Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ce kateri koristi informacija - v Mercator Hipermarketu imajo posteljnino z medom Pujem po 9,90€. V rumeni, sv. modri, modri, roza in vijolicni barvi, 4 razlicne motive (2 vsi njegovi prijatelji pa lunce pa neki v tem stilu, ena samo medo pu pa rozice, ena pa samo tiger). Mere so pa 140 x 90 in povster 40 x 50, se mi zdi.
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 25.3.2007 22:02:01
Anonimen
Ni za kaj!
Edino treba je pogledat dobro - mi2 sva kupila 2 tamale, pa je v eni prevleka za kovter za 10 cm krajsa kot v drugi Niso pa se probali, ker je se v pranju ..
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 27.3.2007 9:40:14
tejči77
Ribica, hvala za informacijo. Jaz bom imela Pu-ja na steni, pa bi prav prišla tudi posteljnina. A je to v Hipermarketu v Ljubljani? Jaz sem iz Celja, pa bom šla preverit, če ga imajo tudi pri nas. lp
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 27.3.2007 12:53:51
LUNA06
Ribica hvala, moj je ravno tam v Mercatorju, pa sem ga takoj poklicala. Naš MArk ima že tko vse pos teni in omarah, pa eno postelnino že imamo, ampak rabmo rezervo.Me prva zanima, če imajo še kaj.
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 27.3.2007 12:54:42 >
RE: Posteljnina z medvedkom Pujem 29.3.2007 18:25:31
kaya2007
Posteljnino s pujem sem zasledila tudi v neckermannu, imajo pa tudi z miki miško itd. Kako veliko posteljnino je treba kupit za ta malo otroško posteljico?