jaz sem imela eno hladilno mazilo od neke Akre, nekega zasebnika iz Radovljice ali Bleda, so jo pa prodajali med drugim tudi v Šparu, se mi zdi. Kako sem prišla do tega, papojma nimam. Samo vem, da se mi je zdela najboljša.
Bebival je lamprehtovo mazilo z eno razliko, da nima borove kisline, katere pediatri ne priporočajo do 3 let. Je pa ta borova kislina super proti glivicam. Jaz sem si z njo glivice na nogah odpravla, katere sem dobila v porodnišnici. Ker nisem upala lamislila uporabljat, zaradi dojenja.
Vidim, da še nobena ni omenila Lumpijevega mazila. Mi smo pri ta prvi uporabljali kar tega in smo bili zadovoljni - se lepo maže, se ne zažre v kožo, lepo diši, ritka pa je bila tudi lepa.
Vidim, da še nobena ni omenila Lumpijevega mazila. Mi smo pri ta prvi uporabljali kar tega in smo bili zadovoljni - se lepo maže, se ne zažre v kožo, lepo diši, ritka pa je bila tudi lepa.
Men je tud zakon! Prvo kremo sem pa mela kar lekarniško, sedaj Lumpija, Bübchenovo mamo tud, sam ji ne odgovarja. Pa ta velko pakungo sem kupla.
Ko ni rdeča kar Lumpijevo kremo za ritko, pa Bubchen (ker smo jo slučajno dobili za darilo). Če kaže, da bi bila lahko kmalu rdeča, pa z Bapanthenom namežam.
Če ritka ni občutljiva, je verjetno dobra vsaka krema za ritko
Mi uporabljamo Excipial mazilo iz mandljevega olja. Nasploh uporabljamo celotno linijo Excipial, in pa olje oziroma oljno kopel Balmandol istega proizvajalca. Nabavlamo jih pa v lekarni in smo zelo zadovoljni. Nam jih je priporočila dermatologinja in za enkrat so se izkazali za čudovite.
Uporabljali smo Bebival in Weledo. Weleda je super-smo jo sprobali bolj pozno. Ko se namaže je mehka in vlažna, ko pa daš pleničko dol pa zgleda, kot da je bila napudrana.
Meni je v lekarni rekla, da če ritka ni vneta, naj se za nego uporablja bebival, če pa je ritka rdeča, pa Lamprehtovo mazilo, ki ga sami zmešajo, je pa kot bebival, ampak ima dodoatek za vneto ritko. Sicer pa je z uporabljam bebival, pa še nismo imeli rdeče rite. Pa zmeraj manj je uporabljam, sploh ga ne mažem pri vsakem previjanju, ker se mi zdi da ni potrebno.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?