frrrr
|
yennika, ja drekec pekec nas osrečuje nisem si mislila, da se bom kdaj tolk razveselila pokakane plenice mi še nimamo klobas, je pa že mau bolj gosto, pa fejst smrdljivo lex, js sm pa hotela it na poroko, pa me je mali prehitel... imela rok 31.10., poroka bila pa 14.10., ko sva s tamaučkom že iz porodnišnice lahk šla js pa na trenutke že mau pogrešam trebušček... še posebej, če pofirbcam k nosečkam, me prime... ampak bomo kr počakali ene 3 leta... žura ob rojstvu pa ni glih blo... je imel mož naslednji dan eno hudo zadevco v službi in je moral bit trezen in zbran... sva pa itaq v LJ, kolegi za žur pa na Koroškem navijam zate! l_p, tut naš mali je bil napovedan za 31., ampak oktobra je kr fino, ko te tako preseneti, a ne saraja, Krk Klimno... mi smo bli čez morje v Čižičih... lahk pa preplavaš do Klimnega... med tema krajema je ena plaža iz mivke, kjer moraš ob oseki it eniih 100 metrov, da si zmočiš kolena fajn je... gledaš na Crikvenico, morje je toplo... no, nazadnje sem bila tam v osnovni šoli, torej enih 13 let nazaj mislim, da boste uživali... piknik... je blo kej prisotnih? mi bili na Koroškem... včeraj zjutraj še v Snoviku skočili v bazen, potem pa proti SGju... mali bil pri babici (no, spal je), js sm se pa potepala - šla dedku v bolnico na obisk in v Merkur zapravljat (blo nujno treba kupit mušje mreže, da nas ne bo mrčes požrl )... danes smo pa še k mojim skočili na piknik - se mami jutri postara in je blo potrebno rečt kakšno na to temo vglavnem babice in dedki so se nacrkljali s tamaučkom in drgu vikend lahk spet skočimo kaj v prikolo na morje lepo spite! pa lep teden...
|