Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:22:16
|
|
|
|
Blejka26
|
nisem gledala filmčka ker vem da je grozno sem pa podpisala-bila sem 670746 podpisana
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:25:48
|
|
|
|
sandra85
|
hvala...js sem podpisala kako urco nazaj, pa sem bila 669754. tko, da ljudje po svetu pridno podpisujejo-sem vesela srčno upam, da bomo lahko kej pomagali tej nemočnim živalcam
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:38:48
|
|
|
|
sevenka
|
O moj bog!!! Sem kar ugasnila na sredini filma... mi je kar slabo ratal. Seveda sem podpisala! G R O Z A !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
671185, ljudje pridno podpisujemo !!!
< Sporočilo je popravil wahoo -- 12.3.2007 19:12:32 >
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ups, nisem hotela z veliko napisat...oprostite
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 21:52:44
|
|
|
|
sandra85
|
gorazdova-kaj ta punčka na tvojem profilu je tvoja?!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 11.3.2007 23:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jst sm tud podpisala pa moj tudi, pa še naprej bom poslala.
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 12.3.2007 21:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sandra, ne ta punčka ni moja.. Slika je z neta potegnjena Lepa a ne
|
|
|
|
|
RE: PROTI POBIJANJU DELFINOV!!! 12.3.2007 23:23:07
|
|
|
|
eya
|
Grozno Jaz sem jo podpisala kakih 14 dni nazaj, takrat je bilo podpisov okoli 315 tisoč. Očitno res pridno podpisujemo, upam, da dosežemo kak efekt!
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
carski rezv3sn4Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?spinalni blok (
36%)

splosna anestezija (
64%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!