Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
čeprou ne pričakujem naslednji dan od tebe...mislim oz. upam da se bom sploh obarvala da ne bom bele barve od šoka pa zarad tega k bom zihr pozabla dihat sam k mislim da bo prišla prej....špikanje v jajčnikih je čezdalje močnejše
Mbee, upam da boš zelene barve od slabosti! slabosti kot posledica !!! Bugnavilea, težko smo rozike, ker smo že zdaj tako obarvane...edino če nam prvotno barvo spremenim?
to obdobje so verjetno res kar precej nam delali živčki, ker sem se tudi jaz čudno počutila (omotica, slabost, vonj,...). Pri meni sicer zamuja, ampak sem naredila test in je negativen in je zamuda kot kaže le vzrok prvomajske spremembe klime. Tako da pričakujem v teh dnevih. Javim nov datum. Martinca čestitke , vsem ostalim pa držim pesti, da zagledate že ta mesec .
Martinca, čestitam!!!! Punce, kolk je težko čakat tele zadnje dneve. Al bo, al ne bo.... Dopust je kr pasal, ker nisem imela neta in nisem nič surfala tle gor (sorči RR) , glava se je kr ohladila, ampak danes mi bo šel pa spet cel popoldan, da vas vse preberem. Ah, še dva dni....
Jaz bi se tudi rada ''vrinila'' med vas . NE pričakujem je 7.5.
Priznavam, da sem na istem, kot ostale - ki je ne čakate - boleče, skeleče prsi, pa pojedla sem že cel hladilnik (hrane mislim ne hladilnika, ga še mava - zaenkrat...), in sam jem in jem in jeeeeeeeem ... In vem, da so to znaki. Samo definirat jih še moram - ali za ali pa le oblika PMS
Martinca - in zdravo nosečnost. Vse ostale pa - upam da je ta mesec ne bo in to iz pravih!!! razlogov.
tud mene je zacel spikat v jajcnikih...pa tud jem kar naprej,pa utrujenost me matra...js mislim ,da sem pravkar v dneh ovulacije..kolikor sem si zracunala...zato tud z mozekom rajava po postelji...
Martina ...vse cestitke... in lepo nosecnost ti zelim...
Mbee in Aurora28 ne se obremenjevat. Midva sva tudi full na , pa ko sem mela ovulacijo sva vsak drugi dan , pa sem mislila da tak nič ne bo ker se preveč sekiram, pol je pa le ratalo.
Bugnavilea, ja full je fajn občutek, sem se kar zjokala od sreče. zdaj samo upam da bo še pri G pokazalo da sem , ker pravijo da če prehitro narediš test včasih tudi napačno pokaže
pa upam da nebo tako, ga bom še drug tedn enkrat naredla.
če sem prav izračunala sem zdaj že v 5 tednu. joj kak sem nora pa cela panična
amaya,na sva delala le konec marca, ko že tak nisem mela O in pa pol v aprilu, ko sem jo mela.
jaz srčno upam, da tiste ki še ne čakate na zagledate in boste tako srečne kot sem jaz kak ste prijazne ko mi tako privoščite mojo
res hvala lepa vsem in vsaki posebej za lepe želje
Držim pesti tudi za preostala dekleta... JAz se bom gotovo preselila kar v junijke saj me že tri tedne muči vnetje in mi ni niti na misel prišlo da bi se slončkala.... ...edin če je že prej kaj ratalo
Punce, povejte kako sem bomo obarvale ko bomo zagledale ?! bomo modre, zelene, oranžne?!
ful veliko nas je, ki ne pričakujemo 7.5.!
IZVIRNO SPOROČILO: maša82
Punce, povejte kako sem bomo obarvale ko bomo zagledale ?! bomo modre, zelene, oranžne?!
ful veliko nas je, ki ne pričakujemo 7.5.!
jaz bi imela kar oboje ali , lahko pa tudi oboje hkrati, bo delo naprej spravljeno
Bugnavilea midve pa imava enake simptome, mene prsa že od O bolijo in danes sem dobila nek roza izcedek, upam, da to ne oznanja začetek . Če pride bom Res nas je veliko, ki je ne pričakujemo 7.5. upam, da bomo vse skupaj nazdravile na . Upam, da nam je ratalo.
Držim pesti tudi za preostala dekleta... JAz se bom gotovo preselila kar v junijke saj me že tri tedne muči vnetje in mi ni niti na misel prišlo da bi se slončkala.... ...edin če je že prej kaj ratalo
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa
Čestitam Martinca!!
Teejaa nič še ni izgubljeno, mogoče vama bo pa ratalo. Semenčice preživijo do 4 dni v sluznici in verjetno so našle pot do gnezda . Držim ti pesti, bori se z nami
30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.
Bugnavilea, ja full je fajn občutek, sem se kar zjokala od sreče. zdaj samo upam da bo še pri G pokazalo da sem , ker pravijo da če prehitro narediš test včasih tudi napačno pokaže
pa upam da nebo tako, ga bom še drug tedn enkrat naredla.
če sem prav izračunala sem zdaj že v 5 tednu. joj kak sem nora pa cela panična
Ma ti bodi kar zihr, da si srečka nosečka. Prehitro narejen test pomeni teden dni pred pričakovano M ... Jaz sem ga za prvega sončka naredila 5 dni prej, pa je pokazalo ... ... in to pravilno ...
Jojjjjj ... sam sem tko vesela zate ... ... kolk je lepo brat tako veselje.
jst sm test dones nardila 5 dni pred pa je negativen...a to pomeni da ne bo nič z ? k berem ste vse nekaj prej delale pa je že pokazalo...pri meni pa ne...jst sm naredila z mini baby check
Bugnavilea midve pa imava enake simptome, mene prsa že od O bolijo in danes sem dobila nek roza izcedek, upam, da to ne oznanja začetek . Če pride bom Res nas je veliko, ki je ne pričakujemo 7.5. upam, da bomo vse skupaj nazdravile na . Upam, da nam je ratalo.
Haha ... a nismo čist čmoknjene s temi znaki, a? Hahaha Kolikokrat sem že mislila, da sem nosečka ... pa letela hitro po test čekirat ... in seveda ... en veeeeelik minus ... ... (no ... vmes je bila ena lažna fatamorgana, no) Ben ... upajmo, da tokrat ni.
jst sm test dones nardila 5 dni pred pa je negativen...a to pomeni da ne bo nič z ? k berem ste vse nekaj prej delale pa je že pokazalo...pri meni pa ne...jst sm naredila z mini baby check
Prehitro prehitro ... ... ne še obupat!!! Meni je tistih 5 dni prej pokazalo resnično švoh črtico, da sva jo z mojim komaj videla. Potem me je 5 dni matralo ... in sem na dan ko naj bi prišla M naredila še en test in takrat je pokazalo črtico kot je treba. Je pa vse odvisno od tega koliko hormona imaš ... Nekaterim pokaže celo šele 3 tedne po pričakovani M ... tako da nikar ne obupaj. Jaz še vedno držim pestke zate ...
Aja ... pa še nekaj! Teste vedno delaj na jutranji urin, ker je koncentracija hormona večja.
Če bo še jutri tako, si grem kupiti test in ga bom naredila 3 dni prej. Upam, da ne bo fatamorgana, kot ti praviš Bugnavilea
Ma jst sm mislna že danes kupit test, da bi ga naredila jutri zjutraj ... pa sem na poti v lekarno srečala ravno mojo mamo ... ... pa sem prestavila nakup. Jutri verjetno tudi ne bo mogoče, ker bom imela ta malega na poti iz službe ... razen če grem v nabavo med malico ... In potem test v soboto zjutraj ...
Ali pa naredim tisto kar je najboljše naredit in počakam lepo do ponedeljka ...
zivjo punce, dodajte še mene na seznam. se bo hitro pokazalo, kako in kaj. moja naj NEEEE pride 6.5.! by the way še tu povem, da sem od nestrpnosti - da bi se prepričala, da si ne domišljam, močno me namreč bolijo prsi - naredila test že včeraj in je bil ! tako da bo razočaranje še nekoliko večje. čeprav mi je v olajšanje že dejstvo da vem da lahko zanosim... po SS pred 5 meseci in histeroskopski odstranitvi septuma pred 3 meseci! srečno in plodno vsem!
V bistvu jo jaz ne pričakujem 5.5., ampak sem dodala dva dneva zraven za ziher, tako da bi lahko jutri naredila že test . Joj ta neučakanost, grozna sem, kako ne morem zdržati do nedelje.