|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod v Celovcu
22.3.2007 14:05:59   
mpotocn
Ali je katera mamica ali nosecka, ki kaj ve o tej porodnisnici?

Malo raziskujem in sem slisala pohvale od nove porodnisnice s slovenskim zdravnikom, prijaznim osebjem, vrhunsko oskrbo, z zavarovanjem,ki je veljaven v SLO ni potrebnih doplacil tudi za epiduralno.

Aja, pa še to, kaj je to CR z EA? Si predstavljam, da ti CR naredijo pri zavesti, da takoj vidis otroka oz. kaj so prednosti takega postopka in kje v SLO ga opravljajo.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porod v Celovcu
22.3.2007 15:35:52   
živa
Hoj!

Nič ne vem o Celovcu, vem pa o CR.

CR ti opravijo lahko s spinalno analgezijo, ki je pravzaprav poglobljena EA. To pomeni, da si buden in takoj po rojstvu vidiš otroka. Jaz sem imela tak CR - vnaprej dogovorjen, ker je bil indiciran - v Postojni, pa še partner je bil lahko zraven in me je držal za roko. Prednosti: ni ti slabo po narkozi, vidiš otroka takoj, se zavedaš poroda.

Zdaj sem videla, da je tudi v Kranju možen tak CR, ne vem pa, kako je s prisotnostjo partnerja tam (morda ve katera druga?).

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 22.3.2007 15:37:07 >

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porod v Celovcu
22.3.2007 15:39:57   
Putka
Ja, tole si prav razumela. Naredijo ti CR carski rez v EA epiduralni anesteziji, kar pomeni da od pasu navzol ne čutiš nič, dejansko pa si budna in spremljaš operacijo in vidiš takoj svojega dojenčka.

Jaz se ne bi nikoli za to odločila!! Sem imela prvič CR in če bi se dalo, še takrat ne bi. Naše telo je tako narejeno, da dojenček skozi nožnico ven pride, ne pa da ti ga skozi izrezano luknjo ven potegnejo. Vsaka operacija in anestezija je tveganje, če je nepotrebno ne vem zakaj bi se zanj odločila.

Kolikor sem slišala, je zdaj namesto Postojne porodnišnica v Feldbachu moderna, ampak bolj iz MB konca tja hodijo - je pred Grazem nekje. Se mi pa zdi, da je tudi okoli Celovca nekaj.
Jaz grem kar v Ljubljano, imamo fajn strokovnjake tam, pa KC ob morebitnih zapletih blizu. Pa še kak obisk lahko pride.

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porod v Celovcu
22.3.2007 16:19:56   
emaa
Jaz sem moje dvojčke tako rodila. Mi ni žal, bilo je super, takoj sem ju videla, bilo pa je v LJ.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porod v Celovcu
26.4.2015 20:52:25   
Wildcat
Pozdravljene!

Končno sem se tudi jaz pridružila veliki skupini user posted image :)

Ker živim v Celovcu, me zanima, če je katera že rodila tu v porodnišnici. Sama sem našla ogromno podatkov in pozitivnih zgodb o porodnišnici v Feldbachu, vendar imam do tja 2 uri vožnje, do celovške porodnišnice pa 10min. Upam, da se mi oglasi katera in mi pove kaj o porodnišnici in porodu v Celovcu. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?