|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 19:36:55   
Anonimen
ti nočeš sadit rož jaz pa jih preveč.user posted image user posted image user posted image user posted image res vse kar kje vidim od rož do grmičevja privlečem domov in posadim.mi je ravno včeraj soseda rekla,da bom počasi imela premalo parcelouser posted image user posted image user posted image men je pa to lepo videt,ko vse lepo cvete.no ja vsak pač dela po svoje.če pa bi mi tašča rekla,da moram pa sigurno nebi nalaščuser posted image user posted image user posted image user posted image ker pač taka sem naredim tisto kar mi je všeč ne kar je drugemu všeč.in meni bi se v bliku zmešalo ko nebi mogla met nič vrta in svojih rožic.
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 20:51:09   
Zamima
Tako bom rekla, ... dobila sta tako rekoč zastonj streho nad glavo, se zavedaš kako je danes to težko? user posted image

Super, da imaš službo in da si privoščita, ampak mogoče pa bi včasih (1x na teden te ne bo ubilo) tudi kaj pomagala pri hiši, pa en samo ti, ampak tudi tvoj partner.
Pa oprosti za iskrenost.

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 21:12:46   
Anonimen
user posted image  Sej vem... user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 21:37:11   
Anonimen
Uh, o tem bi pa tud jaz lahko marsikaj povedala ... Se mi kar stemni pred očmi.
Res je, da živiva pri mojemu doma, kjer živi v zgornjem štuku še njegov oče, ki pa ima priležnico, ki sicer ne živi tukaj, je pa non stop pri nas. In hoče komandirat. Uuuu, pa še kako!

Pa midva tega stanovanja nisva dobila zastonj, celo hišo sva obnovila (nova okna, streho, fasado, stanovanje čist premetala...), se zapufala za 10 let. In potem meni gospa reče, da sem člist zelena od čepenja v hiši. Mislim, takoj ko pridem iz službe, bi morala že ven in delat kot zmešana, ja, pajada.

Ves čas me je nadzorovala v vrtu, ki sva ga do pred kratkim imeli skupaj. Pravzaprav je bil moj, pa sem ji odstopila polovico. No, prišlo je tako daleč, da me je znervirala v nulo in sem popustila, ji ga celega odstopila in ravno zdaj se mi dela nov vrt. Njbolj grozno od vsega pa se mi zdi, da se moram sploh ubadat z neko žensko, ki mi ni čisto nič pod soncem. Nikoli v življenju se še nisem z nikomer prepirala, ta pa samo išče in išče...

Lani jeseni pa mi je dokončno dvignilo pokrov, ko je moji mami zagrozila, da bo popenila, ker me ne mara in mi je želela baje celo vreči lonec v glavo. Ko sem to izvedela, me je skor kap.. Sploh ne morem verjeti, s kakšnmi ljudmi moram imeti opravka, ali še hujše ...živeti.
Od takrat naprej ne govoriva, se je izogibam v velikem loku. Res pa je, da nisem flegmatik in me zato posledično vedno boli želodec, ko vidim njen avto, ker potem vem, da se je bom morala pred lastno hišo izogibati..
No, in kaj bi ve storile v mojem primeru?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 21:53:32   
caillou
Jaz bi ji definitivno rekla dobro jutro in lahko noč, pa sem pa tja še, da ji vrt zelo lepo uspeva. Pa kaj se je res treba sekirati za nekoga, ki ti ne pomeni nič pod soncem ? Ni vredno tvojih živcev.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 10:27:36   
Slončica
Mi živimo pri mojih v hiši,men greda smrdi,solato lahk kupm v trgovini,paradajz je itak zmer gnil,peteršilj mam v lončku,špinačo kupim ker se mi ne da pacat,redkvice ne zrastejo ker je pretrda zemlja,stročji fižol jem samo jst...tko da ne vidm smisla da bi pred al pa po službi obula bata škornje pa pridno delala na eni pof*** gredi.Pa trave mamo okol hiše ko eni kmetje k majo v štali 10 glav živine.Sam midva pač ne boma živela samo za hišo in bla sužnja tazga življenja in se zato v kratkem selimo v blok v mesto.Sej ne rečem,je fino si na svežem zraku,nobenga ne vidiš ptički pojejo,sam so pa tud - npr.pozimi smo odrezani ko zapade sneg,prejšni mesec smo bli 5 brez elektrike,internet ful počas dela čeprov je adsl in siol skupi,kabelske ne bo nikol,tko da mamo 3 programe,kamor hočem it peš morm v hrib rint dol pa premzat in seveda rabma vsak svoj avto.Odselta se in bota mela mir

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 10:50:12   
Pajaca
Men je enkrat tašča jamrala kolk ima dela z rožami okol hiše, pa sem ji rekla, da imam enkratno rešitev (je misnla, da ji bom pomagala), vse rože pa grmičke ven pa sam travo okol hiše. No od takrat mi ne reče več nič. Jaz sem že prvi dan povedala, da ne mislim delati na vrtu, da ne mislim delati okoli hiše nič kar ni nepotrebno in ne delam. Zakaj pa bi, grem raj ob 11 na kofe k pa da rijem po zemlji.

Ampak moj me pri tem podpira. Tud na misel mu ne pride da bi težil. Itak on kosi travo okoli hiše in s tem je najino delo zaključeno, če želi kdo več kot travo naj jo ima.

Tašča ima na vseh oknih rože, midva niti na enem. Mal smešno zgleda pa kaj pol.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 13:14:00   
sončnica24
Takšno je moje mnenje:

vsak vikend preživiva pri moji bodoči T, čez teden pa sva pri nas. Oni imajo hišo in mi imamo hišo. Na začetku je bilo full hudo, ker sva v soboto ali v nedeljo npr. prišla zjutraj ob 4 domov in spala do 11. in je bila v hiši cela katastrofa, da ona tega ne bo gledala ker majo doma full za delat. Jaz sem bila seveda tiho ker sem komaj prišla k njim, moj se je takoj postavil gor, pa se je to še parkrat ponovilo ampak sedaj se je s tem sprijaznila. Saj ne hodiva več vsak vikend ven samo ko grema naju pusti lepo spati - vse to sva dosegla s pogovorom.

Kar se pa tiče dela, pomaga on pri nas in zato tudi jaz pomagam pri njih, naučila sem se marsikaj veliko pozitivnega in koristnega. Res pa je da sva vse težave, ki so se pojavile in ki se pojavljajo reševali s pogovorom, ker kreganje in dretje ne pripelje nikamor. Čeprav se ona rada zelo dere, jaz tega nisem bila od doma navajena ker smo se o vsem vedno pogovarjali in upam da se bomo tudi v naprej.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 14:53:56   
kalbo
Grablje v roke, pa na vrt. Kaj se pa to pravi te moderne snahe....nič ne bi delale...


Ja mendeuser posted image user posted image user posted image . Pri nas smo to tud razčistili. Pa ne mislit, da nič ne naredim okol bajte. Kosim travo, živo mejo, kar je pri bajt narobe popravim. Sam to takrat ko mam jest čas, ne ko se tašča spomni. Smo rabli nekaj časa, sam je šlo.

In drage dame, nisem pod tastovo streho, ampak pod svojo in to direktuser posted image user posted image user posted image . Če sem pa zdaj v njegovi hiši, naj bom pa vsak trenutek na razpolago...malo morgen.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 14:56:28   
kalbo
Tašča ima na vseh oknih rože, midva niti na enem. Mal smešno zgleda pa kaj pol.


user posted image user posted image user posted image  Nama je prvo leto privlekla rože gor, pa so šle po hitrem postopku nazaj dol. Zdaj je mir. Peljem jo po zemljo in taužent rož, znosim jo v garažo in to je to.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 15:17:02   
karmy
hvala bogu da sva midva v blokuuser posted image

jaz tudi prihajam vsake par tednov k tašči, in ona gre okopavat na vrt, vendar se ji ne pridružim, ker dela zase, in ne zame, in ker je pred časom rekel tast, da imata onadva raje opravljata stvari, ki so za njiju in da naj jaz raje skrbim za svoje user posted image  če pa greva zvečer ven, in tamauga pustiva pri njegovi mami, in se čisto lepo zastopimo user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ena besna o moji tašči...
18.4.2007 18:56:45   
Anonimen
oooo jest tudi to ne bi prenašala

mi gre še to na živce ko mi mama ves čas očita, da prej ko je ona živela v hiši kjer zdaj živim jaz, je imela solatko pa plevel je pulila pa ne vem kake rože je imela..da zdaj je pa zanemarjeno

me ne zanima, nisem za kmetovalko, nikoli ne bom, sovražim okopavanje, pletje, sajenje sadik, solatk, kaj vem še česa, to je moje življenje in ne mislim ga živeti drugače, ker si je nekdo zamislil, da je tako prav. Te štekam in ne popusti, njena hiša gor ali pa dol...brr kar slabo mi je zaradi tega user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ena besna o moji tašči...
19.4.2007 8:30:32   
eva1
aima-jst te pa čist štekam, pa ne vem če bo kdaj bolje, je tak tip človeka, ki hoče imet vse pod nadzorom(sej jih tukaj tut ima,pa pride samo 1x na teden sm)...škoda k si raje nista stanovanja umislila, bi blo bolje...zamisli, da sta spodnja stara že čez 80 let, pa mi včasih čist živčke skravžlata...kok ti jih more šele onauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ena besna o moji tašči...
19.4.2007 11:29:45   
Jutra
Ja, življenje pod isto streho enih od staršev je pestro...
Gre za sobivanje, nenehno prilagajanje in nenehno pregovarjanje. Vedno se najde nekaj novega za reševati.

Te čisto razumem. In ti svetujem: bodi samozavestna, uskladita se s fantom glede načina funkcioniranja pri hiši, potem pa to dajta vedeti njegovim staršem. Jasno, da je treba, kaj tudi postoriti okoli hiše. Ne vem, pa vidva pokosita travo. Ali pa še bolje, določite, kateri del vrta bo jajin, da bosta skrbela zanj, pa si tam naredita svoj kotiček. Saj to zna biti luštno. Če ti pa non stop težijo, kaj in kako, te pa itak mine vsa dobra volja.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ena besna o moji tašči...
19.4.2007 17:21:37   
AiMa
Zdej mi je pa prav lažje, ko tole prebiram. Dejansko sem mislila,da sem ena redkih, ki se ubada s tem..Moj drži z mano,hb! Ampak dejstvo je,da onadva zgoraj tega ne morta razumet. Da midva morava živet svoje življenje, če ne, se nam bo tak vsem sfuzlal. Ampak povejte mi,no, če ma hiša tri štuke in je bil zaseden sam vmesni, ona je pa vse tri obdelovala, čistila, brisala prah (pa so sam ropotarije gor in dol, ker mora obveznos vse spraviti, kar je blo kadarkoli v tisti hiši!)!! Pol pa reče, sej veš, draga Eva1, da ona že ne bo nama pospravljalauser posted image -v mojem stanovanju. Ker slučajno je tko,da vse lepo pregleda, ko hodi mimo oken. Ker sva pritlična. In ker jaz ne hodim s servetkom spat, da ponoči mimgrede pobrišem prah. Je zadnjič pršla h men pregledvat ogledala, če so spucana. user posted image user posted image user posted image Sej vem..zdej sam šinfam. Sam tko je. Včasih sem misla,da moram bit ob pol sedmih pokonc, če spim pri njih. Domov sva prišla ob 4, jaz sem ob 6.30 že veselo kavico pila tam. Budala,ej. Moj je pa spal do desetih, takrat sem jaz že 3 stroje perila zlikala, plevel spulila pa za južno pomagala. Pol sva se pa selila spodi, da boma ja za sebe. Na, zdej! Glej ga zlomka!

Je pa res, eva1, da hoče met sve pod nadzorom. Nazadnje sva se skregala, sem spokala in šla. Ko sem prišla nazaj čez dobrih nekaj dni, me je klicala,da morm najprej pridit povedat gor, da sem nazaj. Ker smo DRUŽINA in družina pomeni,da smo v vsem skupaj. Ne zaklepamo vrat drug pred drugim, ne delamo se,da ni dela, nimamo skrivnosti itd, itd..bljak. Ja,itak.

Drugače pa sem vesela,da se moj zaveda stanja. Sicer sva domenjena,da kosiva travo in pometam pred najinim pragom. Lani nama je uturila rože na okenske police samo zato,da sem lahko jaz pometala vse listke,ki so padli dol iz njenega okna. Pa sej se ne pritožujem, ker mi res ni težko kej storiti. Tega nisem nikol rekla. Rada delam, ampak takrat,ko meni paše in ko delam zase in za nekoga,ki to ceni. Ne za nekoga, ki ma psihoze..In, ki je letos posadil še štiri dodatne grme nevemčesaže.

uf. mal pavze, da ne bom šla predalečuser posted image

lep dan vsem skupajuser posted image

_____________________________

AiMa



(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ena besna o moji tašči...
19.4.2007 20:00:06   
mama54
Nevem kaj ti naj napišem.Mislim,da je tvoja tašča ena osamljena ženska,katera druga ne vidi kot njeno hišo in vrt.In to je njen svet.No nevem.Jaz vem,da rada grem ven na kavico,se rada potepam,spoznavam nove ljudi.Sem bolj veseljak.In prav žal mi je,da nemorem sedaj na piknik RR-ja,ker grem k moji hčerki in zetu v Nemčijo.Hudo je tako živeti kot živiš ti.Moreš pa se zavedati,da takšno življenje zraven tašče ubija vajin zakon.In tukaj moreta vidva  ukrepat.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ena besna o moji tašči...
20.4.2007 17:42:53   
Anonimen
Sem že večkrat pisala o moji tašči, pa bom še enkrat. Čisto razumem vse ki ste tukaj kaj na pisale, saj je res da se je treba prilagoditi pa včasih biti tiho in kaj požreti, samo včasih ti presede, upam da ne bom nikoli takšna kot je moja T, čeprav ima tudi moja mama napake in jih imam tudi jaz. Samo zadnjič je šla že tako daleč da se je moj ati postavo za mojega fanta. In sicer zato ker sma stara jaz 23 on 25 in še nisva šla za sebe. Ker je kao ona že pri 24 imela svoje stanovanje in ne vem kaj še vse.

Ja halo, kako naj greva za sebe, če še sedaj komaj iz mesca v mesec pridema pa nimava skoraj nobenih stroškov. Očitno se ne zaveda kako dobrega možeka ima ki je super in ki ji vsako stvar ki si jo zmisli v rit potisne.

Ne vem no jaz takšnih ljudi ne prenesem in je očitno ne bom, hvala bogu da jo bolj malo vidim, in se bolj pri meni zadržujema ker drugače bi se mi verjeto zmešalo.

Res pa upam da ne bom jaz kdaj takšna ker potem je najbolje da se nekam zaperm in ne grem iz stanovanja.

Uhh kako paše se malce izpvedat je dosti lažje pri srcu.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ena besna o moji tašči...
20.4.2007 20:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AiMa

Jaz osebno ne bi nikoli sadila rož zaradi sosedov, ona jih (čeprav pravi, da ne). Jaz, ko pridem iz službe utrujena in naveličana vsega, ne skočim takoj v kmečko haljo,da grem lahko okopavat njivo ali sadit drevesa.


Pa ti ne bi nič škodilo, nekaj zraka in dela. Mene zemlja in narava popolnoma sprostita.

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ena besna o moji tašči...
20.4.2007 21:41:27   
mayflower
če hočeš, da ne boš trpela, moraš sedaj postavit meje. Prav nič ni važno kdo pr komu živi- vidva delajta po svoje, ostali po svoje. Drugače bosta morala vedno plesat, ko drugi pravjo. Resno mislim. Ne poslušat nasvetov, da moraš delat kar tašča želi, zato ker živiš pr njih. Prav nič bolj ne boš spoštovana, če jim boš delala. Prav nič!!!!! Moja mama je vedno hodila pomagat na očetovo kmetjio (visoko izobražena, z zahtevno službo)-ob ločitvi so jo brcnli v rit in bivša tašča ni znala ene lepe stvari o njej povedat. Mamina svakinja-ki je pr hiši živela, pol tolk ni pomagala, k je mela vedno pomembnejše opravke in je še vedno spoštovana.

To, da ti hočejo diktirat življenje kaže samo  na to, da te ne spoštujejo. Upam, da ti partner stoji ob strani. Kolegica se ni pustila tašči (čeprav živi na kmetiji) in jo po 20 letih skupnega življenja vsi spoštujejo-pa ni nikol pomagala sejat krompirja. Kar vztrajaj pri svojem.


_____________________________

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ena besna o moji tašči...
20.4.2007 21:46:52   
mayflower
Moja mama mi vedno pravi-najprej tvoja družina in pol vsi ostali. Po sedmih letih spoznavanja vsega sorodstva, me sploh več ne briga za moževo sorodstvo. Obisk in to je zame še preveč. Tašča me ne mara in me nikoli ne bo. Se ne trudim več za njeno naklonjenost...Zato me njeno menje sploh ne briga.

_____________________________

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ena besna o moji tašči...
21.4.2007 10:28:41   
AiMa

Pa ti ne bi nič škodilo, nekaj zraka in dela. Mene zemlja in narava popolnoma sprostita.


Ne bi mi škodilo, počutila pa se zaradi tega ne bi napolnjeno z energijo, če to ni zame. Moja oblika sprostitve je slikanje, če že to iščemo. Ali sprehod v naravi. Ne pa sajenje rož zaradi sosedov. To sem menda tudi omenila..



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ena besna o moji tašči...
21.4.2007 11:16:29   
Anonimen
Mene pa zanima, kašna bo naša Slovenija izgledala čez leta, ko vaših tašč ne bo več. Nič več idiličnih hišk z vrtom za solatko in paradižnike. Nič več čudovitih rožic?! user posted image
Jaz s svojo taščo tudi ne bi shajala v isti hiši - se tega zaveda tudi ona. Pa ne zaradi rož in solate.
Ko se bomo selili (drugo pomlad), pa bom definitivno imela tudi manjši vrt in rože. Seveda z rožami ne bom pretiravala kot bi to naredila tudi moja tašča. Rada pa poskrbim, da živim v prijetnem okolju in mi ni žal dala in vloženega truda. Pa tudi pridem domov iz službe utrujena, imama dva otročka želim si še tretjega. Za jeseni sem se vpisala na enoletni izpopolnjevalni študij. Čas  - ga ostane dovolj za kavico in nedeljske družinske izleda (kakšen izlet sicer odpade zaradi nujnih del pri gradnji hiše). Ampak če si nekaj želiš in imaš jasne cilje se da vse.
Moj predlog - če se le da STRAN OD TAŠČE in ne bit preveč lene. Se boste potem bolje počutile.

Pa ne rečt, da nimate možnosti it živet na svoje! Vsak jo ima, če je le v življenju priden, se zna kdaj kakšni stvari odpovedati,... Midva sva pred sedmimi leti začela samo z eno povprečno plačo, pa sva do sedaj ustvarila že kar precej!


Ne zamerite, ampak mene takšno "jambranje" nekoliko razjezi. Postavite se vendar na svoje noge in naredite nekaj zase. Svoj način življenja lahko živite, če si sami ustvarite tudi pogoje za to.

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ena besna o moji tašči...
21.4.2007 11:28:28   
karmy
Midva sva pred sedmimi leti začela samo z eno povprečno plačo, pa sva do sedaj ustvarila že kar precej!


pred sedmimi leti ni blo tako svinjsko drago vse, in se je dalo samo z eno povprečno plačo živet... poskusi zdaj živet z eno povprečno plačo... ti ne bo uspelo... edin če maš v lasti stanovanje ali hišo....


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ena besna o moji tašči...
21.4.2007 13:17:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AiMa

Moja oblika sprostitve je slikanje, če že to iščemo. Ali sprehod v naravi.


Potem se pa sprosti; počni nekaj, kar te veseli in si s tem zapolni življenje. In niti opazila ne boš, kaj počne in kaj bi rada tašča, kaj šele, da bi te to spravljalo v bes, ker za to ne boš imela časa in ker boš energijo usmerjala v kaj bolj pozitivnega.

Ampak....najlažje je opravljati, najlažje se je za pomanjkanje smisla in domišljije izgovoriti na nekoga drugega in tašče so za to kar stereotipno primerna bitja. Ti kar tako naprej. Izbira je tvoja.

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ena besna o moji tašči...
21.4.2007 13:50:13   
mika
mene pa zanima, Aima, zakaj si tako prepričana, da tašča sadi rože zaradi sosedovuser posted image . a mogoče reče: Ja Kaj bodo pa sosedje rekli, če ne bom imela rož?

vse ženske, ki jih poznam imajo rože zaradi  veselja  in ne zaradi sosedov. a hišo, avtomobil...imaš zarad sosedov? tako kot se tebi zdijo rože nepotrebne, se nekomu zdi hiša in mu je lepše živeti v stanovanju. sliši se kot, da se norčuješ iz tašče, ker sadi rože, tebi pa pač do tega ni.

vsedite se skupaj in se pogovorite kako boste živeli naprej, brez kakršnegakoli vtikovanja. če pa ne bo šlo, pa se odselite. najlažje se je vselit k nekomu pol pa govorit okol za vsako malenkost, ki ti ni prav, da tašča govori ali dela.
naredi si življenje kot si ga želiš in ne krivit tašče za svoje nezadovoljstvo. mislim, da te ni silila, da se vseliš k njim.

tudi mi smo živeli z mojimi starši in mi ni padlo na pamet, da bi jamrala. za vsako stvar smo se dogovorili, da je bilo prav za vse. jamranje ne reši težav.

< Sporočilo je popravil mika -- 21.4.2007 13:51:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Komisijska prodaja stvari za otroke?
Janci F

Ali bi kupili rabljene stvari za vašega malčka preko komisijske prodaje?

da, ampak samo večje stvari (voziček, posteljica) (43%)

da, ampak samo oblačila (6%)

da, ampak samo igrače (1%)

ne, ker zaupam samo novim stvarem (7%)

ne, nikoli ne bi kupil rabljenih oblačil (19%)

mogoče, če bi bila prodaja kupcu prijazna (preko spleta) (23%)


Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!