Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 11:24:43
|
|
|
|
Tiamo
|
Lani :zmeden:...zdaj me je prijela panika....:zmeden::zmeden: Ker je po abraziji potrebo počakati vsaj 3 mesece za ponovno zanositev, smo pazili, upam da dovolj. A ni tako, da izvenmaternično nosečnost spremljajo hude bolečine?? Hvala ti za odgovor, Tia 74
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 11:28:45
|
|
|
|
bambi
|
Draga Tia74 mislim da ni razloga za paniko. Vseeno pokliči svojo G ali pa v bolnico in vprašaj kaj bi lahko bilo. Tudi če si noseča ni bojazni in lahko gre za vgnezditev.... minila sta 2 meseca po abraziji in ni nobene nevarnosti tudi če si noseča. BAmbi
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 12:02:16
|
|
|
|
Janeja
|
Tia74, tudi jaz sem mnenja, da ni razloga za paniko. Sem pa v skoraj enaki situaciji glede čudnega dogajanja (nisem pa imela abrazije): 21 dan majhen rdeče-rjav madež, pa 22 dan spet nekaj malega, danes 23 dan pa nič:zmeden: Sem prebrala vse o vgnezditveni krvavitvi, ki naj bi se pojavla nekje 6-8 dni po oploditvi jajčeca. Men se je ta čuden rjavkast madež sicer pojavil 10 dni po ovulaciji (po mojih izračunih), ampak dokler se :hudicek: res ne pojavi še vedno upam, da je to to in da bom drug teden lahko u 9nebesa . Držim pesti tudi zate, saj mislim da po dveh ciklusih ni panike, tud če si noseča. Razmišljaj pozitivno in javi ko bo kaj novega. LP :rozica:
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 12:15:27
|
|
|
|
Tiamo
|
hvala, ker ste me umirile. Klicala sem tudi ginekologinjo in je rekla, da ni panike, naj jo pa obvestim, če se bodo flekci nadeljevali v nedogled. Prejle sem šla na WC in je bil spet flekec in tudi v urinu je bila prisotna :hudicek:, tako, da imam verjetno samo vse zmešan in da je vse ok. Znam pa paniko narediti iz nič:ups:. Hvala vam :rozica: Lp Tia74
|
|
|
|
Kaj se mi dogaja ta ciklus.... 4.10.2004 13:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Janeja, meni se je zgodilo isto in 4 dni po prvem madežu je prišla tista prava, gosta, močna "tetica". Upanje hranimo za naslednji mesec ;)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?